Hae
Love Beyond Words

THE Dress!

Nyt on aika esitellä meidän neitin mekkovalinta 1-vuotis päivälle. Tämä mekko jakaa varmaankiin mielipiteitä, sillä jotkut eivät voi ollenkaan sietää tälläistä överi pinkkiä tylli unelmaa. 1-vuotisjuhlat on vaan kuitenkin kerran elämässä ja silloin ainakin vielä minä saan päättää, mitä laitetaan päälle, joten valinta on tämä! Täydellinen prinsessa mekko!

Tämän ihanuuden pongasin Ebaystä (mikä ei varmaan enää yllätä ketään). Mekosta jouduin pulittamaan rahaa noin 5 euroa, mikä sopii hyvin meidän budjettiinkin. Eikä haittaa, jos päivän jälkeen mekko on sotkussa ja kymmenessä osassa tuossa lattialla. 
Jälleen kerran tilaaminen ebaystä sujui vaivattomasta ja mekko saapui ehkä noin viikossa tänne. Kiinassa tilatessa kuitenkin aina on se vaara, että tuote eksyy matkalla (jota ei ole käynyt kuin ehkä kerran) tai että tuote ei ole laadullisesti kovin hyvä (mitä on käynyt aika useasti). Palauttaminen on aika turhaa, sillä itse joutuisi maksamaan postimaksut, mikä tulisi kalliimmaksi kuin itse tuote. Tämän mekon kohdalle meille kävi ikävästi niin, että yksi sauma oli jätetty ompelematta kokonaan. Onneksi minä, kun olen tällänen taitava käsityö ihminen, niin korjaaminen onnistui helposti. Mikäli tuotteessa on jotain vikaa tai se ei saavu, niin yleensä myyjän kanssa pystyy neuvottelemaan joko kaikki rahat takaisin tai osan niistä. Nyt saimme mekkoon lisäksi -40% alennuksen, joten mekolle jäi hintaa noin 3euroa! 

Minun mielestä tämä mekko on ihan täydellinen 1-vuotis juhliin! Mekon yläosa on ihanaa ruusumaista kuviota. Ja ennen kaikkea se on kaunis ja vaaleanpunainen! Lisäksi mekon mukana tuli rusettipanta, joka ei valitettavasti pysy meidän neitin päällä sekunttia kauempaa. 
Mitä mieltä ootte, osuiko mekkovalinta nappiin vai pyöryttääkö pelkkä ajatus tästä pinkistä tyllihörhelöstä? 


Huomennahan on virallinen syntymäpäivä, jonka kunniaksi olen ajatellut palata vuoden takaisiin tunelmiin synnytyskertomuksen merkeissä. Saa nähdä tuleeko kertomuksesta toisinto alkuperäisestä, vai onko aika kullannut jo muistot. Viime vuonna tähän samaan aikaan (7.30) olin myös jo noussut ylös, sillä supistuksista osasin aavistaa, että vihdoin se aika, kun synnärille lähtö on lähellä! 
Mukavaa viikonloppua! 
 ps. meidän leipomis urakkaa ja synttäreitä voi myös seurata helposti Instagramissa 🙂 

12 kommenttia

 1. Tania kirjoitti:

  Todella kaunis mekko. Tyty varmasti ylisuloinen tuo päällään <3 :*

 2. Julia // Kolmen lapsen kaaos kirjoitti:

  Ihana mekko! Itse myös kattelin juuri samaa mekkoa tytön 1vee kuvauksiin, mutta en sitten tilannutkaan:) Löysin sun blogin justiin ja vähän selailtuani oon ihan ihastunu!:D Sun tyttös on niiiin suloinen ja ilmeikäs!
  Mulla myös siis 1-vuotias tyttö ja kirjoitan blogia: http://jjullle.blogspot.fi/

 3. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  On tuo mekko kyllä aikas söpö. 🙂

 4. Diana kirjoitti:

  Siis aivan ihana prinsessamekko <3 Sillonku mä yritin kattoo ebaysta mekkoa Saralle niin en löytäny mitään 🙁

 5. Nea kirjoitti:

  Suloinen! <3

 6. Saija kirjoitti:

  Tuo on ihana <3 <3 !

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Yli kyllä aika super söpö tyty sunnuntaina <3

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kivaa, että bongasit tämän blogin! 🙂

  Meillä oli tuo mekko myös käytössä 1-vuotis kuvauksissa. Jännityksellä ootan jo kuvia sieltä 🙂

 9. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Mä löydän sieltä vaikka mitä mekkoja aina. Sieltä ei lopu vaihtoehdot kesken 🙂 Sun pitää selata enemmän sivuja 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *