Hae
Love Beyond Words

Erilainen viikonloppu

Tämä viikonloppu erosi normaaleista viikonlopuista kahdellakin tapaa: ensinnäkin saimme viettää kahdestaan koko lauantai-päivän ja toiseksi sunnuntaina oli isänpäivä, joka oli jo toinen laatuaan Kimmolle. Tälläinen vaihtelu arkeen tuli taas hyvään saumaan, sillä edellisestä pitemmästä kahdenkeskisestä ajasta olikin jo kulunut useampi kuukausi. Onneksi tälläiset hetket ovat meille mahdollisia, kiitos lähellä asuvien toisten isovanhempien. Lauantaipäivä kului rennosti, sillä kävimme ulkona syömässä, jonka jälkeen katsoimme kotona elokuvaa ja  saunoimme. 

Aika omituiselta tuntui päivä, sillä Lilian on niin suuri osa meidän arkea, joten kun tuo pikkuinen energia pakkaus on jossain muualla, on kotona aika rauhallista. Myös isänpäivän aamuna herättiin hiljaisuuteen, ja valmistin Kimmolle lähes hotellitason aamiaisen. Lahjaksi oltiin hankittu perus t-paita ja lapaset, sekä Lilian oli myös askarrelut hienon kortin. Onneksi Lilian on saanut maailman parhaan isän, joka on läsnä hänen elämässään. Työpäivän jälkeenkin hän jaksaa leikittää, naurattaa ja hassutella tytön kanssa. On niin ihana nähdä, kuinka onnessaan Lilian aina konttaa katsomaan eteiseen, kun isä tulee kotiin. Näidän puuhia katsellessa olen pakahtua onnesta, kun nään että molemmat nauttivat toistensa seurasta.

Aamiaisen jälkeen kävimme vielä pelaamassa sulkapalloa. Edellisestä kerrasta olikin ehtinyt kulua jo ainakin 1.5 vuotta. Tunnin pelailu oli kyllä mukava piristys aamupäivään, vaikka nyt toinen käsi onkin lähes toimintakyvytön.  Ehdottomasti pitää alkaa jälleen myös kaksistaan harrastaa jotain liikuntamuotoa, kunhan vaan selviän kouluhommista kunnialla. Olen ollut koko syksyn varmaan aikä äkänen kiukkupussi, sillä jotain tärkeää on mun elämästä puuttunut lähes täysin: ja se on urheilu. ONNEKSI näitä mun viikoittaisia iltakouluja on enää kuukausi jäljellä, jonka jälkeen voin ottaa hyvillä mielin sen tilalle säännöllisen urheiharrastuksen. 
Lilian siis vietti yhden yön viikonloppuna mummilassa. Reissu meni tuttuun tapaan hienosti ja Lilianilla oli ollut hauskaa. Jopa niin hauskaa, että itku tuli kun piti kotiin lähteä takaisin. Muutenkin Lilian meni ihan ylikierroksilla koko eilisen ja oli normaalia väsyneempi. Nukuttaminen kesti 19-22.30, joten ilta oli suhteellisen karmaiseva. Lilian tekee pitkästä aikaa taas hampaita, ja yksi tulikin jo läpi alhaalta, joten kiukkusuuteen vaikuttaa myös tämä. Toivotaan, että hammaskivut laantuisivat pikapikaa, mutta pahoin pelkään että taas on tulossa useampikin hammas kerralla, sillä viimeksi kerralla läpi tais tulla jopa 5 yhtäaikaa. Nyt näyttäs uhkaavasti olevan poskihampaiden vuoro. 
Tänään aamu starttasi työhaastattelulla. Paikka vaikutti erittäin kivalta ja sopivasti haastavalta, sillä tarjolla oli kirjanpitäjä- harjoittelijan paikka isossa yrityksessä,  joten toivotaan että saisin myönteisen puhelinsoiton ja saisin paperit koulusta ulos 🙂 
Mukavaa viikon alkua kaikille! 🙂 


6 kommenttia

 1. Tiina/Fit Fat Mama kirjoitti:

  Peukut pystyyn työpaikan saannin suhteen :)!

 2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos, olisi kyllä aika helpotus tähän väliin, jos sais lopettaa sen etsinnän 🙂

 3. Anonyymi kirjoitti:

  Toivottavasti työ nappas! Ja 5 hammasta kerralla!!! Meillä ei oo vieläkään ki yhteensä 4…..

 4. Saija kirjoitti:

  Kuulostaa kivalta viikonlopulta!!
  Meilläkin on hampaita tullu aina monta kerralla. Alhaalta hätäseen laskin, että kokonaan ulkona ja / tai osin näkyvissä on jo yhteensä 10 ! Melkeen pian koko purukalusto kasassa 😀
  Ja isosti tsemppiä työpaikan suhteen!! 🙂

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Noo kyllä varmati kohta alka teilläkin lisääntymään purukalusto! 🙂 Nyt on ainakin jo 8 yhteensä meillä ja ainakin yksi taitaa olla kovasti vielä tuloillaan.

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Ohoo! No ainakin pahin on sitten teiltä ohi hampaiden puhkeamisten suhteen varmaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *