Hae
Love Beyond Words

Joululahjat

Vielä viimeinen joulupostaus ja sitten joulu on tämän vuoden osalta paketissa. Lilian sai hirmu kasan paketteja ja esittelen tässä nyt muutamat ihanuudet kuvien kera. Isoimmasta paketista tänä vuonna paljastuin söpö vaaleenpunanen mönkijä (vai mikä tuo nyt on?)! Siitä lähtee eri ääniä ja istuinosan alle pääsee piilottamaan leluja. Kahvoissa on myös tuollaset suloset tupsukat. Erittäin mieluinen lahja siis! Itse olin mukana myös tätä valitsemassa ja mietin olisiko mieluisempi sellanen pähee tyylikäs auto, josta ei lähde mitään ääntä vai sitten tällänen. Lopulta päädyttiin tähän, sillä tässä vaiheessa myös kaikki eri äänet ja toiminnot kiinnostaa ja Lilian ei varmaan vielä perusta sen ulkonäön päälle.

Mieluisia lahjoja oli myös erilaiset soittimet ja oma älypuhelin! Lilian saikin hirmu kasan soittimia, mm. kolme erilaista pianoa, ksylofonin ja marakassit.

Tällä hetkellä myös kaikki kirjat suosiossa. Lilian on tykästynyt näihin kuva kirjoihin, josta voi opetella erilaisten asioiden ja eläinten nimiä. Tosin tuo toinen kirja tais olla vähän liian helppo, sillä Lilian tiesi jo kaikkien asioiden nimet jo ensimmäisellä lukukerralla.

Hieman myöhäinen lahja minulta Lilianille saapui vasta äskön postiluukusta ja se on tämä suloinen päiväkotireppu! Tän skiphopin- repun tilasin parilla eurolla Ebaystä, joten taas kerran säästettiin puhdasta rahaa! 😉 

Lilian sai myös ison kasan vaatteita. Paljon niin hienoja ettei niitä varmaan ees raaski laittaa päiväkotiin päälle. Varsinkin tuo NoaNoan neuletakki on aivan ihana! Näitten lisäksi Lilian sai ainakin pari pehmeleluja ja hoitotuotteita sekä pyyhkeen.

Myös äiti oli näköjään ollut tänä vuonna erityisen kiltti, sillä paketista paljastui toivomani Guessin laukku! Nyt kelpaa ainakin laukun puolesta aloittaa työelämä. Sain myös tähän laukkuun sopivat meikkipussukatkin siskolta lahjaksi. 
Toinen erittäin mieluisa lahja oli nämä kauniit Villeroy & Bochin kahvikupit! Pikkuhiljaa meidän kokoelma täydentyy näistä astioista ja eilen ostettiin myös itsellemme samaa sarjaa oleva tarjoilukulho alennusmyynneistä, josta kuva löytyy Instagramista. 
Näitten lisäksi sain myös toivomani villasukat, sekä lapaset, lahjakortteja, pyyhkeitä ja lakanat. Kimmo antoi mulle lahjakortit pariin vaatekauppaan, joten pääsen lempi harrastukseni pariin: täydentämään Lilianin vaatekaappia sekä hyvällä tuurilla myös omaani. Sen lisäksi sain kunnon veitsen, joka onkin ollut jo pitkään myös hankintalistalla. Itse annoin Kimmolle villasukat ja lahjakortin lentokonesimulaattoriin. Arvoin pitkään tämän ja tuulitunneli lennon välillä, mutta sitten pari päivää ennen jouluaattoa tv:stä tuli ohjelma, jossa lennettiin simulaattorilla ja Kimmo haaveili tästä kokemuksesta, joten valinta oli aika selkeä. Kaiken kaikkiaan saatiin paljon hyödyllistä tavaraa. 
Olitteko te olleet kilttejä tänä vuonna vai paljastuiko paketeista pelkkiä risuja? 


6 kommenttia

 1. Sofiakii kirjoitti:

  Mistä tuo puhelin on??? kivoi lahjoi!

 2. Saija kirjoitti:

  Voih, iiiihania lahjoja! <3

 3. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Hahhaa, en kestä tuota Lilianin prinsessamaasturia!! 😀 😀 Kuinka ihanan överi 🙂

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  En osaa sanoa, mutta oon nähnyt tuollasia lasten puhelimia ihan perus lastentarvike kaupoissa ja marketeissa 🙂

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hih, ollaan oltu kilttejä 🙂

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahahh just täydellinen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *