Hae
Love Beyond Words

1v pirskeet!

Meillä vietettiin näitä vuoden odotetuimpia juhlia viime sunnuntaina ja jotenkin kummasti onnistuin näitäkin stressaamaan. (Kaverit ehkä tuntee mut liiankin hyvin, sillä sain usean viestin olematta stressaamatta liikaa :D) Mutta en mä sille mitään voi! Eniten paineita otan itselleni tarjoiluista, koska olen myös ammatiltani kokki ja tottakai oletan, että kaikki odottaa jotain super hienostuneita tarjoiluja joka kerralta. Tällä kertaa otin kuitenkin suht rauhallisesti näittenkin suhteen. Tarjolla oli siis voileipäkakkua, lohirieskarullia, cake popseja, cup cakeseja ja mansikka täytekakkua. Hieman toki olisi voinut miettiä, ettei kaikki tarjottavat sisällä jotain kakkua, mutta olipahan ainakin sokeriähky taattu. Ja en tosiaankaan kaikkea myös itse ole tehnyt, vaan sain onneksi myös paljon apua 🙂 (Kiitos paljon muillekin leipureille!)

Mä näin mielessä taas täytekakun suhteen hienon vision, jossa kakku ui hattarameressä! Noh lopputuloksen näette tässä 😀 Ainakin se on omaperäinen… ja maku oli hyvä! Liliankin sai maistella vähän herkkuja, mutta ei se vielä oikeen välittänyt niistä. Tämä on vaan hyvä, sillä mikäli yhtään minun geenejä on perinyt, niin pian meillä tulee taistelu herkkuruuista ja mä saan olla nopea, että saan ees palan kakusta. 

Koristeina meillä toimi vaan parit pompomit, ilmapallot ja valokuvaseinä, jossa oli kuva jokaiselta kuukaudelta. Uskomatonta miten kehitys on ollut niin nopeaa, kun neiti on kasvanut tuollasesta pienestä nyytistä touhukkaaksi taaperoksi! 

Juhlista meillä ei tullut juurikaan kuvia, sillä vieraita päivän aikana lähemmäs 30, jos lapsia ei lasketa mukaan. Porukkaa siis riitti ja kameraa ei muistanut kaivaa esille koko ajan. Lilian kuitenkin jaksoi hienosti puol 5 asti juhlia, vaikka oli nukkunut ennen ensimmäisiä vieraita vain puolen tunnin päikkärit. Ensi kertaa ajatellen osataan ajoittaa juhlat ehkä hieman paremmin, etteivät ne mene päikkäreiden päälle. Lilianin päällä ollut mekko oli kyllä niin ihastuttava, vaikkakin hieman epäkäytännöllinen liikkumisen suhteen. Koska konttaaminen oli aika haasteellista, niin Lilian rohkaistu taas kävelemään enemmän taaperokärrynsä kanssa. 

Lilian oli ihan tohkeissaan kaikista saamista uusista leluista ja paketeista! Niitten kimpussa se jakso leikkiä puol 11 asti! Hurja tyty! Lahjoja tuli ihan valtava määrä ja kaikki oli erittäin mieluisia ja tarpeellia! Toki Lilian olisi ollut innoissaan pelkästä paperista ja narusta. Lilian sai muun muassa vaatteita, legoja, hakin, palikoita, traktori&vaunu lelun, kaksi puista perässä vedettävää lelua, pehmo ponin ja taaperokärryn. Ja tais Lilian saada myös hieman käteistäkin, jonka kuitenkin Kimmo tais jo kuluttaa ruokakauppaan. 

Kaikki vieraat eivät onneksi pamahtaneet samaan aikaan, vaan ensiksi oli sukulaisten vuoro ja sitten alko taaperoitten juhlat. Yhteensä näitä ihastuttavia taapero neitejä oli neljä ja meno oli kyllä sen mukainen! 

 Esittelen vielä loppuun meidän lahjan Lilianille, joka oli keinuhevonen. (ostin mä lisäksi pari vaatettakin..) Ostettiin tämä puinen keinuhevonen huuto.netistä, jonka sitten maalasin valkoiseksi. Ajattelin ehkä vielä tuunata tätä heppaa lisää ja maalata sen harjaan pinkkejä tähtiä, mutta nähtäväksi jää jääkö tämä vaan ajatuksen tasolle. Halusin, että ensimmäinen synttärilahja on joku sellainen, että sen muistaa vanhempanakin ja siitä on toivottavasti iloa pitkäksi aikaa. Keinuhevonen oli myös mukana 1-vuotiskuvauksissa, joten se on ikuistettuna myös virallisiin kuviin. 

Juhlat on nyt juhlittu ja mun vauvasta on kasvanut taapero! En pysty käsittämään, miten vuosi on mennyt näin nopeasti. Mutta onneksi näitä juhlia ei tarvitse järjestää kuin kerran vuodessa, sen verran poikki me vanhemmat oltiin näitten jälkeen! 😀 

22 kommenttia

 1. Cindderella kirjoitti:

  Oi oi miten ihanan näköiset juhlat ja tarjottavat 🙂 Lilianin mekko on tosi kaunis!

 2. Tuija - Pieni tytön tylleröinen kirjoitti:

  Ihanan näköiset juhlat ollut teillä ja niin söpö päivänsankari! 🙂

 3. Sarkku kirjoitti:

  Ihana synttärisankari ja hieno lahja!

 4. Emilia kirjoitti:

  Kauniit juhlat! Onnea sankarille 🙂

 5. Klara kirjoitti:

  Lumi :DD Kiitos ihanista juhlista <3

 6. Minnaa kirjoitti:

  Vau mitkä tarjottavat! Ja suloinen Lilian suloisessa mekossa! <3

  Ja haha, miekin muistan suorastaan lamaannuttavan väsymyksen yksivuotispirskeiden jälkeen! Toivottavasti tää helpottaa vuosi vuodelta, eihän sitä muuten jaksa. 😀

 7. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Herkulliset tarjottavat ja suloinen synttärisankari. 🙂

 8. Saija kirjoitti:

  Aivan ihanat synttäritarjoomiset – etenkin tuo kakku, niin upee! Päivänsankari myös niiiiin suloisena prinsessamekossaan <3

 9. Anne kirjoitti:

  Ihanalta näyttää teidän juhlat! Hurjaa tosiaan miten aika hujahtaa, täälläkin suunnitellaan pian 1v synttäreitä 🙂

 10. Anonyymi kirjoitti:

  Hei,kyllä särähti korvaan,että lapsen lahjarahat menny ruokakauppaan 🙁 meillä lapsen rahoilla ostettu aina ja vaan lapselle,vaikka kuinka tiukkaa olis ollu

 11. Lila - Pörrösukan Elämää kirjoitti:

  Söpö päivänsankari ja upeat tarjoilut! Pistäs joskus reseptejä kehiin 😉

 12. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Mekko on kyllä niii ihastuttava pinkki kermakakku! 🙂

 13. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Toivottavasti on mieluinen lelu vielä pitkään! 🙂

 14. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Ihanaa, että pääsitte mukaan partyiihi! 😀

 15. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Mä vähän epäilen tuota. Varmaan vaan pahenee vuosi vuodelta, kun meininki villiintyy 😀

 16. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Oli kyllä makeaa vähäksi aikaa 🙂 Vaikka ois kyllä tehny nyt viikonloppuna taas mieli jotain suklaata 😀

 17. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kakku oli ainakin omaperäinen, ei varmasti kelläkään samanlaista 😀

 18. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Niimpä! Aika menee liian nopeeta, kohta meidän pieni neiti suuntaa päiväkotiin :/

 19. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahah, no en ois nuinkaan huolissaan, ettei Lilian sais kaikkee mahdollista turhaa ja hyödyllistä. Ei siis vaan tykätä säilöö rahoja kaapissa, kun saa niitä sitten käytettyä tarvittaessa tililtä.

 20. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! 🙂 Vois koittaa laittaa nuitten kakun ja cake popsien reseptit joku kerta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *