Hae
Love Beyond Words

Nimipäiväsankari!

Tänään oli Lilianin nimipäivä, jota emme kyllä juhlineet ollenkaan. Meidän perheessä ei ole ollut tapana juhlia nimipäiviä sen suuremmin, joten pelkät onnittelut pikku murulle riitti tänään. Tai ehkä nyt hieman valehtelin, sillä saihan Lilian muun muassa nuolla taikinakauhan, kun leivon keksejä huomisiin kevät juhliin. Valitettavasti Lilian ei kerennyt maistella valmiita keksejä, sillä uni tuli silmään ennen paistohetkeä. Lisäksi posti toimitti Nextin paketin, joka sisälsi uudet kumpparit. Suloiset mansikka kumpparit olivat jo jääneet pieneksi, mutta onneksi löysin lähes yhtä kivat. (psst. niistä löytyy kuva instagramista). 

Tällä viikolla oon taas leikkinyt yh-äitiä, kun Kimmo on ollut melkeen kellon ympäri töissä ja käynyt vaan suurinpiirtein nukkumassa muutaman tunnin kotona. Lilianista huomaa jo, että nyt jokin puuttuu arjesta, kun kokoajan pitäisi soittaa puhelimella isille ja muutenkin ilme kirkastuu aina, kun katsellaan vaikka isin kuvaa kännykästä. Voi pientä, onneksi kohta on viikonloppu. Arvostan kyllä suuresti aina näinä viikkoina oikeita yh-äitejä! Tässä ei kyllä paljon taukoja tunneta! Vaikka mulla on ollu oikeesti aika iisi viikko, kun Lilian oli eilen päiväkodin jälkeen klo 18 asti mummilla kylässä 😉

Huomenna ois vihdoin meidän 1.5 vuotis neuvola! Joku meni alunperin merkkaamaan neuvolapäivän kalenteriin väärin, joten sitä jouduttiin siirtämään kuukaudella eteempäin. Jännää päästä näkemään neidin nykyiset mitat. Huomenna on myös ensimmäiset kevätjuhlat! Päätin olla aktiivinen äiti ja leivoin itse keksejä. Hirveen paljon varmaan Lilian ei pysty olemaan esityksissä mukana, mutta odotan kyllä innolla mitä kaikkee huomenna on luvassa! 🙂

Aurinkoista viikon jatkoa! 🙂 


8 kommenttia

 1. La Fèe / Keijupölyä ja Sinfoniaa kirjoitti:

  Suloisuus <3 Paljon onnea Lilianille!

 2. MinnaManna kirjoitti:

  Ihania kuvia! 🙂 Tsemppiä tarhan kevätjuhliin!

 3. JohaNna / Arjen miljonääri kirjoitti:

  Ompa kesäisiä kuvia 🙂

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Lilian kiittää <3

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo täällä on jo niin kesäistä kun aurinko paistaa, mutta vielä pitäs saada vähän lämpöä lisää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *