Hae
Love Beyond Words

Luksusta arkeen: 1. hääpäivä!

Eilen tuli täyteen tasan vuosi siitä, kun sanoimme toisillemme tahdon. Juhlistaaksemme yhteistä vuotta halusimme tehdä jotain kivaa ihan kahdestaan. Alkuperäinen suunnitelma oli lähteä viikonloppureissulle jonnekin kivaan kaupunkiin Euroopassa, mutta kun hinnat olivat näin pääsiäisen aikaan yhden viikon etelänreissun hintaluokkaa, niin päätettiin suosiolla unohtaa sen idean. Sen sijaan pongasin hyvän tarjouksen Kämpistä, joten päätimme tutustua tähän Suomen ainoaan viiden tähden hotelliin.

Hotelli ei varmasti ihan hepposin perustein saa näitä viittä tähteä ja oli tämä paikka ehdottomasti parhain hotelli missä ollaan tähän mennessä vierailtu. Palvelu toimi ja halvin mahdollinen huone oli myös todella viihtyisä. Tyyliltään  Kämp on aika ”vanhanaikainen”, mutta toki se kuuluu paikan luonteeseen. Tarjoilijat olivat aina paikalla, kun jotain halusi ja baarin puolella drinkin kanssa tarjoiltiin suolaista naposteltavaa sekä aamiaisella kahvit/teet tuotiin pöytiin. 

Voin vaan lämpimästi suositella Kämppiä, jos haluaa arkeen hieman luksusta. Sitä tämä paikka todella tarjoaa sen sisustuksen ja ystävällisen henkilökuntansa ansiosta. Toki hinnat ovat myös sitä luokkaa, kun kahden lonkeron hinnaksi tuli 25 euroa.

Hääpäivän aikana kävimme myös katsomassa Luokkakokous leffan, jota voin myös suositella, jos haluaa nähdä oikeasti hauskan komedian. Viime elokuva kerrastakin oli kerennyt vierähtää varmaa jo lähes vuoden päivät, joten oli kivaa päästä katsomaan elokuvaa teatteriin. 
Illalla kävimme myös syömässä Pompier Espassa. Tätä kokemusta odotin ehkä kaikkein eniten, sillä rakastan hyvää ruokaa. Viime aikoina on aikalailla saanut tyytyä omiin ruokiin, joten on todella luksusta päästä syömään hyvään ravintolaan. Söimme 3 ruokalajia ja mielestäni paikan hinta-laatusuhde on aika kohdillaan. Alkuruuaksi meillä oli valkosipulikeittoa ja rapukakkua. 

Pääruokana paahdettua marmorifileetä, savu-punaviinikastiketta ja paahdettua maa-artisokkaa.

Jälkiruokana butterscotch-moussea, praliinikakkua ja veriappelsiinisorbettia. Aikaisemmin paikka oli tunnettu juuri jälkiruoka-ravintolana ja jälkiruoka veikin tällä kertaa ehkä voiton menussa. Tälläisiin ravintola illallisiin voisin ehkä tottuakin vähän useammin. Oli sen verran kivaa päästä syömään oikeen kunnolla ja hyvää ruokaa!

Kaiken kaikkiaan päivä oli oikein onnistunut! Hieman toki ikävä meinasi alkuun olla pikku neitiä, sillä tunnit yhdessä ovat nykyään niin harvassa. Mutta vielä enemmän harvinaista on se, kun saa olla kaksistaan jossain rentoutumassa tuon miehen kanssa 😉 Tämäkin siis on aika jännittävä asia toisaalta, kun on tottunut olemaan vaan isä ja äiti, joten vaatii pientä totuttelua olla pelkästään mies ja vaimo. Tälläsiä hetkiä kahdestaan kuitenkin pitää olla edelleen, vaikka vaikeinta tällä hetkellä onkin se irtautuminen arjesta. 🙂

ps. vielä hetki aikaa osallistua arvontaan! 🙂 

6 kommenttia

 1. Tuija - Pieni tytön tylleröinen kirjoitti:

  Onpa vuosi mennyt hujauksessa, ihan vastahan täällä blogissa sai onnitella teitä naimisiinmenosta! Mutta nyt siis onnellista 1-vuotishääpäivää! Ihanalta näyttää teidän reissu. 🙂

 2. Selina Kun äiti kelaa kirjoitti:

  Vau mikä hotelli! Ihanaa hääpäivää! 🙂

 3. Tiina/Fit Fat Mama kirjoitti:

  Just olin sanomassa samaa kuin Tuija, äskenhän vasta onnittelin teitä naimisiinmenosta ja stressasin omaa hääpäivää :D. Luokkakokous oli kyl huippu hauska haha! Onnee teille <3!

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! 🙂 Vuosi on mennyt kyllä hujauksessa ja se on ollut kyllä täynnä kaikkea. Paljon ei ole kyllä ollut aikaa itse sille parisuhteelle, mutta ehkä sekin aika vielä joskus tulee 🙂

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! 🙂 Hotelli oli kyllä ihan huippu! 🙂

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos <3 Hih, niin se aika menee! 🙂 Kohta teilläkin on jo vuosipäiväjuhlat 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *