Hae
Love Beyond Words

8/8 uhmaa & töitä

Hyvin alkanut päiväkoti elämä koki tällä viikolla ainakin omasta mielestä pienoisen takaiskun, sillä suurella omalla tahdolla varustettu taapero kiristi tämän äidin hermoja oikein kunnolla. Tämä viikko sattui sopivasti myös juuri sille viikolle, kun tein 8 päivän työputken ja mies oli iltavuorossa. Ehkä näillä kaikilla asioilla oli yhteys, sillä saattoihan olla, että Liliania ärsytti, kun äitiä ei näkynyt ikinä päivisin kotona ja sitten, kun rättiväsynyt äiti haki väsyneen päiväkotilaisen kotiin oli illan ohjelma aika selkee. Tällä viikolle sattui myös kauan odotettu työharjoittelun aloitus, joka aiheutti myös pientä jännitystä päiviin. Ja yksi pieni kiukutuksen aiheuttaja oli myös puhkeava kulmahammas. Voin vaan todeta, että tämä yhdistelmä on taattu erittäin vaikeisiin ja kitinän täyteisiin iltoihin. Tällä viikolla sai kokea oikein kunnolla miltä näyttää ja tuntuu elämä uhmakkaan pikku neidin kanssa. Volyymit nousee korvia huumaksi jokaisen vastoinkäymisen kohdalla ja harmitusta on vaikea edes saada loppumaaan. Leluja paiskotaan ympäriinsä ja myös äiti sai osansa pikkuisen neidin läpsäisyistä (sekä myös eilen kylässä ollut puolivuotias). Ainakin siis omaa tahtoa löytyy pikkuruisesta tytöstä.

Työharjoittelu starttasi siis myös tällä viikolla, joten jatkossa ainakin seuraavan 10viikon ajan minulla on viikonloput vapaat, joten pystytään myös suunnittelemaan jotain elämää viikonlopuillekin. Odotin kovasti työharjoittelun alkua, sillä olinhan käyttänyt aikaa todella kauan sen paikan löytämiseen. Ehkä juuri tämän takia olin myös aika pettynyt, kun alku sujui aika nihkeästi. Yritys ei ollut varautunut ollenkaan siihen, että aloitan (okei kaikki tapahtui viikon varoitusajala). Mutta silti vastaanotto oli aika tyly, kun mitään selkeetä työnkuvaa ei ollut, ei työtilaa, eikä mitään tunnuksia ohjelmiin. Sain myös taas kerran yhden kokemuksen lisää huonosta esimiestyöstä, sillä viikon jälkeen saldona esimieheltäni on ehkä yksi kokonainen lause.

Erilaiset työpaikat täytyy kuitenkin ottaa opettavaisena kokemuksina ja toivottavasti myös pääsen erilaisten työtehtävien kautta saamaan paljon oppia. Viikon aikana työtehtävät olivat aika rutiininomaisia ja uuteen ohjelmistoon tutustumista, mutta pääsin treenailemaan ainakin englannin kielen taitoja, kun avustin erästä saksasta vierailulla ollutta henkilöä.

Lähiaikoina luvassa on  kurkkaus meidän välikauteen ja yksi ihana keväinen arvonta! 

2 kommenttia

  1. Minnaa kirjoitti:

    Tsemppiä harjoitteluun! Toivottavasti jatko olisi nyt sujuvampaa. Esimiehellä on kyllä suuri merkitys!

    Jaksamista myös iltoihin.. Meillä on ollut samaa ilmassa, mutta onneksi nyt on seuravaa kuukausi tiedossa vajaita viikkoja.

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Oon unohtanut kokonaan vastata :/ Kiitos tsempeistä! 🙂 Vielä ainakaan ei ainakaan näytä yhtään positiivisemmalta töitten suhteen, mutta toivetaan että se tästä vielä lähtis sujumaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *