Hae
Love Beyond Words

3. Luukku: Joulukoristeet

Jouluun perinteisesti kuuluvat myös kaikki ihanat koristeet. Tänä vuonna luultavasti ei laiteta ollenkaan joulukuusta, joten olen ripustellut kaikki joulukuusen koristeet ympäri asuntoa. Hyllyiltä ja pöydiltä löytyy joulunauhoja ja palloja. Kuusen palloja olen ripustellut myös seinän oksakoristeeseen ja keittiötä koristaa maljakko täynnä palloja. Joulukoristeet ovat aika pitkälti jo aikaisempia vuosina hankittu muutamaa yksityiskohtaa lukuunottamatta. Tässä tunnelmia meidän jouluisasta kodista kuvien muodossa. 


Joko teillä on kaikki joulukoristeet löytäneet paikalleen? 


2 kommenttia

  1. Anne kirjoitti:

    Ihana joulutunnelma! Täällä on aika mukavasti joulua laiteltu kotiin, mutta vielä huomenna ajattelin käydä varastossa kurkkaamassa mitä koristeita olisi laatikossa. Tuo touhukas yksivuotias hieman rajoittaa koristeiden laittoa, kaikki sopivalla korkeudella oleva tutkitaan tarkkaan käsillä ja hampailla 😀

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Joo meilläkin kaikki koristeet on seinillä tai korkealla pöydällä. Ehkä jo ensi vuonna uskaltaa laittaa jotain alemmillekin tasoille tai sitten meininki on vielä villimpää sillon 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *