Hae
Love Beyond Words

Rakas joulupukki… ♡

Joululahjahankinnat ovat jo itsellä pyörineet kovasti mielessä ja muutamat lahjat olen jo kerenny hankkiakin. Myös sukalaiset ovat alkaneet kysellä joululahja toiveiden perään, joten keräsin pientä listaa meidän toiveista. Taaperon lahjaideoita keräsin myös synttäri valmistelu postaukseen, josta voi käydä lukemassa tästäHirveesti lahjatoiveet ei ole muuttuneet tässä parin kuukauden aikana, mutta aika paljon nuista lahjatoiveista kerettiin saamaan lokakuussa tai ne ovat ehkä mahdollisesti päätymässä nyt jouluna pakettiin.
Jos Lilianilta kysytään niin koskaan ei voi olla leluja ainakaan liikaa! Tänä jouluna Lilian toivoo erityisesti soittimia, kehittäviä leluja, soivia kirjoja sekä leluja arkisiin toimiin, kuten pölynimuri ja leikkikeittiön välineistöä. Nämä aivan ihastuttavat lelut bongasin Lekmerin sivuilta, josta voisin kotiuttaa lähes kaiken tuosta Jabadabado-sarjasta. Samalta merkiltä löytyy myös kaikkia kivoja sisustus juttuja ja ruokailuvälineitä. 
Ja jos äidiltä puolestaan kysytään, niin koskaan ei voi olla liikaa vaatteita! Päiväkotia ajatellen Lilian tarvitsee ainakin ihan perus vaatteita, eli bodeja, tunikoita, housuja, legginsejä ja pitkähihaisia mekkoja. Satuin myös löytämään Samurai – nimisen verkkokaupan, jossa on kivoja pipoja lapsille ja aikuisille. Täältä voi vaikka halutessaan tilata äidille ja tyttärelle samanlaiset pipot.  Varma lahjaidea on myös aina vuodevaatteet ja pyyhkeet. 
Lelut + ruokailuvälineet, Jabadabado: Lekmer, Vaattet: Next, Villahaalari Name it: Oz baby, Vuodevaatteet: Lastenhuone 

Äidin lahjalista puolestaan näyttää hieman värittömältä. Mun oli kauheen hankala miettii mitä oikeasti edes haluan, sillä kaikki mitä haluan liittyy Lilianin tarpeisiin. Sain nyt kasattua kokoon kuitenkin tälläisen kollaasin. Mulla ajatukset on jo työelämässä, jonne toivottavasti pääsen tammikuussa. Tätä varten tietenkin tulee olla tyylikäs uusi laukku ja paljon edustuvia vaatteita. Netti surffailin Zalandon sivuilla, josta löysin vaikka kuinka monta hienoa samantyylistä laukkua, mutta kuitenkin tämä Guessin laukku vei mun sydämen lopulta. Laukku on tyylikäs ja siinä on hieman blingiä. Oon myös huomannut reissatessa pienempiä matkoja, että välillä olisi myös hyvä olla tuollanen pieni vedettävä laukku mukana, joten se pääty myös lahjalistalle. Villeroy & Bochin astiat löytyi jo edellisvuoden lahjalistaltani ja niitä himoitsen edelleen! On ne niin kauniita! Myös omalta lahjatoivelistalta löytyy vuodevaatteet ja pyyhkeet. Tosi hyödyllinen perus lahja. Tänä vuonna toivon myös villasukkia, sillä lapsuudessa niitä aina sain, mutta nyt en oo saanut sellasia varmaan ikuisuuksiin. Oon sellanen vilukissa, että mulla on yleensä lämpimät sukat iltasin jalassa, mutta nyt en edes omista yhtään sopivaa villasukkaparia. Ehkä tänä vuonna olen ollut sen verran kilttinä, että pukki tuo mulle sellaiset…  Myös kaikki lahjat liittyen kauneuteen, hyvinvointiin ja matkusteluun ovat tervetulleita 🙂

Tänä vuonna lahjojen hankkiminen on vielä Lilianille suht helppoa sillä se ei osaa vaatia mitään. Toivottavasti myös jatkossa hän osaisi arvostaa ennemmin yhtä super hienoa lahjaa kuin isoa määrää tavaraa. Emme siis ole ostamassa mitään isoa kasaa lahjoja tänä vuonna, vaan koitamme panostaa lahjan tarpeellisuuteen ja laatuun. Myös meillä on samanlainen toive, ettei paketeista paljastuisi mitään hömppää, vaan panostettaisiin siihen hyödyllisyyteen, jos jollain ihanalla lahjalla meitä haluaa muistaa 🙂 
Tätä joulua odotan lähes yhtä suurella innolla kuin lapsuuden joulua. En malta odottaa, että pääset leipomaan Lilianin kanssa ensimmäiset piparit ja joulutortut  sekä koristelemaan kodin jouluisaksi. Tänä jouluna meinaan myös itse tehdä aika monet lahjat, jotka toivottavasti ovat mieluisia lahjan saajille. Myös joulukortti kuvaukset ovat olleet jo pitkään suunnitteilla. Kuvausrekvisiitta vaan pitäisi kaivaa esiin varastosta, jonka jälkeen onkin se vaikein osuus: miten saada neiti pysymään paikallaan sekunnin… ? 
Oletteko te alkaneet jo valmistautua jouluun?  Ja onko teillä mitään erityisiä toiveita joulua varten? 

2 kommenttia

  1. maarialla.fi kirjoitti:

    On tullut mietittyä lahjoja, eniten päänvaivaa tuottaa tuon miehen lahja. Sukulaisille ajattelin jos itse väsäisi jotain, esim tekisi itse konvehteja ja laittaisi nättiin purkkiin. Lapsille sitten ehkä jotain pientä kivaa. Poitsulle tuskin tulee itse ostettua mitään, sukulaiset hoitavat sen puolen ja toivonkin ettei leluja tulisi ihan kauheasti, koska helposti joku ei kiinnostakkaan niinkuin toinen ja jää sitten vain pölyttymään. Itse satsaan itseeni järjestelmäkameran ja ehkäpä tossujen merkeissä 🙂

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Joo tuollaisia kivoja purkkeja eri sisällöillä meinasin itekin väsätä. Kauheen paljon kyllä on taas ihmisiä joille pitäis lahjat keksiä, joten nuo purkit täynnä jotain kivoja yllätyksiä on aika helppo lahja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *