Hae
Love Beyond Words

Lapselliset pikkujoulut

Ehkä joulukalenterin idea vähän kärsii, sillä jouluisia postauksia tulee viikoittain paljon enemmän mitä luukkuja riittäisi. Joulukalenterissa on enää kaksi luukkua jäljellä, jotka tulee myös sisältämään jotain kivaa mistä te voitte saada inspiraatiota omaan jouluunne. Muistakaahan myös osallistua eilen alkaneeseen yllätys joululahjan arvontaan! 🙂

Viikonloppuna leivottiin meillä joulutorttuja ja pipareita. Myös Lilian pääsi tällä kertaa osallistumaan leivontaan, vaikkakin ihan vielä hänestä ei kovin suurta apua ollut 😉 Mutta ainakin tyttö oli innoissaan joka kerta, kun pääsi jotain kokeilemaan ja itku tuli heti kun oli aika siirtyä sivuun.

Pikkujoulut kuuluvat myös perinteisesti jokaiseen jouluun, Yleensä tämä on tarkoittanut illan viettoa rakkaan kaveriporukan kanssa nauttien jouluherkuista ja terästetystä glögistä. Tänä vuonna kuitenkin halusin myös järjestää sellaiset pikkujoulut, johon ovat myös lapset tervetulleita. Tähän tuli sopivat tilaisuus, kun Kimmo lähti työporukan kanssa pikkujouluristeilemään viime lauantaina. 

Lapselliset pikkujoulut sisälsivät paljon rakkaita ystäviä, herkkuja, glögiä, joulumusiikkia ja lasten naurua ja jonkin verran myös itkua. Kaiken kaikkiaan ihana päivä ja Lilian viihty erittäin hyvin jälleen, kun oli paljon seuraa. Toivottavasti tästä myös tulisi jonkinlainen perinne ja ehkä tulevaisuudessa myös lapsi osallistujen määrä kasvaisi 😉

Ens viikonloppuna me suuntaammekin sitten vuorostaan risteilemään tyttöporukan kanssa ja Kimmo pääsee viettämään aikaa Lilianin kanssa. Matkan kohteena on päiväristeily Tallinnaan ja ohjelmassa on ainakin joulubuffet sekä paljon shoppailua Tallinnan suunnalla. Ihanaa luksusta arkeen ja kiva mahdollisuus löytää viimeisetkin joululahjat. 
Joko teillä on pikkujoulu kausi avattu?  


8 kommenttia

 1. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Tyttöjen reissu Tallinnaan! No JES! Se kuulostaa aivan täydelliseltä!! 🙂 Nauttikaahan ja toivottavasti me nähdään huomenna taas perhekahvilassa. Me koetetaan päästä tulemaan, sillä se onkin viimeinen kerta, kun koskaan päästään mukaan :/ Niinpä varmaan tosin teilläkin!

 2. Anonyymi kirjoitti:

  Tuleeko teille toinen lapsi?

 3. Tiina/Fit Fat Mama kirjoitti:

  Miulla on ollu neljät pikkujoulut jo :D. Tosin yhdet vaan jossa rimpsasin. Oi että laivalle,piä kivaa :)!

 4. Sarkku kirjoitti:

  Heh meillä leipuriapuri taisi keskittyä vaan taikinan syöntiin. .. ehkä ens vuonna keskittyy myös leipomiseen enemmän 🙂

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo kivaa kyllä päästä shoppailemaan ja syömään ihan rauhassa! Se fiilis, kun saa nauttia ruuasta ilman että toinen sotkee vieressä on aika harvinaista 😀 Ja shoppailu ilman, että tarvii samalla laittaa miljoona eri vaatekappaletta takaisin rekkiin, kun joku vetää ne kärryihin tai muuten vaan viihdyttää kyllästynyttä taaperoa 😀

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Ouuhnouu! 😀 Mutta ehkä joku mun kavereista sais jo ens vuonna! Toivotaan 🙂

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo rimpsailut on kyllä niin rajua puuhaa nykyään, ettei sitä kovin usein jaksa 😀 Mutta kyllä aina välillä se kupliva maistuu 😉

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahah noo niihän se taitaa vähän mennä kaikilla lapsilla 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *