Hae
Love Beyond Words

Arvonnan voittaja + tädit tuli kylään!

Arvonnan voittaja on nyt selvinnyt! Suuri kiitos kaikille osallistuneille. Arpoja tuli yhteensä 39 kpl. Arvonnassa apuna käytin Random.org sivustoa, josta voittajaksi selviytyi numero 18.
Onneksi olkoon Sofia! Kurkkaapa sähköpostiin, niin saadaan paketti toimitettua oikeaan osoitteeseen! 🙂

Kannattaa käydä kurkkaamassa vielä BiBan facebook sivut, sillä siellä on käynnissä uusi arvonta, jossa voit voittaa haluamasi BiBa-pipon kommentoimalla facebookissa! 

 Tänään kävimme myös pitkästä aikaa neuvolassa, jossa Lilian sai reippaasti myös rokotukset. Pikkuinen itku tuli vaan toisen piikin kohdalla, mutta muuten kaikki sujui hienosti! Neuvolareissun jälkeen neiti nukkukin ennätykselliset 3h päikkärit!

Tänään oli myös jännä päivä, kun uskallauduttiin jättää Lilian tunniksi kummitätien hoitoon ja käytiin Kimmon kanssa syömässä pihvit viereisessä ravintolassa. Ainakin kuvasadon perusteella kaikki oli mennyt malliikkaasti ja Lilianilla oli ollut hauskaa.
Ehkä tällänen leikki tuokio tätien kanssa onnistuu joskus toistekin. Onneksi Lilianin elämässä on paljon innokkaita hoitajia, joita ehkä ikää tullessa lisää pystyy jo vähän enemmän hyödyntämäänkin, mutta pieninä annoksina kerrallaan. 🙂 Onneksi Lilian on luonteeltaan aika vieras korea ja kiukku tulee yleensä vasta, kun äiti ja isi tulee takaisin kotiin. Mitään raketti tiedettä onneksi ei taida olla tuo Lilianin viihdyttäminen, kunhan neitillä ei vaan oo nälkä, vaippa märkä tai väsy. 😉 Joten kiitos vaan tytöt Lilianin väsyttämisestä, se meni tänään erittäin kiltisti nukkumaan! 🙂
Tällä viikolla koitan keretä laittaa kuvia myös itse 1-pippaloista ja rustata perinteisen kuukausi postauksen. 
Mukavaa viikon alkua! 🙂 

2 kommenttia

  1. Anonyymi kirjoitti:

    Kiitos vielä tätäkin kautta arvontavoitosta:) Ihania kuvia taas postauksessa. Sofia

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Toivottavasti palkinto oli mieluinen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *