Hae
Love Beyond Words

Vuosi takana.

Vuosi on vierähtänyt siitä, kun tänne ensimmäisen postauksen julkaisin, enkä kyllä hetkeekään kadu sitä. Blogi on saanut alkunsa siis lähes samaan aikaan, kun Lilian on syntynyt, joten jotkut lukijat ovat päässeet jakamaan kanssani koko vauvavuoden. Alkuun en ajatellut, että tätä blogiani lukisi paljon muut kuin oma perhe, enkä myöskään mainostanut blogiani paljon missään. Yllätys olikin mieluinen, kun huomasin, että pikku hiljaa lukijamäärät alkoivat nousta ja kommenttiboxi täyttyä ihanista kommenteista. Tänä päivänä teitä bloggeriin rekisteröityneitä lukijoita on jo huimat 84 kappaletta. Päivän kohokohtia on lukea teiltä saatuja kommentteja ja on kivaa, että samat ”vakio lukijat” kommentoivat aina postauksia. Rohkaisen myös teitä anonyymejä lukijoita kommentoimaan enemmän, sillä olisi mukavaa tietää vähän enemmän ketkä kaikki tätä mun pientä blogia oikeen lukee.

Blogin kirjoittaminen alkuun oli keino jakaa kuulumisia kaukana asuville sukulaisille ja keino myös saada kaikki ajatukset talteen Lilianin ensimmäisistä hetkistä. Kirjoittaminen on ollut vuoden aikana myös terapeuttista, sillä on ollut helpottavaa jakaa kanssanne niin iloisia kuin ahdistavia asioita vauvavuoden aikana. Blogimaailma onkin ollut mulle ihan vertaistukena ykkönen, sillä kovin monelle tutulle ei ole pienokaisia vielä siunaantunut. Tällä hetkellä kirjoitan blogia suureksi osaksi myös teidän lukijoiden takia, sillä te motivoitte jatkamaan vielä tätä raapustelua ja jokainen uusi lukija saa hymyn aikaan! Teidän takia haluan myös haluan kehittää yhä enemmän, niin että tätä blogia olisi entistä mielyttävämpi myös lukea.

Välillä on myös koettu ahdistusta koko bloggaamisesta, sillä blogi on myös aika kuvapainoitteinen ja tykkään jakaa ajatuksia aika sensuroimattomana. Onkin hyvä heti aluksi miettiä tarkat rajat blogin sisällölle, ettei myöhemmin sitten ala ehkä kaduttamaan. Itsestä vielä tuntuu hyvältä jakaa palasia elämästä kuvien kera, mutta varmasti Lilianin kasvaessa kiinnitän vieläkin enemmän huomiota kuvien sisältöön. 
Vuoden mittaan myös itse kirjoittaminen ja blogin sisältö on kehittynyt (ainakin toivottavasti). Itselle on tärkeää myös lukijana, että ulkoasu on selkeä ja tekstit ovat sujuvia. Alkuun tuli kirjoiteltua lähes kaikesta sillisalaattimaisesti, mutta nykyään pyrin keskittymään vain tiettyyn aiheeseen kerralla. Otan mielelläni vastaan myös postaus ideoita!  Lähiaikoina olen suunnitellut tekeväni ihan perinteisen arkipäivä postauksen ja asiaa talvivaatteista/kengistä. Tajusin myös etten ole tehnyt ainuttakaan kysymys postausta. Ehkä voisin toteuttaa myös sellaisen, mikäli teillä on vielä jotain kysyttävää minulta vai olenko jo jakanut ihan tarpeeksi itsestäni? 

Tällä postauksella haluan kiittää teitä kaikkia lukijoita, olette ihania! 

6 kommenttia

 1. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Onnea. 🙂
  Mielellään sitä lukee näin kivaa blogia. 🙂

 2. Saija kirjoitti:

  Onnea 1-vuotiaalle!! Yks lemppareista olet, ehdottomasti. Joskus on kiire eikä ehdi käydä läpi kaikkia blogeja mitä seuraa, mutta sitten on näitä jotka on p-a-k-k-o käydä lukemassa – kiireisimpänäkin päivänä 🙂 Ja Lilian on ihana <3

 3. maarialla.fi kirjoitti:

  Onnea taaperoikäiselle blogille! 🙂 Itse olen lukija varmaan sieltä tuoreimmasta päästä, mutta tykkään ulkoasusta ja selkeydestä sekä kirjoitukset vaikuttavat mielenkiintoisilta 🙂 Kiitos!

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos, kiitos 🙂

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hih, tässähän ihan häkeltyy ;D Mutta ihanaa on, kun on tälläsiä näin aktiivisia lukijoita, kun sinä. Ei tätä varmaan enää kauaa jaksas kirjotella, jos joku silloin tällöin kävis lukemassa 😀

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos kommentista! 🙂 Ja nuo oli just ne asiat mihin pyrin kiinnittämään huomiota, niin että tätä ois mahdollisimman kiva lukea 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *