Hae
Love Beyond Words

Meidän koti ♡ Lilianin huone

Nyt vihdoin se lupaamani kurkistus pikku taapero neidin huoneeseen! Vielä ainakin tyyliltään huone on aika tyttömäisen pinkki, kun suurimmaksi osaksi sisustusratkaisuista olen minä vastuussa.

Huoneesta löytyy jo aikaisemmin esittelemäni Ikeasta ostettu pöytäryhmä, joka  kuuluu suosikkeleluihin. Pöydän ääressä on kiva katsella kirjoja, mutta kaikkein kivointa leikkiä teekutsuja. 

Lilian nukkuu edelleen pinnasängyssä, mutta kesällä olisi ehkä tarkoitus ostaa jo isompien tyttöjen sänky. Päiväkodissa taaperosängyssä nukkumista on harjoiteltu jo alusta lähtien, joten ihan uusi juttu siirtyminen isompaan sänkyyn ei ole. Saa nähdä kuinka useana yönä Lilian eksyy sängystä jonnekin ihan muualle, kun nyt voi vielä luottaa siihen, että se on kiltisti koko yön sängyssä. 
Myös synttärilahjaksi saatu keinuhevonen majailee täällä. 
Huoneessa on pari omaa silmää häiritsevää tekijää, jotka näkyvät ehkä tässä kuvassa selviten. Koska kyseessä on vielä vuokra-asunto, niin Lilianin huoneen listat on jätetty kokonaan puun väriseksi, joka ei sovi niin hyvin tähän väri maailmaan. Unelma olisi myös saada laminaattilattia, joka mielestäni muuttaa heti ilmettä hieman kivemmaksi. 

Lelujen säilytystilana toimii Ikeasta ostettu Kallax. Lelut mahtuu kivasti laatikoihin, josta ne Lilian myös saa otettua omatoimisesti aina poiskin. Huonetta somistaa myös pari kivaa mekkoa. Toinen on minun äidin tekemä ja toinen oli päällä Lilianilla meidän vihkitilaisuudessa. 
Seinältä löytyy myös taulu, jossa kirjoitettuna Johanna Kurkelan Ainutlaatuinen kappaleen sanat. Tätä laulua tuli kuuneltua päivittäin loppu raskaudesta, joten tämä on myös kiva lisä huoneeseen. 
Viime viikonloppuna tein Lilianille myös oman liitutaulun. Tähän tarvittiin  liitutaulutarraa, jonka liimasin hyllyyn kiinni, sekä pitsiteippiä. Kovinkaan käytännöllinen tämä ei kuitenkaan taida olla, sillä Lilian saa tarran myös helposti irrotettua sekä välillä liitu meinaa osua ihan jonnekin muualle kuin määrätylle alueelle. 

Lilian viihtyy hyvin huoneessaan ja leikkii siellä paljon mieluummin kuin missään muualla. Yksin kuitenkaan sinne ei vielä malteta mennä touhuamaan ja vähän väliä pikku neidin suusta kuuluu ”mennään”, kun äiti tai isi meinaa unohtua liian pitkäksi aikaa olohuoneen tai keittiön puolelle 🙂

14 kommenttia

 1. Cindderella kirjoitti:

  Oot kyl ihan paras sisustaan! Oon tämän todennut jo joskus aiemminkin.. 😀
  Ihana huone neidillä <3

 2. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Ompas Lilianilla kaunis huone. <3

 3. Tuija - Pieni tytön tylleröinen kirjoitti:

  Ihana huone! Musta kans tuo "Ainutlaatuinen" biisi on ihana ja se onkin kirjoitettu kuvakirjaan, jonka tein Lotan ensimmäisestä vuodesta. Tuo on kyllä kiva idea, että sanat on ihan kehyksissä. 🙂

 4. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Onpa sulla tosiaan silmää sisustusjutuille! Aivan ihana huone! Ja voi miten pienellä on muuten jo paljon tukkaa! 🙂

 5. Nella kirjoitti:

  Aivan ihana huone! 😉 Mullakin on hakusessa tommonen pöytä ryhmä. Missään ei vaan oo semmosta, tai si oon vaan nirso 😀

 6. Saija kirjoitti:

  Voi miten ihanannäköinen huone <3 Niin kaunis ja tyttömäinen!

 7. Minnaa kirjoitti:

  Todella kauniita yksityiskohtia, ja ihanan rauhallinen värimaailma! 🙂

  Miekin olen miettinyt liitutaulun tekemistä, mutta vielä en ole keksinyt hyvää ja loogista paikkaa. Mutta eiköhän sekin löydy! Meillä "isojen tyttöjen sänky" odottelee jo varastossa, ruuvit vain puuttuu.. 😛

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hih, kiitos! <3 Tässähän menee ihan hämilleen 😉

 9. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kyllä neiti ainakin on viihtynyt ja sehän tärkeintä 🙂

 10. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Pongasin joskus paljon blogeista sellasia tauluja, jossa oli lasten loruja laitettu kehyksiin, niin aattelin toteuttaa saman idean tällä tavalla 🙂

 11. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! 🙂 Lilianin tukka on kyllä kasvanut aika hujauksessa! 🙂

 12. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Noo ostat tuollasen perus setin ikeasta 😉

 13. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! 🙂
  Joo ehkä pitää kehitellä vähän parempi tuosta liitutaulusta itsekin, ettei se saa revittyä sitä irti 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *