Hae
Love Beyond Words

Sisustushaaveita: Makuuhuone

Minulla olisi jo kova into päästä laittamaan ihan omaa kotia, mutta koska kodin hankkimis projekti hieman venyy, niin laitan nyt kumminkin ylös ideoita tulevan makuuhuoneen suhteen. Makuuhuoneeseen sopisi hyvin lavoista tehty sängynpääty, jonka yläpuolella olisi ihana pallovalosarja. Väritykseltään pallot kuitenkin saisivat olla harmaa-valkoisia. Pallovalosarjoja saa tilattua muun muassa Seitashopista. Myös Ebaystä löytyy näitä valoja parin euron hintaan.

Kuva

Meillä sisustuksessa käytetään paljon valkoista ja harmaata, mutta makuuhuoneessa voisi olla kiva, jos yksi seinä olisikin tumma. Esimerkiksi tälläinen mustan sävy näyttäisi aika hienolta rosoisen puun kanssa.

Vastapainoksi tumman seinän kanssa tulisi valkoisia yksityiskohtia. Esimerkiksi blogeissa pinnalla olleet lankapallot sopisivat kivasti, kun niitä pujottelisi oksiin. Ohje näihin yksinkertasiin lankapalloihin löytyy esimerkiksi Mi:n Mammapäiväkirja -blogista. 
Maljakko/ Ikea, Oksat/Ikea, Lankapallot/DIY

Ehkä näyttävin sisustuselementti tulee kuitenkin olemaan kattovalaisin. Keräsin lampuistakin muutaman varteenotettavan ehdokkaan. Edullisin näistä on Kodin 1 valaisin, joka on tällä hetkellä tarjouksessa 60€ ja kallein puolestaan Room21 valaisin, joka maksaa 250€. Room 21 valaisin on valmistettu käsin ohuesta paperista ja hyöhenistä, joka sopisi täydellisesti juuri makuuhuoneeseen. Tosin tälläinen valaisin on varmaan kova pölynkerääjä. Ehkä lemppariksi tällä hetkellä nousee keskimmäinen Bukya valaisin, joka on valmistettu simpukankuorista.

Myös pienellä budjetilla saa aikaan näyttäviä kattovalaisimia esimerkiksi höyhenistä ja suodatinpusseista, jos on aikaa napärrellä itse. Tässä linkki DIY-suodatinpussi paperilamppuun, joka on ihan mielettömän upea ja sopii täydellisesti myös makuuhuoneen sisustukseen.

Plafondi Mamma Mia/ Kodin 1, Bukya-kattovalaisin/Casashop, Eos-kattovalaisin/Room21

Minkälaisia sisustushaaveita teiltä löytyy tällä hetkellä? 4 kommenttia

 1. Diana kirjoitti:

  Mäki haluaisin niin ton näköisen makuuhuoneen kans.. mut meijän makkari on niin pieni.. ja just kun sain siirrettyä Saran pois makkarista niin tilalle piti laittaa tavaroita vauvaa varten.. 😀

 2. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Ooh! Noita palleroita saa Thaimaa/Malesia -akselilta ihan parilla eurolla. Me tuotiinkin niitä iso pötkylä (onneksi ne oli pakattuna silleen "taitettuina") kotiin ajatuksena laittaa Nooan huoneeseen, mutta jäi sitten.. Ne olikin vähän överivärikkäät, ehkä tänne Suomeen istuisi paremmin just jotkut tuommoiset ihanat vaaleat..

  Ja tuo sängynpääty on IHANA! Toivottavasti pian pääsette sisustamaan sitä Ihan Omaa Kotia.

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Ei meidänkään makkariin sovi paljon mitään tällä hetkellä, kun siellä on Kimmon kuntolaite 😀 Mutta ehkä joskus on enemmän tilaa 🙂

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo no sitten pitäis olla kaikki värikästä, mutta niinhän lastenhuoneeseen sopii värikäskin teema 😉 Jotkut kivat pinkit pallerot vois olla Lilianin huoneeseen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *