Hae
Love Beyond Words

4 päivää vapaata!

Aika luksusta tälläset 4 päivän vapaat. Parasta näissä päivissä on, kun ei tarvii herätä puoli kuusi kellon soittoon (vaikka tuo herätyskello, jossa torkkutoimintoa ei ole herättää nykyään melkeen yhtä aikasin). Myös se, kun ei ole kiire mihinkään on jotain niin ihanaa. Toki kaikkein parhainta kuitenkin on, ettei tarvii potea huonoa omaatuntoa siitä, että joutuu viemään tyttösen päiväkotiin, vaikka hyvin hän siellä viihtyykin.

4 päivän vapaat alkoi meillä kivasti päivällä, jolloin ei ollut mitään sen kummempia suunnitelmia. Aamupäivästä käytiin ulkoilemassa ja Lilianin päikkäreillä suuntasin lounastamaan parin ihanan ystävän kanssa. Sen jälkeen päivä on mennyt ihan täysin kotona saunoessa, tehden ruokaa ja Lilian pääsi myös hieman tuunailemaan päiväkodista saatua rairuoho purkkia sormiväreillä.

Huomenna meillä on ensimmäinen hääpäivä, joten meillä on luvassa aika harvinaista luksusta, kun vietetään koko päivä kaksistaan. Onneksi sattu näin kiva pitkä vapaa tähän, jotta malttaa jättää tuon pikku neidin niin pitkäksi aikaa ja onneksi edes on mahdollista aina välillä ottaa tälläisiä irtiottoja kiitos lähellä asuvan avuliaan mummin 🙂

Rentouttavaa viikonloppua! 🙂 
ps. muistakaa osallistua arvontaan! 🙂 

4 kommenttia

 1. Unknown kirjoitti:

  Aivan ihana blogikirjoitus oli mukava lueskella tuota ja onnea Hääpäiväänne <3

 2. Minnaa kirjoitti:

  Toivottavasti teillä oli ihana ensimmäinen hääpäivä! ♡

  Tämä pääsiäisloma on kyllä niiiin ihana ja tulee niin tarpeeseen. Olen ihan täpinöissäni tästä että hei, vielä kaksi päivää vapaata. 😀 Ei tätä ennen osannut arvostaa!

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! 🙂 Kivaa, että tykkäsit postauksesta! 🙂

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Apuua! Oon ihan unohtanut vastata, mutta ihana oli hääpäivä! Ja ihanaa oli olla vaan kaksistaan, vaikka alkuun ajatus kauhistutti 😉 Ennen päivät oli aika samanlaisia, mutta nyt näitä vapaita oottaa niin paljon aina! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *