Hae
Love Beyond Words

Varaslähtö jouluun

Alkuperäisen suunnitelman mukaan meillä oli tarkoitus lähteä viettämään ennakkoon joulua mun vanhempien luokse Lilianin kanssa jo keskiviikkona, mutta oltiin kuitenkin koko porukka vielä sen verran kipeinä ettei lähdöstä tullut mitään. Päätettiin sitten kuitenkin tehdä yllätys pikku vierailu viikonloppuna la-su välillä. Kilometrejä kertyi noin 900 kahden päivän aikana, mutta olis ollu sääli jos ei ois päästy ollenkaan käymään nyt joulun aikaan siellä.

Perillä maisemat olivat erittäin jouluisat verrattuna siihen mustaan maisemaan mistä lähdettiin aamulla. Päivällä kerettiin nauttia hieman päivänvalosta ulkona ja herkutella jouluherkuilla. 

Illalla joulupukki toi hieman etuajassa muutamat paketit, joista muutaman sisältö oli pakko jo kurkata. Lilian sai muun muassa uuden hienon menopelin, josta kuva löytyy Instagramin puolelta. Itsekin olin ollut näköjään erittäin kiltti, sillä vähäisistä toiveista jopa kolme oli jo toteutunut!

Illan pimeytessä myös sähköt menivät perinteisesti poikki, joten saatiin nauttia lasi viiniä, juustoja ja pipareita tunnelmallisesti kynttilän valossa. 

Reissu oli kiva varaslähtö jouluun, vaikkakin ajomatkan puolesta se on hermoja kiristävä koettelumus meille kaikille. Tällä kertaa kuitenkin matka sujui ehkä vähän paremmin kuin viimeksi, sillä Lilian nukkui puolet matkasta ja sille pystyi selittämään miksi pitää istua koko päivä autossa. Siltikin monta kyllästymis raivokohtausta saatiin kuulla matkan aikana. Odotan sitä hetkeä, kun Lilianin voi lahjoja olemaan tyytyväinen herkkujen ja tabletin voimalla 😀 Nytkin jo Lilian viihtyi yllättävän hyvin katsellen jouluvideoita kännykästä.
Nyt ollaankin sitten turvallisesti takaisin jo Vantaalla, jossa vietämme joulun tänä vuonna. Joko te olette karanneet joulun viettoon? 

2 kommenttia

  1. Pirita | Pandamama kirjoitti:

    Hyvää joulua sinne koko perheelle! Täällä koetetaan huomenna taittaa tuo noin 500km matka junaillen. Ei riitä mun rohkeus vielä(kään) koettaa autolla matkustamista, vaikka muuten valitsisin sen ehdottomasti (varsinkin kun toi meidän uusi auto on NIIIIIIN mukava ja ihana istua <3 ) Toivotaan, ettei Nöpölle nouse kuume ja päästään suunnitellusti matkaan!

    Mikä päivä Lilianilla alkoikaan se hoito? Ehdittäiskö näkemään vielä ennen sitä? Olis kiva 🙂

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Hyvää joulua sinnekin! Juna onkin aika paljon turvallisempi ratkaisu, vaikka itteeni ahdistas se tavaroitten ja taaperon raahaaminen 😀 Toivottavasti selviisitte reissuun, meilläkin meinas peruuntua koko matka. Vielä ees ei oo päiväkoti alkanu ja silti koko ajan flunssassa. En haluu ees kuvitella mitä se on sitten 😀

    Me alotetellaan tutustumaan 7pv muutama tunti päivässä sillä viikolla. Ja seuraavalla viikolla sitten ollaan varmaan aamupäivä itsekseen ja tullaan kotiin nukkuun. Eli keretään hyvin näkemään 🙂 Kauan ootte reissussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *