Hae
Love Beyond Words

Kevään uutuuksia vaatekaappiin

Joulun alennusmyyntien jälkeen kauppoihin on alkanut ilmaantua kevät uutuuksia ja poiminkin tähän postaukseen viiden suosikki lastenvaate kaupan valikoimista muutamat kollaasit. En ostele vaatteita mistään tietystä vaateliikkeestä ja esimerkiksi tälläkin viikolla pongasin cittarin valikoimista aivan ihanan keijukais-kukka tunika-legginsi yhdistelmän. Ihan samantyylinen mitä siis  Nextinkin vaatteet. Nextiltä löytyy  myös tänä keväänä paljon kukkia, pinkkiä ja tyttömäistä tyyliä. Harmi vaan, että kaikkein sulosimmat vaatteet on 18 kuukauteen asti. 

Pomp de Luxilta en ole tehnyt vielä ainuttakaan tilausta, mutta parin ihanuuden oon onnistunut löytämään kirpparilta. En koe, että mitään ois koskaan sieltä ”pakko ostaa”, sillä hinnat on yleensä yli puolta kalliimpia muihin liikkeisiin verrattuna. Tän kevään mallistossa silmää mielyttää erityisesti nuo ensimmäisen kuvan housut. Myös tuo takki ois super kiva kevääseen.

Myöskään Kappahlin mallistosta en oo löytänyt pitkään aikaan mitään sellaista mitä ois pakko saada Lilianin vaatekaappiin. Tän kevään mallistosta kuitenkin ainakin nuo röyhelöpyllyt on ehkä pakko käydä ostaa. Lilianin vaatekaappi kaipaa myös täydennystä hameiden osalta, vaikka vielä tällä hetkellä olen kokenut ne aika epäkäytännöllisinä. Nuo valkoiset pitsihousut on todella kauniit, mutta luultavasti niitä ei raaskis juuri milloinkaan käyttää oikeasti. 
Lindexiltä kotiutin jo vaaleanpunaiset röyhelöhousut ja nyt sieltä saa myös nuita farkkumallisia, jos joku kaipailee! Tuo haalari on myös aivan ihana! Tollaset on varmasti super mukavia koti- ja päiväkotivaatteina. 

Zara on ehkä ainoo kauppa mistä oikeasti voisin ostaa lähes jokaisen vaatekappaleen (eri asia sitten raaskisinko niitä milloinkaan käyttää). Varsinkin tuo oranssi kukallinen toppaliivi osui heti silmään sekä keltainen mekko olisi täydellinen kesäiltoihin.

Nouseeko joku näistä ihanuuksista teidän suosikiksi? 


10 kommenttia

 1. Selina Kun äiti kelaa kirjoitti:

  Nuo "pitsipöksyleggarit" KappAhlin ja Lindexin kollaaseissa! IHANIA!!

 2. Heidi Maria kirjoitti:

  Voi ei kun menin lukemaan tämän.. 😀 Aivan ihania!!! Pakko kai se on käydä verkkokaupassa "katselemassa" 😀

 3. Tanja- Kaunis karuselli kirjoitti:

  Tosi ihania vaatteita. Meillä on lindexistä toi ruusu jumpsi. Se on nii ihana <3

 4. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Oih! Noi valkoiset pitsihaaremihousut on ihan lempparit!! Tässä vaateasiassa kyllä välillä toivoo, että "omistaisi" hehe, tytön! Mutta kas, tästäpä sainkin inspiraation tehdä saman tyyppisen postauksen etsien kivoja poikien vaatteita 🙂 Vaikka tosiasiassa meillä mennään kyllä enimmäkseen kavereilta saaduissa ja kirpparikamoissa 🙂

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Niin on! Muistan kun Lilianilla oli ihan pienenä sellaset pinkit röyhelöpyllyt. Ne oli niin suloset! Nyt oli pakko saada sellaset taas 🙂

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hihhi 😀 Kuuluisat viimeiset sanat 😉

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Sitä mä oon ihastellu joka kerta, mutta nyt meillä on kaksi muuta jumppista, jotka oon löytäny kirpparilta, niin en raaski kyllä enää kolmatta ostaa 😀

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Niin mekin ollaan ostettu melkeen kaikki tähän mennessä kirpparilta ja paljon on saatu lahjaksikin. Mutta nyt ei enää tunnu löytyvän kunnollisia 86 koon vaatteita ja en mitään kulahtaneita viitti laittaa, kun niissä on käyttöikää jo varmaan puol vuotta. Onhan pojillekin vaikka mitä ihanaa. Sillon raskaana oikeestaan ihastelin enemmän poikien vaatteita ennen kun sain tietää odottavani tyttöä 😀 Mutta joo kyllähän tytöille löytyy paljon monipuolisemmin kaikkee eri värejä, tyllii, mekkoo, hörhelöö, rimpsuu .. 😀 Ootan niin ens kesää, kun voi kunnolla alkaa pitää mekkoja, hameita ja ihania sandaaleita.

 9. Sarkku kirjoitti:

  Nuo lilat pitsipyllyt on kyllä ♥

 10. Anonyymi kirjoitti:

  Heippa! Onko nuo Lindexin röyhelöhousut pehmoiset? Ei siis nuo farkkumalliset, ne tuntui jotenki jäykiltä pienelle vauvalle ku liikkeessä hypistelin. Noita vaaleanpunaisia siellä ei ollu, mut verkkokaupassa ois! Röyhelöjä pitäis nyt kuitenki saada 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *