Hae
Love Beyond Words

Pakko saada – Neulehame

Joskus aina tulee tälläisiä pakko saada jotain hetkiä, mutta juuri silloin tietenkään kaupasta ei löydy sitä kyseistä tuotetta. Joten kertokaa mulle, mistä mä sään neulehameen! Tykkään yleensäkin käyttää hameita ja mekkoja, sillä niihin voi kivasti piilottaa pienet raskauden jäljiltä jääneet jenkkikset ja niissä on muutenkin mukavempi olla farkkujen sijasta.

Keräsin tähän kollaasiin muutaman neulehameen mitä löysin googlettamalla. Kaikki nämä ovat sellaisia mitä pystyisin käyttämään, mutta ehkä tällä hetkellä silmää mielyttää eniten harmaa väri. Neulehameessa voisi olla palmikkokuviota tai sitten siinä voisi olla yksityiskohtana nappeja tai rusetti.

Toinen vaatekappale mitä himoitsen näin melko kylmillä säillä on neulemekot. Niitäkään ei tunnu mistään löytyvän oikean laisia. Haluun, että vaatteissa on jotain pieniä kivoja yksityiskohtia, sillä väreinä tyydyn mustaan/harmaaseen/valkoiseen, joten on kiva että siinä on jotain särmää lisänä.
Tämä mekko neulemekko ois aika täydellinen yhdistelmä pompin rusettipaidan kanssa tai viime malliston Allentown mekon kanssa. Sitten oltas Lilianin kanssa yhtä tyylikkäitä leidejä 😉

Minkätyyppisiin vaatteisiin te tykkäätte pukeutua näin talvisin? 


6 kommenttia

 1. Tiina/Fit Fat Mama kirjoitti:

  Mie en oikein osaa arkena käyttää mekkoja tai hameita..paitsi kesällä :). Nyt pari kertaa oon kahvitteluilla tms. laittanu mustien sukkisten kanssa hameen ja se onkin toiminu ihmeen jeesisti. Ihana toi harmaa hame!

 2. Anonyymi kirjoitti:

  Mistä toi kollaasin vika hame on? Olis aika ihana 🙂
  -niina

 3. Laura // Tehtävänimikkeenä Laura. kirjoitti:

  tuo mustavalkonen ehdottomasti mun lemppari! 🙂

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo äippälomalla nuitten hameitten käyttö onkin ollut vähän hankalaa, sillä suurin osa ajasta kuluu lattialla konttaillessa 😀

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  http://www.polyvore.com/fat_face_kelly_cable_knit/thing?id=68998258
  Tuolta osoitteesta ainakin löytyy, mutta se näyttää olevan valitettavasti loppuunmyyty :/

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Just tänään ostin mustavalkosen kaulaliinan, niin sopis sen kaa kyllä aika täydellisesti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *