Hae
Love Beyond Words

1v- valokuvaus! (sisältää alennuskoodin)

Vihdoin pääsen kirjoittamaan tämän postauksen, sillä eilen sähköpostiin ilmestyi meidän neidin valmiit 1-vuotis valokuvat! Kuvat olivat jälleen onnistuneita ja 70 luonnoksen joukosta oli hankalaa valita juuri 10 parasta. 
Itse kuvaustilanne oli aika kaoottinen, sillä pikku neitiä ei meinannut ollenkaan saada pysymään paikoillaan. Käytettiiin näitten rekvisiittojen lisäksi vielä ihan kokonaan valkoista taustaa ilman mitään rekvisiittaa, sekä paria tuolia, joten kuvia tuli hirmuinen kasa.
Susannalta itseltään löytyy paljon erilaisia kivoja rekvisiittoja joita voi hyödyntää juuri esimerkiksi lapsikuvauksessa. Itse vietiin ainoastaan tuo keinuhevonen (vaikka punainen keinuhevonen löytyy myös studiolta). Halusin kuitenkin ikuistaa tuon meidän 1-vuotislahjan myös virallisiin otoksiin. 
En voisi olla näihin kuviin enemmän kuin tyytyväinen. Sain näihin juuri sitä kaipaamaani iloisuutta, sekä myös ensimmäiset kuvat ovat tuollasia seesteisen rauhallisia. Ideoita kuvauksiin voitte käydä lukemassa tästä. 

Toiveena oli myös saada syksyn tunnelmaa osaan valokuvista, johon syksyiset lehdet ja tuo penkki sopivat täydellisesti.  Yhdistämällä kaunis rekvisiitta, täydellinen mekko tähän kuvaan ja suloinen malli neiti saadaan aikaan näin ihastuttavia syksyisiä kuvia. 

Loppuaika kuvattiin myös itse prinsessa mekossa ja toki mukaan piti saada myös ilmapalloja! Tässä vaiheessa Lilian alko olla jo aika kyllästynyt mallina olemiseen, joten mitään isoa hymykuvaa ei saatu ikuistettua hepan kanssa. 

Hymy kuitenkin vielä irtos, kun kuvattiin peilikuvia. Pongasin tämän idean Pintarestista ja pakkohan tätäkin oli kokeilla!

Mitäs tykkäätte kuvista? Nouseeko jokin kuvista omaksi suosikiksi? 

Ja loppuun vielä minulla on ilo tarjota teille ihanille lukijoille -10% alennuskoodi Susannalle! Studio sijaitsee Tikkurilassa, joten sinne pääsee kätevästi julkisilla. Koodi kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos etsinnässä on hyvä kuvaaja esimerkiksi juuri lapsi- tai perhekuvauksiin.   Alennuskoodin voi hyödyntää tästä päivästä lähtien kuukauden eteenpäin (eli varaus tulee tehdä kuukauden sisällä.) 

Alennuskoodin voi käyttää kaikkiin kuvauksiin, lukuunottamatta hääkuvauksia. Koodin saa käyttöönsä tykkäämällä Susanna Hynynen Photography -sivustosta facebookissa ja ottamalla häneen sitä kautta yhteyttä. Lisää kuvia löytyy myös kotisivuilta, jonne linkki löytyy  tästä.

ALENNUSKOODI:  LBW2014 (lovebeyondwords)

(1 alennuskoodi / asiakas) 

22 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Vitsi tää tuli meille hyvään saumaan, alle 2 kk niin meillä sama tilanne ! Hienoja kuvia (:-Sanna

 2. Anonyymi kirjoitti:

  Ihanan luonnollisia kuvia :)) Vihaan kuvia jotka ovat liian valkoisia ja liian muokatun näköisiä. Näissä on kaikki kohdallaan. Laitan heti viestiä Susannalle!

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kivaa, että huomasit tän postauksen 🙂 Muistelinkin, että kaipailit jo silloin vähän aikaa sitten hyvää kuvaajaa 🙂

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Jee, kivaa että tykkäsit! Ollaan myös käyty yhdessä toisessa paikassa kerran ottaa ihan studiokuvia, jonka kuvat oli just sellasia överi valkosia. :/

 5. Anonyymi kirjoitti:

  Ompa ihanan luonnollisia. Olen samaa mieltä tuosta valkoisuusasiasta. Liian valkoiset ja vaaleat kuvat eivät näytä hyviltä. Nämä ovat iiiihaania 🙂 – Teija

 6. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Ompas aivan ihastuttavia kuvia kaikki, eihän noista osaa valita. 🙂

 7. Diana kirjoitti:

  Ihania kuvia. Meillä oli tänään se kuvaus, ja eihän siitäkää mitää meinannu tulla kun Sara kokoajan juoksi pois kuvasta eikä viihtyny missää 😀

 8. Saija kirjoitti:

  Voi apua, miten i-h-a-n-i-a!!! <3 kaikki kuvat on omalla tavallaan ihan huippuja – voin vaan kuvitella mikä valinnanvaikeus iskee 😀 Musta noi ekat kaks oli jotenki niin hellyttäviä <3 Lilian on niin sulosennäkönen tyttö! 🙂

 9. Anonyymi kirjoitti:

  Ihan täydellisiä, hempeitä, luonnollisia ja tyttömäisiä! <3 Mistä noin hyvän kuvaajan olet löytänyt?!
  Tarjous on ehdottomasti hyödynnettävä vaikkei meillä tällä hetkellä olekkaan tarvetta 😀

  Katja J

 10. Minnaa kirjoitti:

  Hienoja kuvia, erityisesti nuo peilikuvat ovat samalla kauniita, iloisia ja herkkiä! 🙂

 11. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Niimpä! Liika on aina liikaa myös valokuvien muokkauksessa. 🙂

 12. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo voisin laittaa vaikka joka ikisen koristamaan lastenhuoneen seinää 🙂

 13. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hih, mutta eiköhän sieltäkin tullut ihania räpsyjä! Kyllä ne ammattilaiset saa vangittua nopeasti sen tilanteen, kun toinen on paikoillaan 😀

 14. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo niistä ekoista sais ainakin kivan canvastaulun 🙂

 15. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Mä etsiskelin hyvää raskausajan kuvaaajaa tästä lähistöltä silloin yli vuosi sitten ja satoin eksymään tuonne Susannan kotisivuille ja ihastuin heti nuitten valokuvien tyyliin. (eikä hintakaan ollut överi kallis:D)

 16. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Ja vähän erilaisia, kun aina vaan yleensä poseerataan ja katotaan kameraan 😀

 17. Nea kirjoitti:

  Voi että miten ihania! ♡
  Tuo peili-idea pitää vielä meilläkin ottaa käyttöön joku kerta 🙂

 18. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kannattaa! Takuuvarma keino saada hymy kuvia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *