Hae
Love Beyond Words

Vihdoin!

Jee, vihdoin myös täällä blogin puolella hehkuttaa, että olen löytänyt työharjoittelupaikan! Noin puolivuotta sitä tulikin metsästettyä enemmän ja vähemmän ahkerasti sekä epätoivoisesti, vaikka paikka sitten lopulta löytyikin läheltä. Kyseessä on siis tämän hetkinen työpaikka, jossa olen myös aikaisemmin työskennellyt kokin hommissa. Miten hienoa siis, että pääsen tuttuun paikkaan tekemään töitä hieman eri merkeissä. Uskon tämän olevan vahvuus, sillä kokemusta löytyy siis myös tuotannon näkökulmasta. Olisi siis alunperinkin kannattunut kysellä edelliset työpaikat läpi työharjoittelupaikan toivossa ja olisin säästynyt aika valtavalta stressiltä.

Loppujen lopuksi sain harjoittelupaikan kyseisestä yrityksestä helposti vaan yksinkertaisesti kysymällä mahdollisuutta suorittaa harjoittelu heidän yrityksessään ja sattumalta heillä olikin sopiva projekti alkamassa. Tämä projekti itsessään ei kuulostanut kovinkaan haastavalta, mutta  toivon, että pääsen myös tekemään muitakin hommia laajalti hallinnon puolella, niin että monipuolista työkokemusta karttuu. Olen tyytyväinen myös uusiin työvuoroihin, sillä työ on perus viikkotyötä maanantaista perjantaihin ja työajassa on kahden tunnin liukuma, joten minuutilleen tai edes tunnin tarkkuudella ei tarvitse enää työpaikalle kiiruhtaa. Ihanaa, kun pystytään taas suunnittelemaankin jotain viikonloppu menoja, kun ei aina tarvitse jomman kumman olla töissä!

Olen ihan super innoissani, että vihdoin valmistumiseen on jäljellä aikaa 10 viikkoa. Olen myös todella motivoitunut aloittamaan toimisto hommat tutussa yrityksessä, vaikkakin työympäristö on täysin erilainen. Oon myös salaa vähän haaveillut, että pääsen työhön, jossa saa pukeutua kivasti. Tosin se on myös yksi stressi tekijä lisää aamulle, sillä töihin ei mielellään lähde ihan kotivaatteissa, mikäli niissä pitää olla myös ihmisten ilmoilla. Myös omasta vaatekaapista taitaa löytyä tällä hetkellä vain muutama suht siisti vaatekappale. (En siis vielä oikeestaan tiedä missä tulen työskentelemään ja voihan se olla, että työtilani on joku pieni pimeä komero tuotannon tiloissa ja joudun edelleen verhoutumaan valkoiseen kaapuun :D)

Jään jännityksellä odottamaan maanantaita ja ensimmäistä uudenlaista työpäivää! (Sekä perjantaita, sillä nyt minulla on menossa mukava 8 päivän työputki :/) 
Tämän kivan uutisen lisäksi minulla on myös toinen kiva uutinen kerrottava. Oikeastaan se on eräänlainen alkava projekti, mutta siitä lisää ensi viikolla 😉 

22 kommenttia

 1. Minnaa kirjoitti:

  Jee, onnea harjoittelupaikasta!! 🙂

 2. Anonyymi kirjoitti:

  Onnea harjoittelupaikasta ja siitä toisesta projektista! 🙂

 3. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Heh, tuntuu että oon jo viidessä tuutissa törmännyt tähän uutiseen, mutta onnea nyt vielä kerran! Kiva olisi kuulla tarkemmin, mitä tuut tekemään – joko täällä blogikommenteissa tai kiva olisi nähdäkin joku päivä! Meillä on koko kevään aina sunnuntait semmoisia päiviä, että ollaan aamusta iltaan Nooan kanssa kahden, että tosi kiva olisi nähdä teitä, vaikka pihaleikeissä, jos on hyvät ilmat!

 4. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  ps. kai sä tajuat, että toi "toinen projekti" kuulostaa tasan tarkkaan vauvauutisilta 😉

 5. MinnaManna kirjoitti:

  Paljon onnea harjoittelupaikasta! 🙂

 6. Saija kirjoitti:

  Oikein paljon onnea harjoittelupaikasta!!! Niin hieno juttu 🙂 Ja mitä, mitä?? 😀 Vauvauutisiako… 🙂

 7. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Onnea harjoittelupaikasta. 🙂

 8. Emilia kirjoitti:

  Onnea harjoittelupaikasta 🙂

 9. Anonyymi kirjoitti:

  Onnea vauvamasulle!!

 10. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo pitää ehdottomasti nähdä! Vaikka heti ens viikonloppuna 🙂

 11. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Haha; ) Niihän se saattaa kuulostaa 😉

 12. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos 🙂 Ei mitään sellaisia sentään 😉

 13. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Ei mulla ainakaan ole sellaista 😉

 14. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Ei mulla ainakaan ole sellaista 😉

 15. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Haha; ) Niihän se saattaa kuulostaa 😉

 16. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo pitää ehdottomasti nähdä! Vaikka heti ens viikonloppuna 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *