Hae
Love Beyond Words

Korkeasaari

Tänään vierailtiin tämän kesän yhdessä ”mustsee” paikassa, Korkeasaaressa. Hassu sattuma oli, että siitä on lähes päivälleen tasan vuosi, kun viimeksi käytiin siellä. Vuoden takaisia tunnelmia pääsette lukemaan tästä. Ilmakin oli silloin täysin vastaavanlainen, sillä lähes koko reissun ajan satoi ja oli suht kylmä. Sateesta huolimatta saatiin reilut pari tuntia kulutettua kierrellen ja katsellen eläimiä. Mukana meillä oli aika iso porukka, sillä meillä oli kylässä minun sisko miehineen ja myös Kimmon veli lähti poikansa kanssa mukaan. 

Eläimiä ei taaskaan hirveesti näkynyt liikkeellä ja suurin osa makoili jossain kauempana, joten näistä ei ollut hirveesti iloa Lilianille. Suurin ero viime kerran reissuun oli toki siinä, että nyt Lilian ei nukkunut koko reissua, vaan käveli reippaasti lähes koko reissun itse. Tosin matkan teko sujuisi paljon vauhdikkaammin JOS neiti vielä suostuisi kiltisti istumaan rattaissa, sillä tällä hetkellä ”minä kävelen itse” vaihe on lähinnä sinkoilua sinne sun tänne.

Reissun hauskin osuus Lilianin mielestä oli kuitenkin ehdottomasti katsella vapaana olevia isoja lintuja poikasineen ja ratsastaa puisilla eläimillä. Tätä samaa aktiviteettia pystytään harrastamaan vaikka joka päivä puistoissa, joten ihan hirveen kiinnostava reissu ei vielä ehkä tänäkään vuonna Korkeasaari ollut Lilianin mielestä, mutta ehkä jo ensi vuonna tyttö on taas muutaman sentin pitempi ja näkee ehkä vilauksen jostain kissaeläimestä.

Vielä loppuun iloinen kuva ihastuttavasta taaperosta. <3 

4 kommenttia

 1. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  "Reissun hauskin osuus Lilianin mielestä oli kuitenkin ehdottomasti katsella vapaana olevia isoja lintuja poikasineen ja ratsastaa puisilla eläimillä. Tätä samaa aktiviteettia pystytään harrastamaan vaikka joka päivä puistoissa"
  TELL ME ABOUT IT 😀 Meillä ihan sama homma, kun käytiin 🙂

 2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahah 😀 Joo nää taaperot on vähään kyllä tyytyväisiä 😀 Ihan sama, jos joku isompi kissa valahtaa jossain, mutta se vasta on ihan huippuu, jos joltain on sattunut putoomaan ranskalainen kahvion lattialle tai keskellä katua on kaivon kansi 😀

 3. Noora kirjoitti:

  Hah nää meidän identtiset ensimmäiset kuvat koko reissusta! 😀

  Ihana toi teidän päivä! Aadakin muuten ihasteli niitä vapaana olevia lintuja, mitä oli muuten paljon. 😀

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahah, no tuo kyltti pisti heti ekaksi silmään sisään tullessa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *