Hae
Love Beyond Words

Taaperon talvivaatetus

Nyt pääsette hieman kurkkaamaan miltä näyttää Lilian vaatekaappi talven ulkovaatteiden osalta. Olen koittanut pyrkiä näitä hankkiessa käytännöllisyyteen ja kestävyyteen. Tämä oli aika mahdoton tehtävä näin ensimmäisenä talvena, kun oikeasti tarvitsi miettiä miten Lilian tulee tarkemaan ulkona ilman vaunujen suojaa. 
Aloitetaan ns. ”kauppavaatteista”. Ulos lähteminen pienen lapsen kanssa on aina aika iso projekti, ja kummankin hermoja säästetään tässä, kun vaatteet saa suht nopeasti päälle. Yleensä kauppaan tai kylään lähtiessä sujautetaan vain takki päälle ja tyttö lämpöpussin sisälle. 
Tämä aivan upean takin löysin käytettynä kirpparilta ja samoiten housut on kirpparilta. Asusteita löytyy meiltä muitakin, mutta tätä yhdistelmää tulee ehkä käytettyä eniten. Monesti en takin kanssa laita edes kenkiä, vaan lämpöpussin sisällä riittää hyvin pelkät villasukat jalassa. 

Takki: Name it, Housut: Name it, Pipo: H&M, Tumput: saatu lahjaksi
 Minulle on tullut yhä tärkeämmäksi se, että asusteet ja vaatteet sopivat yhteen ja erityisesti tämä takki/housu yhdistelmä on aika täydellinen yhdistelmä blingeistä lähtien. Takkiin on myös tulossa tuollainen marjapuuron värinen tuubihuivi, joka täydentää aika kivasti kokonaisuutta.

Talvihaalarin hamstrasin jo kesällä myös kirpparilta, mutta valitettavasti se oli vielä näin alkutalvesta liian suuri, joten ollaan nyt käytetty Kappahlin lilaa tähti haalaria. Ihastuin tässä haalarissa näihin väreihin, joten pakkohan se oli saada kun suht edellisesti sai.
Haalari: Ticket to heaven, Kypäräpipo: Ciraf, Hanskat: Reima, Töppöset: Ticket to heaven
 Näillä plussakeleillä on monesti menty vielä yhdistelmällä välikausihaalari+fleecehaalari. Fleecehaalari tulee myös käyttöön kovimmilla pakkasilla talvihaalarin alla. 
Fleecehaalari: Reima
Kengät oli se ostos, joka eniten tuotti päänvaivaa. Sitten lopulta kuitenkin ostin ilman sen kummenpaa miettimistä Super fitin talvi gore-tex kengät. Nämä vaikuttavat erittäin tukevilta jalassa, joskin ne ovat aikaa vievät pukea. Myös hieman on alkanut epäilyttää se, että tarkeneeko näillä kovimmilla pakkasilla. Tähän asti olen ollut aika laiska laittaa kenkiä, sillä Lilian ei kovinkaan paljon kävele ulkona. 
Kengät: Super fit
   Onko teillä vinkkejä kenkiin, mitkä ovat helppo pukea ja ne ovat erittäin lämpimät talvella?                   

8 kommenttia

 1. maarialla.fi kirjoitti:

  Ihania kuteita pikkumimnmille! <3 Kengät ovat meilläkin aiheuttaneet eniten päänvaivaa, 1,5cm kasvuvara on aivan liikaa pojan kengissä, ei pysty kävelemään kunnolla kun varpaat vetää toisiaan kohti. Kuomat ja huopikkaat on meillä havaittu parhaiksi talvipopoiksi, jälkimmäiset kovilla pakkasilla käytössä villasukan kanssa ja luomat muuten 🙂

 2. Diana kirjoitti:

  Ihania vaatteita <3

 3. Saija kirjoitti:

  Ihania talvivaatteita Lilianilla <3 Ite tykkään myös pukea kaupoille mieluusti farkut & toppatakin. Kunnolla ulkoillessa sitten toppahaalari tai vk-haalari & fleecepuku alle. Talvikenkinä kuomat on mun mielestä ihan parhaat. Pukiessa tulee hiki muutenkin – niin saa silloin edes kengät nopeasti ja helpolla sujautettua jalkaan :)) Isommilla tytöillä on kuomat ollu aikanaan myös – eikä silloinkaan huonoa sanottavaa niistä. Siis suosittelen!

 4. Emilia kirjoitti:

  Mäkin ostin meidän neidille nuo samat Superfit-kengät, mutta samaa olen itsekin alkanut pähkäilemään.. Että riittääköhän ne kovimmilla pakkasilla.. Hmm, meniskö villasukan kanssa vai pitääkö ostaa vielä jotkut toisetkin kengät?

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Nuita kuomia onkin moni kehuneet. Pitää varmaan suunnata kaupoille, jos näyttää siltä että pikku mimmin varpaat jäätyy 🙂

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! 🙂 Lilianilla on kyllä niin paljon enemmän kaikkee kiva mitä mulla ! 😀

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo pukeminen on kyllä aikamoinen urheilusuoritus aina 😀 Eikä asiaa auta, että toinen repii vaatteita pois samaan tahtiin kun niitä saa päälle 😀

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  No ainakin näillä keleillä riittää. Eihän sitä tiiä jos tänäkään vuonna ei tuu kovia pakkasia, niin tarkenis nuillakin. Tai sitten pitää suunnata kaupoille, kun pakkaset yllättää 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *