Hae
Love Beyond Words

Haaste x2

Olen saanut parikin samanlaista haastetta, joten vastailen tässä postauksessa niihin kummaankin. Kiitos siis haasteesta It’s all about Alex blogin Viivi ja Kochanie blogin Nelli.  Haasteen nimi on The Liebster Award, jonka ideana on vastata 11 kysymykseen, keksiä uudet 11 kysymystä ja haastaa mukaan 11 bloggaajaa. Tavoitteena on haastaa sellaisia blogeja, jonka lukijamäärä on alle 1000, jotta saadaan näkyvyyttä myös pienille blogeille. Olen joskus aikaisemminkin vastannut tähän samaan haasteeseen pariinkin otteeseen, joten tällä kertaa vastaan vaan näihin kysymyksiin.

Aloitetaan Viivin kysymyksillä.

1. Mitä arvostat eniten elämässäsi? 
Sitä, että minulla on asiat elämässä tällä hetkellä aika kivasti. Minulla on maailman suloisin tytär, ihana mies, kiva koti ja perhe on pysynyt suht terveenä.

2. Mikä on oudoin tapasi? 
Asioiden tarkastaminen vielä kerran. En pysty esimerkiksi lähtemään kotoa, jos en ole 100% varma, että kahvinkeitin on pois päältä ja ovi lukossa.

3. Mitä harrastat?
Eniten aikaa vievin harrastus on tällä hetkellä bloggaaminen. Yritän jälleen myös saada motivaatiota säännöllisen urheilun aloittamiseen. Rakastan myös ruuanlaittoa ajan kanssa, mutta aika harvoin sitä aikaa on tarpeeksi.

4. Millainen olit pienenä?
Kuulemma samanlainen mitä Lilian, eli sosiaalinen ja iloinen pikku neiti. En vierastunut varmaan ketään ja menin aina rohkeasti mukaan uusiin juttuihin.

5. Jos saisit valita jonkun uuden kyvyn, mikä se olisi?
Ennustaisin huomisen Eurojackpotin numerot. 😉

6. Millainen tyylisi on?
Jos tässä ei tarkoiteta ”kotiminää”, niin töihin ja muualle ihmisten ilmoille tykkään pukeutua aika klassisesti. Käytän siis paljon mustaa ja valkoista. Yleensä päällä on mustat housut/hame, joku kiva paita ja neulepusero/bleiseri.

7. Mikä on ollut parasta juuri tässä päivässä?
Se, että tämäkin viikonloppu on kestää ihanat 3 päivää! (kirjoitin tän siis jo perjantaina)

8. Minkä haluaisit olevan toisin elämässäsi?
Olisi niin upeaa, että saisin vakituisen työpaikan. Aikaisemmin tätä ei osannut arvostaa, mutta tässä elämäntilanteessa vakaa työtilanne olisi aika hienoa.

9. Onko sinulla salaisia haaveita?
Olisi ihanaa, että joku kaunis aamu saisi nukkua vaikka 10 asti! 😉

10. Minne haluaisit matkustaa parin viikon lomalle?
Jonnekin ihanalle lämpimälle paratiisi saarelle, jossa sais vaan nauttia elämästä!

11. Mitä et ikinä vaihtaisi elämästäsi pois? 
Mun rakasta tyttöäni <3

Ja heti perään Nellin kysymykset.

1. Mikä on kivointa/vaikeinta bloggaamisessa?
Se, että saa tallennettua omia ajatuksia ja kuvia päiväkirjamaiseen tapaan. Näitä varmasti tulee joskus vuosien päästä luettua uudelleen ja sitten on kiva muistella tätä aikaa. Upeaa, on myös kaikki se vertaistuki mitä tästä saa! Tulee seurattua montaa blogia, missä ollaan suht samanlaisessa elämäntilanteessa, joten niistä on saanu mielettömästi apua ja vinkkejä ihan arkipäivään.

Vaikeinta on varmasti sensuroida kaikki liian henkilökohtainen materiaali pois. Yritän myös yhä enemmän vähentää kuvamateriaalia Lilianista, vaikka olishan se kiva jakaa ja kertoo koko maailman kuinka super suloinen neiti meillä asuu. Mutta epäilen, ettei se ehkä arvostas tulevaisuudessa, jos mama kertoo kaikki ihan yksityiskohtaisesti 🙂

2. Minkälaisia blogeja itse luet mieluiten?
Luen eniten sellaisia blogeja, missä eletään taaperoarkea. Välillä tulee selattua myös ruoka- sisustus – ja lifestyle blogeja.

3. Jos pääsisit matkalle juuri nyt, niin minne ja minkälaiselle lomalle lähtisit?
Tähän tulikin jo vastaus aikaisemmin. Eli mielellään lähtisin jonnekin lämpimään rentoutumaan pariksi viikoksi. Loma sisältäisi löhöilyä, hyvää ruokaa ja juomaa, perheen kanssa oleilua, mutta myös rentoutumista kavereiden ja miehen kesken 🙂

4. Oletko enemmän kissa- vai koira ihminen?
Kissa ja yksi sellainen meiltä löytyykin 🙂

5. Minkä kirjan luit viimeksi?
Jonkun tylsän kirjan liittyen oppariin (eli markkinointiin). En tosin kokonaan lukenut niistä mitään.

6. Mikä on lempipaikkasi kotikaupungissasi?
Täällä Vantaalla ei nyt kovin hirveesti nähtävää ole, mutta Haltialan tilalla tykätään käydä Lilianin kanssa.

7. Mitä odotat eniten tulevassa kesässä?
(Vähiten odotan sitä, että ei ole yhtään lomaa!). Onneksi kuitenkin on paljon kivoja suunnitelmia viikonlopuille. Suunnitteilla on ainakin yhdet polttarit, risteily ja kotimaanmatkailua. Odotan toki myös sitä lämpöä, ettei tarvii käyttää aikaa pukemiseen ja ihanaa, että edes Kimmolla on lomaa, joten Lilian pääsee puolestaan viettämään laatuaikaa arkisin isin kanssa 🙂

8. Missä olit viisi vuotta sitten?
Asuin täällä Vantaalla. Olin kokkina samassa paikassa missä nyt oon toimistohommissa.

9. Minkä uuden harrastuksen haluaisit aloittaa?
Ei tää nyt mikään uus harrastus ole, mutta haluisin kovasti taas innostua lenkkeilystä!

10. Mitä uutta hankit viimeksi kotiisi?
Viimeisin ostos taisi olla fb-kirpparilta tuollaset kivat ruusukuvioiset valkoiset tyynynpäälliset sohvalle.

11. Mistä keksit blogisi nimen? 
Tää on yksi lause siitä teksti sisustustarrasta, joka löyty meidänkin eteisestä. Lause kuvaa aika hyvin fiilistä ja se on muutenkin hyväntuulinen lausahdus.

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *