Hae
Love Beyond Words

Meidän Joulu!

Kaikki herkut on tuhottu ja saatu jouluruuista ähky, mutta palaillaan vielä meidän joulu tunnelmiin tämän postauksen merkeissä (+ erillisen lahjapostauksen). Me vietettiin joulu tänä vuonna Vantaalla. Aattoaamuun kuului perinteisesti joulupukin kuumalinja ja riisipuuroa! Nää kaksi on takuuvarma joulufiiliksen nostattaja ja se toimi myös tänä vuonna. Aamulla kasattiin myös isokasa Keiteleen reissulta tulleita paketteja kuusen juurelle, josta ne Lilian kävi availemassa aamun mittaan.

Päikkäreiden jälkeen suunnattiin Kimmon vanhemmille, jossa syötiin mahan täydeltä jouluruokia ja herkkuja. Ihanaa päästä aina nauttimaan toisten tekemestä ruuasta, sillä itse aina saan nuista tarjoiluista hirveen stressin 😀 Illalla koitti myös se hetki, kun Lilian pääsi availemaan hirmu kasan paketteja jälleen. Neiti olikin ollut tosi kilttinä tänä vuonna, kun paketit ei tuntuneet millään loppuvan. Loppuillasta palattiin takaisin kotiin ja kävimme saunassa. Lilianin mentyä nukkumaan herkuteltiin vielä vähän lisää karkeilla ja juustoilla.

Lilianista huomasi näin joulun aikaan taas valtavan eron viime vuoden meininkeihin. Silloin neiti napotti kiltisti sitterissään lähes koko päivän ja lahjoja vaan ihmeteltiin. Nyt lahjat osattiin jo itsenäisesti avata ja aina uuden lelun nähdessään Lilianin ilme kirkastui ja neiti oli niin innoissaan. Tänä jouluna myös Lilian sai maistella ensimmäistä kertaa jouluruokia, vaikka pipareita ja torttuja lukuunottamatta ne eivät kyllä kelvanneet. Kuusi sai myös kyytiä, vaikka ihmeen nopeasti hän sitten lopulta tottui siihen ja jätti sen lopulta melkeen kokonaan rauhaan. Joulu saa näin lapsen myötä ihan uuden merkityksen, sillä kaikista suurin nautinto syntyy, kun näkee toisen innostuksen. Odotan innolla tulevia jouluja, sillä Lilianin kautta varmasti itsekin pääsee vielä enemmän siihen aattoillan jännittävään tunnelmaan.

Joulun pyhän menivät muuten lepposasti, vaikkakin Kimmo hälytettiinkiin pariin kertaan töihin. Parasta kuitenkin on viettää aikaa perheenä ja tehdä asioita yhdessä. Kerkesimme myös torstaina ja perjantaina kyläillä sekä käydä ensimmäistä kertaa pulkkamäessä! Lilian tykkäs vauhdin huumasta ja myös meistä vanhemmistakin oli ihan huippua päästä pitkästä aikaa laskemaan pulkalla mäkeä!

Mitenkä teidän joulu meni? Saitteko nauttia tarpeeksi herkuista? 


2 kommenttia

  1. Anna / haaveita ja oikeeta elämää kirjoitti:

    Juu kyllä ihan tarpeeks tuli herkkuja ja jouluruokia saatua täällä 🙂
    Valtava määrä lahjoja teillä ollu kuusen alla 🙂

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Joo oli kyllä aika kasa lahjoja tänä vuonna. En haluu ees kuvitella mitä se on, jos ois useempi lapsi 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *