Hae
Love Beyond Words

Uusi työpaikka

Voisi sanoa, että tämä on jo kolmas työpaikka puolen vuoden sisällä, sillä työtehtävät ovat muuttuneet tänä aikana jo kolmeen eri otteeseen. Ei tietenkään mikään ihanne tilanne palata työelämään, sillä uusien työtehtävien oppiminen vie aina valtavan määrän energiaa. Viime viikolla alkoivat siis kesätyöt henkilöstöpalvelusihteerinä ja nyt voin jo sanoa, että työtehtävät ovat miljoona kertaa mielekkäämpiä edellisiin verrattuna. Uusi työpaikka tuo kuitenkin tullessaan paljon ylimääräistä stressiä ja väsymystä, kun pitää yrittää oppia uuden paikan tavoille ja antaa positiivinen itsestä kuva heti ensimmäisistä päivistä lähtien. Viime viikko olikin todella raskas ja töitten jälkeen olisi voinut käydä heti nukkumaan. Myös tämä viikko on tuntunut erityisen raskaalta jälleen sen takia, kun mies on ollut 24/7 töissä, mutta ehkä jo ensi viikolla oltaisiin kaikki hieman virkeempiä iltasinkin.

6.30am

Nykyisella työpaikallani siis lasketaan palkkoja, joten työtahti on todella hetkistä, sillä eri palkanmaksu päiviä on neljä kuukaudessa. Ihan ymmärrettävää siis, ettei ihan koko ajan perehdytystä erilaisiin tehtäviin ole tarjolla, mutta olen kiitollinen kaikesta mahdollisesta opista mitä voin oppia tästä paikasta. Työtehtävät ovat kuitenkin ovat opettaneet kuitenkin jo tähän mennessä paljon enemmän mitä aikaisempi työharjoittelu jakso yhteensä. On myös mielenkiintoista istua tällä hetkellä samassa huoneessa sellaisen henkilön kanssa, joka on tehnyt yli 20 vuotta tätä hommaa. Hänen tapana on selostaa jokainen tekemänsä työ aina yksityiskohtaiseksi, joten joka päivä oppii paljon palkkahallinnosta. Ainakin tällä hetkellä tuntuu, että tätä voisi tehdä tulevaisuudessa, sillä työ on hektistä, tarkkaa ja siinä vaaditaan laskutaitoa sekä työ sisältää todella paljon myös asiakaspalvelua. Työ on toki myös erittäin stressaavaa ja välillä saattaa joutua näkemään surullisiakin kohtaloita, kun on ihmisten työsuhteista ja sairaslomista kyse.

Tämä kesähomma kestää mulla siis vaan heinäkuun loppuun asti, joten koko ajan joudun jälleen etsimään uutta työpaikkaa. Onneksi kuitenkin nyt on sellanen paikka missä oikeasti oppiikin jotain ja tämän työkokemus varmasti helpottaa löytämään jatkossa töitä. Tai sitten, jos kävis niin hyvä tuuri, että tuolta avautus pitempi aikaisempi paikka! 🙂

Huippua, kun saa lähteä vihdoin hyvillä mielin töihin tietäen, että siellä odottaa paljon uutta opittavaa. Ennen kaikkea työllä mitä siellä teen on jokin tarkoitus! Unohtamatta kuitenkaan sitä parhainta osuutta päivästä, kun saa laittaa työpaikan oven kiinni ja kiirehtiä hakemaan alla olevan neidin kotiin <3

8 kommenttia

 1. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Hei jee, loistavaa, että viihdyt töissä! On se kyllä tosi tärkeää jaksamisen kannalta, että saa tehdä jotain semmoista, mihin tuntee intoa ja mistä saa iloa 🙂

 2. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Ihana kuulla että viihdyt nykyisessä paikassa. 🙂 Peukut pystyssä että saisit sieltä vielä jatkoa.

 3. Saija kirjoitti:

  Voi että – kiva kuulla, että uusi paikka on ollut mieluinen!

 4. MinnaManna kirjoitti:

  On se vaan tärkeää, että oma työ on sellaista mistä pitää. Siellä tulee kuitenkin vietettyä puolet elämästä eli ihan liikaa 😀 Toivottavasti saat jatkaa siellä!

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  No niimpä. Olihan se aika puuduttavaa alussa siellä edellisessä paikassa, kun ei ollut selkeetä työnkuvaa ja koko ajan sellanen fiilis, ettei mun ees kuuluis olla siellä :/ Nyt on kyllä hyvä fiilis, kun tuntuu oikeelta alalta 🙂 Ja onhan varsinkin nyt todella tärkeetä että viihtyy töissä, kun siellä on pakko olla niin monta tuntia viikossa 😀

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! 🙂 Toivotaan, että ainakin vastaavanlaisia hommia löytyisi niin ei ihan tää oppiminen tyssäisi alkuunsa! 🙂

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo on se kyllä huippu fiilis, kun nyt tuntuu että on löytänyt sellasen homman missä vois oikeesti viihtyä 🙂

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  No niimpä! 😀 Varsinkin nyt, kun ois todellakin kaikkee muutakin tekemistä kun töitä 😀 Mutta pakko se on töitä tehdä, että pärjää ja onhan se aika iso plussa, jos työt sitten ois sellasia mistä oikeesti tykkäiskin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *