Hae
Love Beyond Words

Mitä lahjaksi isälle?

Lilian ei vielä kovin paljon pysty olemaan isänpäivän valmisteluissa mukana, mutta silti isää on kuitenkin kiva jotenkin muistaa. Vaikka Lilian on vielä pienoinen, niin pystyy hänen kanssaan esimerkiksi askartelemaan kortin isälle ja esimerkiksi viime vuonna me painoimme sormiväreillä jalan kuvan korttiin. Ja tänä vuonna hän pystyy jo   koristelemaan kakun varmasti omaperäisellään tyylillään. 
Mutta se itse lahja! Miehelle lahjan ostaminen kun tuottaa aina muutenkin päänsärkyä, ainakin mulla. Sillä lähes kaikki lahjat ovat tähän mennessä olleet jollain tapaa vääränläisia; lompakko on liian iso tai villatakki hassusti leikattu. En haluaisi ostaa myöskään mitään turhaa krääsää, mitä ei ainakaan tule käytettyä. Kannattaakin näissä lahja-asioissa aina lähteä miettimään asiaa sitä kautta, mitä hän tulee tarvitsemaan esimerkiksi harrastusten kautta. Siispä viime synttäreillä ostin Kimmolle korin täynnä siivousjuttuja joista jokainen ostos tuli käyttöön. ! 😉 
Vaatteita myöskään miehillä ei voi olla varmasti liikaa, sillä yleensä niitten vaatekaappi ammottaa tyhjyyttään, joten myös lahjakortti mieluisaan vaatekauppaan on varmasti hyvä lahjavalinta, jos kyseessä on sellainen yksilö  joka harkitsee tarkkaan mitä päällensä laittaa. Toki saatavilla on myös t-paitaja erilaisilla hassuilla kivoilla teksteillä  ja yksi ihana idea on myös  painattaa vauvan jalanjäljet paitaan. Myös yksi kiva lahjaidea on avaimenperä, jossa on kaiverrettuna kuva isästä ja lapsesta. Lapsen kasvaessa joku lapsi-isä aktiviteettilahja on varmasti kiva yllätys tai voit röyhkeästi myös tulla mukaan itse lahjaan ja järjestää vaikka hienon illallisen koko perheelle. 

Elämyslahjat, Avaimenperä: Korumaa, T-paita:  Mussukat
Tässä muutama vinkki lahjoihin, vaikkakin tilaaminen nettikaupoista on varmaan jo liian myöhäistä, mutta kerrankin ootte ajoissa sitten joululahjojen kanssa! 😉 
Joko teillä on lahjahankinnat selvillä isänpäiväksi? 


8 kommenttia

 1. maarialla.fi kirjoitti:

  Minä yllätin meidän perheen iskän jo viime sunnuntaina, sillä tiesin että tuleva sunnuntai menee ravatessa ukkiloissa ja pappaloissa. Järjestin lastenhoitajan, vein miehen leffaan ja syömään. Varsinaisena isänpäivänä panostetaan sitten aamupalaan ja hän saa pojan tekemän kortin 🙂 Tavarat ja isommat hankinnat jätän jouluun!

 2. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Meillä lapset on tehneet kerhossa jotkut yllätykset ja koululainen kortin koulussa. Sitten tehdään vain isille herkullinen aamiainen ja lounasta. Niillä hemmotellaan meidän isiä. Lasten vaarille ja papalle tehdään jotkut kortit ja katsotaan jos jotakin pientä annetaan lisäksi. 🙂

 3. Janina kirjoitti:

  Meillä tehtiin tänään itse kortti. Dani siis sai hoitaa kokonaan maalaamisen. sit meillä on avaimenperä danin kuvalla ja Faija-t paita ja sit ajattelin ostaa vielä muutaman arvan tohon mukaan : )

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Tuo on kyllä kiva yllätys! 🙂 Meilläkin on tulossa vastaavanlainen vklp, kun Lilian menee lauantaina yökylään. Sunnuntai sitten vietetään perheen kesken ja sukulaisten luona 🙂

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Mekin askarreltiin yhdessä kortti perhepäiväkahvilassa 🙂 Ja lisäksi pieni paketti.

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiva lahja ja varmasti mieluinen. 🙂 Itekin olisin halunnu ostaa sella daddylicious paidan, mutta olin taas liian myöhään liikenteessä. :/

 7. Saija kirjoitti:

  Mä olin tosi tylsä. Sanoin, että huomisella kauppareissulla saa valita itelleen jotain, mitä haluaa. Onneks ainakin keskimmäisellä on itetehty kortti odottamassa, ja ehkä me nuorimmaisen kanssakin ehditään jotain pientä vielä askartelemaan.. 🙂 Joskus aiemmin tuli ehkä panostettua enempi – nyt lähinnä se, että mies saa nukkua pitkään ja aamupala on odottamassa tuntuu olevan lahjaa ihan riittämiin :))

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Noo kyllähän siinä on jo lahjaa kerrakseen, jos saa nukkua kerrankin pitkään 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *