Hae
Love Beyond Words

Vappu tuli ja meni

Vappu yllätti tänä vuonna ihan totaalisesti. En kerennyt (jaksanut) laittaa simaa ajoissa ja jouduttiin tyytymään kaupan valikoimiin. Toisaalta täällä ei sitä vielä juo kukaan muu kuin minä, joten suurta vahinkoa ei kerennyt tapahtua. Myös päiväkodin vappujuhlat muistuivat mieleen vasta edellisiltana ja Kimmo joutui kiertämään kolme eri kauppaa ennen kuin löysi viemiset päiväkodille. Huono vaan, että se ainut kauppa mistä vielä löytyi vappu koristeita oli ihan tupaten täynnä muutakin porukkaa ja jonotus vappu härpäkkeiden kanssa kesti reilut puoli tuntia.

Mitään erikoisia vappuperinteitä minulla ei ole koskaan ollut lukuunottamatta asiaankuuluvia koristeluja ja perinteisiä ruokia. Ennen pikku neitiä tuli oltua juhlistamassa vappua kaveriporukalla aattona, mutta tällä lapsen tulon myötä vappu meiningit tulevat ehkä keskittymään enemmän itse vapun päivään.

Tänä vuonna ei oikeastaan tehty juurikaan mitään erikoista. Tehtiin muutamia vappu herkkuja ja käytiin kyläilemässä sekä ihmeteltiin erilaisia vappu rekvisiittaa. Ehkä paras niistä oli vappuhuiska, jolla Lilian huiskutteli menemään ympäri asuntoa puhdistaen joka kaapin alusenkin pölystä. Päällään neidillä oli värikäs Phister & Philinan mekko, joka sopii aika täydellisesti juuri vappuun. Tämä asukokonaisuus on saatu mun äidiltä, joka suosii tälläisiä värikkäitä kokonaisuuksia. Ehkä itsekin innostun jälleen kirkkaista ja iloisista väreistä kesän tullen ja kohtahan varmaan Lilian ei edes anna äidin valita vaatteittansa! 😉

Miten teidän vappu sujui? Tuliko simaa nautittua kohtuudella? 🙂 


8 kommenttia

 1. Saija kirjoitti:

  Katse kiinnittyi heti Lilianin mekkoon 🙂 Aivan ihana!!
  Meillä vappu meni myös suuremmitta hulinoitta – molemmat oltiin miehen kanssa töissä sekä aattona että vappupäivänä. Kaupan simaa ja munkkeja sekä vähän palloja ja serpentiiniä. Pienin oli vähäisestäkin rekvisiitasta aivan haltioissaan :))))

 2. Minnaa kirjoitti:

  Nam mitä munkkeja!! Ja todella kauniit vaatteet Lilianilla. 🙂

 3. La Fèe / Keijupölyä ja Sinfoniaa kirjoitti:

  Täällä myös mentiin rauhallisissa merkeissä vappuna 🙂 Uskaltauduttiin mennä sentään tivoliin kääntymään mutta jäädyttiin miehen kanssa kyllä totaalisesti sielä :/ Tytsy oli topattu niin lämpimästi vaunuihin, että hän pärjäsi ja nukkuinkin koko reissun ajan 😀
  Aivan ihana mekko Lilianilla <3 Ja muutenkin niin hurmaavan näköinen tyttö 🙂

 4. Tiina/Fit Fat Mama kirjoitti:

  Ihana toi vappupallo 😀 <3. Eetu sai ekan pallon ja oli kyl onessaan 🙂

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Pienet on niin ihmeellisiä, kun pienetkin asiat saa niiden hymyn nousemaan korviin! <3

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos 🙂 Oli kerrankin oikee värikäs neiti 😀

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! 🙂

  Meidänkin piti mennä tivoliin, mutta ei sitten selvitykkään sinne asti:) Mutta eiköhän me vielä sellaseen kesän aikana päästä.

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo! Lilian kyllä välillä tais hieman pelätä sitä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *