Hae
Love Beyond Words

Uuden Vuoden aatto

Vuoden vaihtuminen sujuu meillä rauhallisissa merkeissä, sillä pikku neiti simahti sänkyyn jo klo 21 (ja toivottavasti nukkuus myös vuoden vaihtuessa). Alkuillasta kävimme herkuttelemassa tuossa melkeen naapurissa Kimmon veljen perheen luona. 

Kävimme myös ampumassa parit raketit joita Lilian katseli silmät pyöreinä. Tänä vuonna raketit jo hieman pelottivat ja itku meinasi tulla kovassa paukkeessa.

Tämä vuosi on ollut ehdottamasti elämäni parhain. Vuosi tuli vietettyä kokonaan kotona seuraten pikku neidin kehittymistä vauvasta taaperoksi. Ensi vuonna elämä tulee mullistumaan, sillä palaan työelämään ja Lilian aloittaa päiväkodin. Uutta Vuotta odotan innolla ja jännityksellä ja alkuvuosi tulee varmasti olemaan haikeeta uuteen totuttelua. Minulla ei ole tapana tehdä mitään erityisiä lupauksia, mutta ensi vuonna on pakko yrittää skarpata ainakin herkuttelun ja urheilun suhteen 😉 Toivon uudelta vuodelta paljon onnen hetkiä ja sitä iloa, kun näen pikku tyttöni oppivan uusia taitoja. Toivon, että aikaa riittää myös perheelle, kavereille ja harrastuksille, vaikka suuri osa päivästä meneekin töitten parissa. Toivon, että kerkeemme myös reissaamaan ja tekemään asioita yhdessä. 
Ennen kaikkea kuitenkin toivon, että me kaikki pysyisimme terveenä ja onnellisina. 
Kiitos kuluneesta vuodesta lukijat ja onnellista ja ihanaa Uutta Vuotta teille kaikille! 

4 kommenttia

 1. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Ihanaa uutta vuotta teille. 🙂

 2. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Voi Lilian tuossa rakettienkatselukuvassa!!! <3 Pieni!
  Ihanaa juuri alkanutta vuotta sinne myös 🙂 🙂

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Samoin teille! 🙂

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo pieni vähän pelkäsi :/ Pidin sitten sylissä melkeen koko ajan, kun oli niin kovat äänet raketeissa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *