Hae
Love Beyond Words

Viikonloppu kahdestaan

Arkisin päivät on yleensä kiireisiä ja paljon asioita ei enää ehdi tekemään, kun Lilianin hakee päiväkodista. Minun päivät ovat viime aikoina täyttyneet haastatteluista ja töihin liittyvistä koulutuksista. Vielä ei siis aamut ole alkaneet kellon soittoon (koska Lilian herää jo nykyisin klo 7), mutta jatkuva epätietoisuus harjoittelupaikan suhteen stressaa ja vaikuttaa jo uniinkin. Huomenna aloitan vihdoin työt ja palaan tekemään töitä entiselle työpaikalle. Hyvällä tuurilla saan sieltä lisäksi jotain sellaista hommaa mikä menee harjoittelusta tai sitten jatkan edelleen harjoittelupaikan etsintää. Töihin paluu on todella jännittävää, sillä kyseisestä paikasta olen ollut pois yli 4 vuotta. Toisaalta ihanaa päästä tekemään töitä sosiaalisessa ympäristössä, sillä siellä ainakin työkavereita riittää. On myös helpottavaa mennä takaisin entiseen työpaikkaan, sillä osaksi työkaverit on tuttuja ja hommatkin vielä aika hyvin varmaan muistissa. En yhtään osaa kuvitella miten arki nyt alkaa sujumaan, kun itsekin pitäisi tehdä töitä aina 8h päivässä ja herätyskello soi jo ennen klo 5! Aikaisemmin nautin aikaisista aamuvuorosita, mutta nuin aikainen herätys on aika tappava huonosti nukutun yön jälkeen. Myöskään sängyn pohjalle ei voi romahtaa heti työvuorosta päästyään. Sen sijaan aikaiset aamuvuorot ovat myös hyvä Lilianin kannalta, sillä pääsen hakemaan jo 14 jälkeen. Mutta hui jännää! Pitäskö mun oikeesti pukea huomenna työvaatteet päälle ja tehdä ”oikeita töitä” näin 1.5 vuoden loman jälkeen!

Tänä viikonloppu ollaan oltu ihan kaksistaan pikku neidin kanssa, kun Kimmo oli humputtelemassa firman ”pikkujoulu risteilyllä”. Aikaisemmin nuo miehen rilluttelut eivät olleet kovin kivoja, varsinkin jos sattui meillä olemaan Lilianin kanssa huono viikko takana. Mutta tällä kertaa oikein odotin, että pääsen neidin kanssa viettämään päivän kahdestaan. Nykyään  Kimmo saa mennä miten usein kun huvittaa humputtelemaan, niin minä saan omia tuon prinsessa neidin itselle <3 Tällä kertaa en sopinut mitään treffejä, enkä mitään muutakaan ohjelmaa. Ainoo ohjelma oli, että käydään kaupassa, josta muodostui aika fiasko, sillä leikkipaikka oli täynnä ja karuselli oli varattu. Myös vesipullo oli tyhjä ja kauppa täynnä ihmisiä. Kauppareissu meni siis aika läpijuoksuksi kitisevän neidin kanssa ja en muistanut ostaa mitään mitä menin hakemaan (paitsi jäätelön!). Muuten päivä meni tosi kivasta. Leikitttiin, tehtiin ruokaa, leivottiin sämpylöitä, käytiin keinumassa, kylvettiin vaahdossa ja ajeltiin taaperokärryllä sekä pukeuduttiin samis vaatteisiin. Lilian oli hyvällä tuulella ja nukahti suht helposti puol 8 aikoihin.

Tänään meidän tyttöjen päivä jatkui. Minun mielestä taas kerran liian aikasin, sillä Lilian heräili jo tyytyväisenä tasan kello 7. Joku vois ajastaa tuon neidin silleen, että se nukkuisi viikonloppuisin vähintään kello 9 asti! Aamupalan ja pienen lattialla koomailun jälkeen Lilian potki äitin ylös jä käytiin ulkona ihmettelemässä yöllä satanutta lunta. Tällä kertaa mentiin ilman rattaita kävelemään. Se on niin sulosen näköstä, kun tuollanen mini ihminen tepastelee ulkona. Kauaan kyllä ei jaksettu ulkona olla, kun liikkuminen on vielä aika hidasta ja kyllästyminen iskee nopeesti, jos maisemat ei vaihdu.

Toivottavasti teillä on ollut mukava viikonloppu! 🙂 

6 kommenttia

 1. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Paljon tsemppiä huomiseen työpäivään!! Siitä se uudenlainen arki alkaa ja ihanaa, että Lilian pääsee noin aikaisin jo kotiin. Ja hei ihan luksusta, ettei sulla mee sitä kahta tuntia päivässä työmatkoihin, KUTEN JOILLAKIN 😀 Kivaa uuden alkua!!

 2. Tuija - Pieni tytön tylleröinen kirjoitti:

  Kivalta kuulostaa teidän tyttöjen viikonloppu! 🙂

  Tsemppiä töihin, eiköhän se siitä lähde rullaamaan. 🙂

 3. Minnaa kirjoitti:

  Oi, ihana tyttöjen viikonloppu!

  Samoja ajatuksia täällä, kotiäitinä en ollut kovinkaan innoissani miehen viikonloppumenoista (siis toki hän kävi niillä ja sai käydäkin, en pitänyt mitään mykkäkoulua, mutta nautin ehdottomasti enemmän siitä että mieskin oli kotona hoitovastuuta jakamassa). Nyt kun Ellu on isompi ja vielä kun hoitokin on alkanut, olisi tyttöjen viikonloppu aika luksusta!

  Tsemppiö töihin, hyvin se menee!

 4. Selina Kun äiti kelaa kirjoitti:

  Tyttöjen viikonloppunne kuulosti mukavalta! 🙂

  Tsemppit täältä myös töihin! 🙂

 5. Saija kirjoitti:

  Kuulostaa kivalta tyttöjen viikonlopulta!!! <3
  Ja hei, paaaaaaljon tsemppiä töihin huomenna!

 6. MinnaManna kirjoitti:

  Tsemppiä töiden alkuun ja kuulosti niin kivalle toi teidän viikonloppu! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *