Hae
Love Beyond Words

1.5v neuvola + kevätjuhlat

Meillä oli vasta tällä viikolla 1.5vuotis neuvola, kun joku hajamielinen äiti meni merkkaamaan alkuperäisen huhtikuun ajan väärälle päivälle. 1.5 vuotis neuvola aikoja ei olekaan niin usein tarjolla, joten uusi aika siirtyi reilun kuukauden päähän. 1.5 vuotis neuvolaan kuuluva lääkäri on puolestaan vasta heinäkuussa. Neuvola käynti sujui mallikkaasti, vaikkakin Lilianilla oli kova hoppu pois ja puolet ajasta hän roikkuikin oven kahvassa huutaen ”mennäänmennään”. Mitat näyttivat 1v7kk vanhan tytön osalta seuraavilta. Edelliset mitat sulkeissa.

Pituus 79,5cm (74cm)
Paino 10,7kg (9655g)
Pään ymp. 47,8cm (47cm)

Lisäksi neuvolan täti kirjoitti seuraavanlaisen tekstin vihkoon. 
”Hieno, touhukas tyttö. Liikkuu ketterästi. Palapeliä tekee helposti. Kasvaa hyvin pituutta ja painoa. Iho kaunis.”

Hassua miten alkuaikoina painoa saattoi tulla 1kg lisää kuukaudessa, mutta nyt tuo 1kg tulee 7kk aikana. Myös pituuskasvu hidastuu, jonka huomaa myös vaatteiden kulutuksessa. Sama koko on mennyt nyt jo yli puol vuotta. Pikkuhiljaa viimeisen kuukauden aikana on kuitenkin alkanut jäämään kaikki 80 koon vaatteet pieneksi. Valitettavasti tää tarkoittaa myös sitä, ettei mulla oo enää niin hyvää syytä ostella koko ajan lisää vaatteita, kun ne samat tuntuu mahtuvan päälle niin kauan 😉 
Tällä viikolla oli myös kevätjuhla päiväkodilla. Hirveen paljon Lilian ei vielä malttanut olla muiden esityksissä mukana, mutta pari ensimmäistä laulua se säesti hienosti kaikkien keskellä muitten istuessa reunoilla. Ei ainakaan Lilian halua jäädä päiväkodissakaan minnekään seinäruusuksi, kun haluaa olla aina kaiken keskipisteenä 😀 Lilian ryhmän lauluksi oli valittu ”ihahaa”, joka kuuluu myös meillä suosikkibiiseihin. Kyseistä kappaletta rallatellaan about puolin tunnin välein. Loppu juhlat seurattinkin liukumäeltä, kun neiti halus laskea sitä yhä uudestaan ja uudestaan. Ehkä ensi vuonna jo maltetaan olla koko juhlat muitten mukana lauleskelemassa 🙂 
Kuvat on tältä päivältä, kun pikku äiti halusi pukea koiravauvansa haalariin ja työnnellä sitä rattaissa. Tämä aamupäivä meillä on ollut super tyytyväinen taapero. Arki ois aika helppoo, jos kaikki päivät menis näin: ulos lähtiessä autetaan pukemisessa omatoimisesti hienosti, pois leikkipaikalta lähtiessä ei saatu megaraivareita, ruokaa laittaessa leikittiin omatoimisesti ja ruokakin syötiin hienosti ilman apua ja ilman sotkua! Aivan vastakohta eiliseen, milloinka raivottiin kaikesta ja ei syöty mitään. Toivotaan, että päikkäreiltä herää yhtä hyväntuulinen taapero mikä aamupäivällä oli 🙂 
Aurinkoista sunnuntaita! 🙂 

4 kommenttia

 1. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  NIIN tutulta kuulostaa. Ihhahhaa-lauluja myöten 🙂 Ja hei toi kuva, missä Lilian pukee koirakamua haalariin!! Ihana <3 <3 <3

 2. Unknown kirjoitti:

  Huoh, olispa täälläkin oltu yhtä hyvällä tuulella..

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hih, ihanan touhukkaat pienet taaperot <3

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  No välillä on vähän heikompia päiviä ja välillä kivempia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *