Hae
Love Beyond Words

Äitienpäivä!

Ihanaa äitienpäivän iltaa! Toivottavasti päivä on ollut mukava ja muistuttanut siitä, kuinka rakkaita omat pienet oikeen ovat. Päivä on myös hyvänä muistutuksena siitä, kuinka tärkeää työtä äitinä oleminen on. Äitiys on rankka ammatti, mutta sitäkin antoisampi. En voisi kuvitellakaan saavani mistään muusta niin hyvää fiilistä, kun saan niistä onnellisista hetkistä oman lapsen kanssa.

Meidän päivä starttasi tänään vasta klo 8, kun pikku neiti antoi meidän kaikkien nukkua ennätyksellisen pitkään. Olin alunperin suunnitellut herääväni Lilianin kanssa, sillä aika usein tuo mies hoitaa aikaiset aamut viikonloppuina, mutta eipä mun sit tarvinnutkaan kovin aikasin kömpiä ylös sängystä. Kimmo kokkaili meille aamupalan ja lahjaksi sain kauniita ruusuja ja lahjakortin kampaamoon! Ihanaa, pääsen siis pian taas hemmoteltavaksi kampaamoon 🙂 
Aamupalan jälkeen lähdettiin ulkoilemaan. Todella upea keli oli koko päivän. Matkan varrella ratsastettiin possulla, kiukuteltiin kun piti istua vähän aikaa rattaissa, sekä päästiin silittämään pikkusia koiria. Toki myös käytiin perus kiikut, liukumäet ja hiekkalaatikot testaamassa. 

Päikkäriaikaan lähdin itsekseni lenkille. Olen yrittänyt nyt saada innostuksen takaisin säännölliseen liikuntaan ja ainakin tällä hetkellä se tuntuu todella hyvältä. Toivotaan, että innostus jatkuu ja ainakin aurinkoisina päivinä olisi rikos olla ulkoilematta.

Päikkäreitten jälkeen suunnattiin mummilaan äitienpäivä herkuille. Serkku tyttö oli myös kylässä ja Lilian innoistuikin halimaan tätä lähes koko ajan. Hellyyttävää, kun neidistä on kuoriutunut niin huolehtivainen pikku äiti.

Miten teillä vietettiin äitienpäivää? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *