Hae
Love Beyond Words

Olen vähintäänkin ihastanut..

tähän kenkämerkkiin, joka löytyy mm. spartoolta. Kyseessä on siis merkki nimeltä Citrouille et Compagnie, jolta löytyy aivan ihastuttavia kenkiä. Olen viime aikoina viettänyt luvattoman paljon aikaa selaten kenkiä Lilianille kevääksi, kunnes törmäsin tähän merkkiin iskikin valinnan vaikeus. Muutamat erilaiset kengät olen jo kerennyt palauttaakin ja kevääksi suunnitellut vaaleanpunaiset bling bling kengät vaikuttaa olevan vielä aivan liian suuret. Aloin haaveilemaan myös Lilianille biker-tyylisistä saappaista, mutta luultavasti niissä on vielä kovin hankalaa kävellä.

En voinut kuitenkaan taaskaan vastustaa kiusausta ja tilata ihan kokeeksi vaan näitä Citrouille et Compagnien Bellune- nimisiä kenkiä. Varsi tässäkin mallissa näyttää aika kapealta, mutta materiaali varressa näyttää suht joustavalta. Tilaukseen lähti myös todella kauniit Adibu nimiset kengät. Toivottavasti jommat kummat olisivat sopivat Lilianille. Kengät eivät olleet ainakaan hinnalla pilattu, sillä molemmat kengät olivat 30e luokkaa. Myös muut saman malliston kengät ovat suht edullisia verrattaessa muihin merkkeihin. Kenkien laadusta en voi taas mennä takuuseen, sillä merkki on täysin uusi tuttavuus itselle.

Muuten meidän välikausihankinnat on aikalailla syksyn jäämistöä. Haalari asia mietityttää jälleen, sillä viime vuoden haalari ei ole veden pitävää materiaalia, joka olisi varmaan aika iso plussa jo tän ikäiselle. Takki hankinnat tein kirpparilta ja syksyllä tilaamani kumpparit mahtuvat luultavasti vielä ainakin tämän kevään. Myös sadevaatteet mahtuvat hyvin vielä jonkin aikaa. Vielä pitäisi etsiä kevyempi pipo ja muita asusteita päiväkotiin sekä myös kevyemmät kengät hiekkalaatikko leikkeihin. Sitten vaateasiat alkaa olemaan aika hyvällä mallilla tämän kevään osalta. 
Myös kesää ajatellen lyösin todella monta kaunista kenkää hienoimpiin menoihin, mutta nää pohdinnat jätän vielä hetkeksi. 

Joko teidän välikausihankinnat on tehty? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *