Hae
Love Beyond Words

Tunnelmia lapsimessuilta

Selvittiin mekin pikaisesti käymään tänä aamuna messuilemassa! Oltiin heti aamu klo 9 paikalla, joten minnekään ei ollut suuri ruuhkia vielä tähän aikaan. Tänäkään vuonna minulla ei ollut mitään odotuksia messujen suhteen, joten lähettiin vaan kiertelemään. Jostain syystä en vieläkään syty Miikkareille, metsoloille ja mitä näitä nyt on, joten kovin kauaa aikaa ei mennyt lastenvaatekojuilla. Ihastuin kuitenkin tähän yhteen kojuun, jossa myytiin käsintehtyjä lastenvaatteita ja asusteita. Ihan super nättejä ja yksi kesähattu oli pakko myös ostaa Lilianille. Sametti Sydän myy itse käsintehtyjä tuotteita Riihimäellä.

Myös Silverjunglen ja  Mainion pisteeltä löytyi kivoja vaatteita.
Messuilla oli kiva käydä, kun minnekään ei ollut vielä ruuhkaa ja sai rauhassa halutessaan katsella vaatteita ja muuta tarjontaa. 

Kivointa toki Lilianin mielestä oli, kun pääsi itse ihmettelemään ”piipaa-autoja” ja vilkuttelemaan erilaisille isoille nalleille. Tänä vuonna vielä ainakaan ei ihan uskallettu mennä halimaan niitä. Pyörähdimme myös PetExpoilla, jossa Lilian pääsi silittelemään koiria ja ihmettelemään kaneja ja kissoja. Selvisimme näistä kaikista alueista parissa tunnissa, joten aika vauhdilla mentiin. Lilianin mielestä varmasti liiankin vauhdilla, sillä aikaa olisi saanut varata enemmän, että Lilian olisi päässyt esimerkiksi katselemaan Vekara-lavan esityksiä. 
Tänä vuonna olin bloggaajana mukana, joten sain bloggaripassin rintaan. Mentiin tosi vauhdilla osastot läpi, joten aikaa ei juurikaan jäänyt itse mielenkiintoisiin kojuihin tutustumiseen. Ehkä ensi vuonna vierailen messuilla useampana päivänä, jos vielä bloggailen 🙂 Paljoakaan mitään ”ilmaista tavaraa” ei tänäkään vuonna ollut jaossa, mutta saatiin mukaan mm. muumi-vaippoja, Reipaskauppa jakoi säilytyspussukoita sekä Reiman pisteeltä voitettiin onnenpyörästä uimapallo.  Kaiken kaikkiaan kuitenkin messut olivat mukava kokemus, vaikka erittäin haastava 1.5vuotiaan taaperon kanssa, joka ei halua istua rattaissa 😉 Onneksi mies oli mukana kantamassa ;D
Kuinka moni kävi tänä vuonna messuilla ja minkälaisia löytöjä tarttui mukaan? 

4 kommenttia

 1. Unknown kirjoitti:

  Me oltiin messuilla ja ostospostaus löytyy täältä: http://haaveilenkaikesta.blogspot.fi/2015/04/lapsimessut-2015-ostokset.html 🙂

 2. Nelli / Kochanie kirjoitti:

  Heippa! Blogissani olisi sulle haaste, käy kurkkaamassa 🙂 http://nellixo.blogspot.fi/2015/04/the-liebster-award-haaste.html

  T. Nelli

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Pitää käydä kurkkimassa! 🙂

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hei! Kiitos haasteesta! Koitan tehdä sen heti! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *