Hae
Love Beyond Words

Ystävät

Eilen vietettiin ystävänpäivää, jolloin muistuteltiin kaikille rakkaille kuinka tärkeitä he ovat elämässä.

Nalle Puh sanoi: ”Ystävyys on sitä, että kun laittaa silmänsä kiinni ja ajattelee ystävää, niin poskilihakset alkavat vetäytyä korvia kohti ja kaikki rypyt siliävät!” 

Ystävät ovat minulle erittäin tärkeitä, vaikka he eivät vielä tajuiskaan ihan aina kaikkia näitä mamma höpötyksiä, niin niiden seurassa toden teolla ainakin pääsee aina arkea karkuun. Kaikki ystävät ovat pysyneet matkassa mukana läpi vauva-arjen, vaikka heitä ei enää tulekaan nähtyä yhtä usein.

Meillä on tiivis tyttöporukka, enkä voisi kuvitellakaan sitä ilman ettei joku kuuluisi tähän porukkaan. Meidän porukka on kasaantunut viiden vuoden aikana minun kauttani. Kaksi näistä ihanista neitosista on myös Lilianin kummeja, joihin sain kunnian tutustua heti tänne pääkaupunkiseudulle muutettuani. Meidän porukka on myös erittäin muuntautumis kykyinen ja välillä osa porukasta huitelee muilla mailla tai porukkaan liittyy myös muita kavereita, jotka otetaan sydämellisesti mukaan juttuihin. Myös äitiys on tuonut uusia kaverisuhteita. Äiti-kavereiden lähinnä tulee puitua lapsiin liittyviä kriisejä, mutta nämä verkostot ovat olleet silti äärimmäisen tärkeitä vauva-vuoden aikana, sillä eihän sitä oikeen muita kriisejä ole viime aikoina ollutkaan 🙂 

Ei varmasti tule liian monesti sanottua omille rakkaille kavereille kuinka äärimmäisen tärkeitä he ovat. Elämä olisi aika tyhjää ilman ihmisiä ympärillä joiden kanssa jakaa ilot ja surut. Onneksi siis olette olemassa rakkaat ystävät! <3

Toivon, että tulevaisuudessa myös Lilian löytää lähelleen edes yhden sellaisen ystävän, jonka kanssa pystyy jakamaan kaiken. Luulen, että noin puoli vuotta nuoremmasta serkku tytöstä tulee ainakin yksi parhaista kavereista, kunhan nuo tytöt tuosta kasvaa. Tänään oli ilo huomata kuinka jo nyt heillä on oma kieli ja kovasti haluavat ottaa toisiinsa kontaktia vaikka aika iso ero tässä iässä on vielä kehityksessä. 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *