Hae
Love Beyond Words

Taaperon kesävaatetusta

Jonkun verran on tullut jo hamstrattua kesävaatteita, sillä toivottavasti kohta saadaan nauttia lämpimistä keleistä! Tällä kertaa mun on tunnustettava, että suurin osa Lilianin kesävaatteista on meille uutena ostettu, koska a) kirppareilta alkaa olemaan aika mahdotonta löytää käyttökelpoisia vaatteita koossa 86 eteempäin sekä b) kirppareilla käymiseen ei tahdo aika enää riittää. Onneksi kuitenkin kaupoissa on nykyään kesto alennusmyynnit päällä, joita olen yrittänyt myös ahkerasti hyödyntää.

Tässä kurkkaus tämän hetken lemppari vaatteisiin. Kesäksi löytyy jo jokunen mekko ja väritykseltään ne on aika tyttömäisiä ja vaaleita. Yksi lempparivaate on myös keskellä oleva H&M farkkuhaalari. Harmi vaan, ettei Lilian suostu sitä ainakaan vielä päälle laittamaan. Nimittäin aika kovat vastalauseet oon saanut, kun koitetaan sitä sovittaa. Mekoista vasemmanpuoleinen on Lindexiltä ja oikeanpuoleinen on H&M. H&M:ltä olen bongannut vaikka mitä ihanuuksia EDULLISESTI koosta 92 eteempäin, mutta tällä hetkellä uskallan ostaa kesäksi vaan mekkoja siinä koossa, koska muut vaatteet vaikuttavat vielä aika reiluilta. Tämäkin mekko maksoi 4,99€!

Nämä paidat ovat Zaran valikoimista. Tuo farkkupaita oli ihan pakko saada, vaikka uhkaavasti se näyttää jo niin pieneltä. 

Shortseja meiltä löytyy jo ihan kivasti, sillä ostin Nextiltä mielestäni edullisen 3kpl setin ihan perus shortseja. Lisäksi meiltä löytyy PDL:n harmaat shortsit ja H&M suloiset vaaleenpunaiset shortsit, jotka oon molemmat löytänyt kirpparilta. Nuita PDL:n shortseja Lilian myös vieroksuu. Näyttää uhkaavasti siltä, että meidän maku vaatteiden suhteen alkaa mennä jo pahasti ristiin 😀 Hame valikoima puolestaan on aika pieni vielä, mutta yksi kiva väriläiskä löytyy sieltäkin osastolta. Tuon Maxomorra merkkisen hameen Lilian sai mummolta.

Vaaleanpunaisen pallo takin löysin kirpparilta ja farkkutakin tilasin Ebaysta. Kooltaan tuo farkkutakki oli 100, mutta kun kerran käytin sen pesussa, niin se on jo melkeen liian pieni Lilianille. 

Aika tyttömäisella linjalla ollaan vieläkin. Näistäkin vaatteista saa myös jo vaikka mitä kivoja yhdistelmiä. Asusteita meillä ei ole vielä ollenkaan kesää varten, lukuunottamatta näitä H&M kenkiä. Päiväkotia ajatellen vielä pitää ainakin ostaa lisää t-paitoja sekä jokin kiva kevyt kesäinen shortsihaalari. Bodeja ei varmaankaan tulla enää tänä kesänä käyttämään ollenkaan, joten niitä ei olla enää ostettu ollenkaan. Tänä kesänä tullaan myös varmasti suosimaan PALJON mekkoja, sillä nyt niitä pystyy jo paljon paremmin käyttämään. Viime kesä meni vielä ihan konttaillessa, niin mekot oli silloin vaan tiellä, mutta nyt Lilian pääsee kunnolla hienostelemaan!

Joko teidän vaatekaappi on täyttynyt kesävaatteista? 🙂 

14 kommenttia

 1. Diana kirjoitti:

  Ihana toi farkkutakki <3 Mistä se on?

 2. Tuija - Pieni tytön tylleröinen kirjoitti:

  Joo eipä kirppareilta oikein tahdo enää löytyä tämän kokoiselle vaatetta, ainakaan hyväkuntoisia… :/ Eli meille myös kesävaatteita ostettu paljon uutena, toki osa saatiin myös meidän kummitytöltä. Mäkin oon hamstrannut mekkoja kesälle, mutta esim shortseja meillä ei ole kuin parit.

 3. Minnaa kirjoitti:

  Totta, vaatteiden löytäminen vaikeutuu kummasti kun mennään yli koosta 80! Itse olen järkeillyt syyksi paitsi sen, että kasvu hidastuu+vauhti lisääntyy=vaatteet kuluvat, myös sen, että isompia kokoja käyttävien lasten äidit ovat monesti töissä eikä tässä melskeessä kyllä mitään kirppispöytää järkkäiltäisi. 😛

  Meillä on kesävaatteet aika hyvällä mallilla, ostelin jo talvella kirppareilta kesävaatetta jemmaan, kaverin tytön pieneksi jääneitä ostin nipun ja synttärilahjaksi Ellu sai mekkoja. Kengät ostelin nyt kun sain alennusta uudessa kauppakeskuksessa. 😉

  Omat vaatteet onkin sitten asia erikseen!

 4. Silkkitassu kirjoitti:

  Meille toimitettiin vaatepaketti koossa 100-110 tuossa joku aika sitten joten sinne asti ollaan melko lailla vaatteissa eikä uusia tarvitse ostaa. Kesäks ostin uudet kengät ja alesta kevyen verkkapuvun rumuamista varten.

 5. JohaNna / Arjen miljonääri kirjoitti:

  Kiva blogi 🙂 liityin lukijaksi. Jos kiinnostaa seurata meidän perhe-elämää (tyttö 6/2014 ja toista odotetaan syntyväksi syyskuussa) niin blogini löytyy täältä 🙂

 6. Janina kirjoitti:

  voi ei miten ihania vaatteita! 😀 <3 Meillä ei oo vielä kauheesti keretty kesävaatteita ostelemaan pitäis kyllä pikkuhiljaa alkaa niitäkin katselemaan

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Niin on! 🙂 Tänään oli ensimmäistä kertaa käytössäkin, kun oli niin kiva ilma 🙂 Se on ebaystä 🙂

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Niinhän se tahtoo olla, kun nää vaatteet on jo ainakin puol vuotta kerrallaan käytössä ja kulutus on kovaa.

 9. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo omat vaatteet on jostain monen vuoden takaa 😀 Pitäs tehdä kyllä päivitystä niihin, mutta ei tahdo millään löytyä mitään kivaa nuista kaupoista. Ehkä johtuu myös siitä, että aina vahingossa eksyy lastenvaatepuolelle 😀

 10. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Oho, no teillä on sitten vaatteita todella pitkäksi aikaa 🙂

 11. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hei! Kivaa, että löysit tän blogin! 🙂 Pitää käydä kurkkimassa sinunkin blogi 🙂

 12. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kannattaa, ens viikolla toivottavasti ois jo lämmintä 😉

 13. Laura Simola kirjoitti:

  Oi mikä farkkutakki!!

 14. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Se on kyllä niin sulonen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *