Hae
Love Beyond Words

”Sä laitoit minut nettiin”

Pinnalla on jatkuvasti ikävät puheet blogimammojen antamasta julkisuudesta blogissa esiintyville lapsille, jotka eivät ole tietoisesti antaneet lupaa kuvien julkaisuun. Se on totta, että blogia saattaa lukea kuka vaan ja suurin osa tämänkin blogin lukijoista on täysin anonyymejä: en tunne heitä, enkä tiedä edes miltä he näyttävät. Pelottava ajatus, että kuka tahansa saattaa eksyä lukemaan minunkin juttuja ja tämän myötä hän tietää meistä todella paljon ja erityisesti sen miltä me näytämme.

Todellisuudessa kuitenkin tämä blogi on todella pieni verrattuna esimerkiksi oikeesti tunnettuihin mammablogeihin. Tähän mennessä minulle on tullut juttelemaan ainoastaan yksi henkilö, joka on tunnistanut minut blogin perusteella. Mikään järisyttävää huomiota en siis ole herättänyt tällä bloggaamisella. Enemmän kokisin uhkana sen, että joku outo hiippari vaan sattuisi ottamaan kohteeksi kyttäillä tekemisiämme täällä naapuristossa.

Se asia mihin jatkossakin tulen kiinnittämään yhä enemmän huomiota on kuvien sisältö. Isompana tyttönä Lilian ei varmastikaan olisi kovin kiitollinen, jos äiti olisi laittanut kaikkien nähtäville ensimmäiset pottakuvat. Tälläset on toki ihan kivoja muistoja perhealbumissa, joita on mukava katselle yhdessä joskus myöhemmin. Sama asiahan se on myös omien kuvien kanssa, sillä harvemmin tulee julkaistua ei niin laadukasta otosta itsestä muitten nähtäville.

Olen joskus aikaisemminkin tainnut jo kirjoittaa samasta aiheesta, joten halusin saada tähän postaukseen myös miehen näkökulman asiasta. Osassa kuvissahan myös saattaa vilahtaa oma rakas ja hän on myös osa tätä blogia. Kovin paljoa en kuitenkaan saanut tällä kertaa irti tuosta miehestä, sillä vastauksena oli ”en mä tiiä, ihan ok” kysyttäessä mielipidettä tähän pieneen blogi puuhasteluun. 😀

Bloggaamisessa on hyvä muistaa aina, että kaikki mitä tänne kirjoittaa niin se tänne myös jää. Alkuaikoina tuli ehkä kirjoiteltua ja julkaistua kuvia paljon sen enempää miettimättä, mutta Lilianin kasvaessa hän muuttuu yhä enemmän omaksi persoonakseen, joten ihan kaikkea ei täällä halua enää jakaa. Jatkossakin kirjotan kuitenkin rehellisesti niin hyvistä kuin huonoistakin vaiheista. Toivotaan, että jonain päivänä Lilian voi lueskella äidin höpinöitä ensimmäisistä vuosista hyvillä mielin! 🙂

2 kommenttia

  1. Pirita | Pandamama kirjoitti:

    Haha, NIIN miehen kommentti toi sun miehen kommentti 😀 Mä en ole edes kysynyt, mutta veikkaisin, että täällä tulis sama vastaus 🙂

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Hahha joo 😀 Ei se kyllä koskaan oo kommentoinut tätä blogia, mutta yleensä kyllä lukee kaikki mun postaukset, joten kait siitäkin tämä on ihan ok sitten 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *