Hae
Love Beyond Words

Lasten tapahtumat

Viime kesänä ei tullut juurikaan käytyä vielä missään ns. lapsille suunnatuissa tapahtumissa/paikoissa lukuunottamatta perus huvipuisto reissuja ja kotieläintiloja. Toki viimekin vuonna niissä riitti paljon ihmeteltävää Lilianille, mutta useimmiten vielä puolet retkistä nukuttiin. Tänä vuonna meininki on jo täysin eri, kun virtaa riittää koko päiväksi lukuunottamatta muutaman tunnin päikkäri hetkeä.

Tänään oltiin ensimmäistä kertaa lähialueella järjestetyssä kevät tempauksessa, jossa oli lapsille suunnattua ohjelmaa. Mukana oli mm. musiikkia ja tanssia, poniratsastusta, paloauto, arvonta ja lastenvaate esittelijä. Tapahtuma alkoi musiikkijumppa tuokiolla ison oravan johdolla ja Liliankin pääsi muitten lasten mukana bailaamaan. Alkuun neiti seisoi jäykästi paikallaan, mutta ensimmäinen biisin ihmettelyn jälkeen alkoi kuitenkin lantio liikkua ja viimeisen biisin kohdalla pyörittiin ja taputettiin jo vauhdikkaasti muitten mukana. Ihana seurata toisen riemua siitä, kun saa olla mukana jossain yhteisessä tekemisessä muitten lasten mukana. Pienen tanssihetken jälkeen käytiin myös ihmettelemässä poneja ja paloautoa sekä keinumassa ja laskemassa liukumäkeä. Liukumäestä laskeminen on tällä hetkellä ihan ykkös juttu puistoissa. Varsinkin, jos sinne pääsee jo itse kiipeämään ja laskemaan!

Ihana ajatella, että vielä on koko kesä edessä ja päästään neidin kanssa tutustumaan moneen eri paikkaan ja tapahtumaan! Tälläinen lapsen kanssa tapahtumissa käyminen on kyllä ihan eri maailma ja lapsen ilo on jotain niin hienoa katseltavaa. Kesän suunnitelmiin kuuluu ainakin linnanmäki, särkänniemi, korkeasaari, falkullan kotieläintila ja tivoli. Juhannuksena olisi myös tarkoitus tehdä jälleen pitkä ajomatka savon suunnille. Tänä kesänä ei luultavasti päästä ollenkaan ulkomaanreissuun, koska näillä näkymin minulla ei ole ollenkaan lomaa. Koitetaan kuitenkin käyttää viikonloput hyväksi ja ainakin kotimaanmatkailla niitten aikoina.

Tänään oli kyllä taas niin upee ja aurinkoinen päivä! Toivottavasti kunnon helteet saapuisivat jo pian! Minkälaisia kesä suunnitelmia teillä on? 🙂 

ps. Istagramista löytyy videomateriaalia neidin mooveista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *