Hae
Love Beyond Words

1. luukku: Joulukalenteri (DIY)

Monen blogin kautta tuli viime vuonna seurattua erilaisia blogijoulukalentereita. Tänä vuonna ajattelin toteuttaa itsekin vastaavanlaisen, mutta vaan joka sunnuntai. Tämän ensimmäisen luukun takaa paljastuu meidän tämän vuotiset joulukalenterit. Omassa lapsuudessa meillä oli useana jouluna pelkät pahviset kalenterit, jotka roikkuivat sängyn vieressä. Näin aamulla luukun sai aukasta heti ensimmäisena herättyään. Hieman vanhempana tein meidän perheelle joulukalenterin, jossa oli 24 punaista sukkaa, josta jokaisesta löytyi jokin pieni herkku tai lelu. Tälläisellä samalla idealla haluan myös Lilianin joulukalenterin toteuttaa tulevaisuudessa. Tänä vuonna kuitenkin päädyttiin vielä ihan pelkästään perinteiseen  ihastuttavaan Muumi-joulukalanteriin, jonka Lilian sai kummitädiltään.
Toki myös mulla ja Kimmolla täytyy olla omat joulukalenterit. Meiltä löytyy tänä jouluna tietenkin veikkauksen joulukalenteri sekä tuollainen oma kyhäelmä, jossa jokaisesta pussakasta löytyy jotain kivaa herkkua. 


Tämän valmistaminen oli todella helppoa. Tarvitaan vaan kivan värisiä paperipusseja, tussi, teippiä, kuvasta poiketen myös sinitarraa sekä iso kasa lempikarkkeja. 

Seinään teipataan joulukuusi, täytetään paperipussit karkeilla ja kiinnitetään ne seinään sinitarralla. 

Alkuperäinen idea oli myös laittaa pusseihin jotain myös Lilianille, kuten esimerkiksi lorulappuja tai lappuja, jossa olisi jotain jouluista puuhaa jokaiselle päivälle. Mutta lopulta laiskuus iski ja sain vaan nuo herkut laitettua meille, ehkä sitten ensi vuonna oon tämänkin projektin kanssa ajoissa liikenteessä ja myös Lilian saa kivoja ylläreitä joulukalenterin luukuista. 
Minkälaisia joulukalentereita teiltä löytyy tänä vuonna? 

4 kommenttia

 1. Emilia kirjoitti:

  Tuollaiset itsetehdyt joulukalenterit ovat ihan parhaita! Itsekin tulen sellaisia varmasti meidän neidille väsäämään, mutta en vielä tänä vuonna vaan vasta sitten vasta kun neiti ymmärtää itsekin sen joulukalenterin päälle. Tänä vuonna meidän neidillä on suloinen kissajoulukalenteri 🙂 Söpö tuo Muumikin, seki olisi sopinut meidän muumifanille.

 2. Minnaa kirjoitti:

  Äidit ja isätkin ansaitsisivat kyllä omat joulukalenterit! Meillä oli viime vuonna parisuhdejoulukalenteri, siis lupauksia pienistä kivoista yllätyksistä tai yhdessä tekemisestä. Tänä vuonna ei tehty sellaista – mitähän se kertoo parisuhteen tilasta? 😀

  Ellulla on miun ompelema pussikalenteri ja papan ostama joulupukkikuvakalenteri. 🙂

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Meidänkin neiti saa tyytyä ihan perinteiseen vielä tänä vuonna. Ens vuonna saattaa jo tulla sanomista, jos omasta kalenterista ei tulekaan mitään kivaa ylläriä, jos minä mutustan vieressä karkkia 😀

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Oii ompa kiva idea tuo parisuhdejoulukalenteri. Tänä vuonna ehkä sitten kaikki energia on mennyt pikku typyyn 😉

  Se on kyllä tosi upea kalenteri minkä oot väsänny! Pakko tehdä ens jouluksi jotain samanlaista Lilianille. Se on sitten kiva, kun sitä voi käyttää seuraavinakin vuosina 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *