Hae
Love Beyond Words

Meidän koti ♡ Olohuone

(EDIT: Tää postaus on jo roikkunut mulla päiväkausia luonnoksissa, sillä halusin kuvata päivänvalossa, mutta kun sitä päivänvaloa ei näytä näkyvän, niin saatta nyt valitettavasti tyytyä hämyisiin kuviin meidän olkkarista. Jotenkin meen ihan lukkoon postauksien suhteen, jos joku aihe jää roikkumaan luonnoksiin 😀 ) 
Nyt pääsette kurkkaamaan meidän olohuoneeseen. Täällä vietämme yleensä päivisin eniten aikaa. Tällä hetkellä vielä kaikki Lilianin lelutkin sijaitsevat täällä, joten kaaos on aikamoinen aina iltasin. Olohuone on myös paikka rentoutua iltaisin telkkarin äärellä pikku neidin mentyä nukkumaan. Ja aika pitkälti myös kaikki postaukset kirjoittelen täältä sohvan nurkasta. 

Tykkään sisustuksessa seurata eri vuoden aikoja, vaikka aina ei rahaa olisikaan uudistaa kaikkea, niin silti yleensä pienillä investoinneilla saa muutettua nopeasti kodin ilmettä. Meidän olohuone on kokenut syksyllä aika ison muutoksen, sillä vanha kulahtanut sohva sai vihdoin väistyä uuden tilalta. Samaan konkurssiin ostettiin myös uusi matto ja viime viikonloppuna myös lattiatyynyt ja valkoinen viltti. Samalla uudestettiin myös jotain vanhaa, ja Askosta ostettu  ruskea oksa sai valkoisen värin. Nyt oksa sopii paljon paremmin tähän harmaa-valkoiseen tyyliin. Myös Ikean perinteiset Lack-hyllyt seinillä ovat saaneet vaihtua kapean mallisiin hyllyihin.  Tuohon kehykseen olisi tarkoitus vielä laittaa pikkukuvat Lilianista, kunhan vaan löytäisin jonkun kuvapalvelun mitä kautta saan tilattua sellaiset. Vinkatkaa mulle sellainen, jos tiedätte vastauksen ongelmaani. 

En vielä ole myöskään varma sopiiko tuo kehys olohuoneseen, sillä lisää kuvia meiltä löytyy myös vitriinistä. Luultavasti vielä parempi paikka kehykselle löytyy Lilianin huoneesta. Vitriinissä meillä on lasiovien takana parit kuvat Lilianista, sekä muista rakkaista henkilöistä.  Alimmaista tasoa olen tykännyt muokkailla myös aina vuoden aikojen mukaan, mutta nyt se on jämähtänyt tuollaiseen neutraaliin tilaan. Ehkä joulun tullen saan sinne laitettua jotain jouluista. 

Meidän koti on pohjaratkaisultaan avara, joten olohuoneesta on näköyhteys myös eteiseen ja keittiöön. Viime viikolla laitoin eteisen ja olohuoneeneen kulmaukseen parit kynttilät tunnelmaa luomaan. Onneksi on vielä jäljellä muutama paikka missä kynttilöitä voi vielä polttaa ilman pelkoo, että Lilian ylttäisi niihin. 
Tämä monesti kuvissakin vilahtunut sisustustarra sijaisee myös eteisen ja olohuoneen kulmauksessa. 

Vielä olohuone on sohvapöytää vaille. Tällä hetkellä kuitenkin on kätevämpi pitää tila ihan avoimena, niin jää tilaa leikeille. Pöydäksi olen suunnitellut lavoista tehtyä pöytää, mutta ehkä kapeemman mallisena. 

Kohta onkin aika viedä taas tunnelmaa enemmän jouluiseen, joten sisustus puolelta mukaan tarttuu mukaan ainakin muutama valosarja ja ehkä jotain punaista. 
Joko teillä on jouluiset valot kaivettu esiin varastosta? 


14 kommenttia

 1. sikurina kirjoitti:

  Kivannäköinen olohuone, harmaa ja valkoinen toimii! Me myytiiin perjantaina vanha sohva pois ja meilläkin olisi uuden hankinta edessä. Ihan täydellistä ei ole vielä tullut vastaan, mutta teidän sohvanne kiinnitti huomioni. Mistä olette sen hankkineet? 🙂

 2. Diana kirjoitti:

  Kaunis olohuone teillä 🙂 Just tein itsekkin tällaisen postauksen meidän olohuoneesta 🙂

 3. Tiitukatriina kirjoitti:

  Hei! Katoin eka että meidän olkkari! Meillä on samanlainen sohva ja tyynyt ja lähes sohvapöytäkin:) ne vilkkuu ainakin postauksessa "mustaa valkoisella".. Sulla on siis silmää sisustaa, hihi 😉

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Se on hankittu Sotkasta ja samantyylisiä oli myös ainakin Maskussa. Oli ihan hyvä tarjous tuohon ainakin silloin, kun hankittiin tuo. Kannattaa käydä vilkuilemassa ainakin nuista liikkeistä 🙂

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! 🙂 En kuvannutkaan sitä nurkkaa missä kaikki lelut on 😉

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Ja pitää käydä vilkasemassa teidänkin olohuoneeseen 🙂

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahah 😀 Joo itsekin huomasin Instagramista, että teillähän näyttää aika samanlaiselta ja siellä myös mun mielikuva tuosta lavapöydästä vahvistui, että se käy tuon sohvan kanssa! 🙂

 8. Emilia kirjoitti:

  Kaunista 🙂

 9. Saija kirjoitti:

  Tosi kaunis olohuone!

 10. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! 🙂 Ainakin kuvissa joskus näyttää kauniille siis ;D

 11. Minnaa kirjoitti:

  Kaunis olohuone teillä, ja ihana tuo sohva!

  Mie olen tulostanut tarvittavat pikkukuvat ihan vaan kotikoneelta valokuvapaperille. Ainakin Windowsissa saa valita kuvan koon ja yksi vaihtoehdoista on lompakkokoko. Ne on juuri sopivia kaikkiin tarvittaviin pikkukoloihin. 😀

 12. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos vinkistä! Mitenköhän tuollanen ei ees tullut mieleen, niinkin yksinkertaine asia 😀 Tosin meillä ei oo kyllä tulostinta, mutta eiköhän joltain voi lainata sen verran 🙂

 13. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Hyvältä näyttää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *