Hae
Love Beyond Words

Kadonnut joulufiilis

Ihanaa, että saatiin viimein tänne eteläänkin lunta! Joulufiilis kuitenkin on kadonnut jossain tässä joulukuun aikana jonnekin kauas. Aloin odottamaan tätä joulua todella aikasin, mutta vaikka nyt on enää yksi yö jouluu niin minulta uupuu se jännittävän aaton odotuksen tunne. Se tunne, kun mahanpohjaa nipistää ja ei malttaisi millään odottaa huomista. Ehkä minä olen kasvanut tässä vuosien mittaan aikuiseksi tai sitten tätä maagista taikaa häiritsi tänä vuonna se, että ollaan jo aika moneenkin otteeseen keretty herkutella jouluruuilla ja aika monet paketitkin on ehditty  jo avata (en voi vaan kieltää tuota neitiä avaamasta paketteja, kun se koko ajan kiikuttaa niitä tuolta jemmasta :D) 

Tämä joulu tulee muutenkin olemaan täysin erilainen mihin olen tottunut, sillä vietämme  sen täällä Kimmon vanhempien luona, enkä suuntaa vanhempieni luokse maalle. Toisaalta on ihanaa, että lapsen myötä saadaan uusia perinteitä jouluun ja tulevaisuudessa myös varmasti alamme viettämään aattoja omassa kodissamme kestiten vieraita.

Joulun aikaan olen tottunut siihen, että rauhoitutaan ja saa vaan olla sekä syödä. Tämä joulu on siis siinäkin mielessä erilainen, sillä ensi vuoden kuvioista ei ole vieläkään täyttä varmuutta, sillä työpaikasta ei ole vieläkään tietoa ja päiväkodin aloitus lähestyy (+ opparikin pitäisi palauttaa) . Ihan täysin näitä asioita varmasti joulunakaan ei pysty unohtamaan, vaikka yritän nyt vaan keskittyä siihen olennaiseen, eli nauttimaan suklaasta ja yhteisestä ajasta. (Eli suljen tuon miehen puhelimen, ettei kukaan pääse soittamaan sitä töihin… ;))

Äskön myös haimme kuusen parvekkeelta olohuoneeseen, joten eiköhän se joulufiiliskin ala vielä löytymään. Viimeistään huomenna juoluinen tunnelma valtaa taas kodin, kun keitetetään riisipuuroa, avataan heti aamusta muutamat lahjat, jotka tontut ovat käyneet tiputtamassa kuusen juurelle sekä pukeudutaan iltaa varten.

Ihanaa ja stressitöntä Joulua teille kaikille lukijoille! 

4 kommenttia

 1. Saija kirjoitti:

  Kyllä se joulufiilis sieltä vielä löytyy, usko pois! 🙂 Ihanaa Joulua teijän perheelle! <3

 2. Tuija - Pieni tytön tylleröinen kirjoitti:

  Ihanaa joulua sinne, toivottavasti joulufiilis vielä löytyy 🙂

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo kyllähän se joulufiilis sieltä aattona tuli 🙂 Myöhäiset joulun toivotukset sinnekin! <3

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Myöhäiset joulun toivotukset teillekin! 🙂 Ja ihana joululahja teidän perheelle! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *