Hae
Love Beyond Words

Taapero taidetta ja juhlaa

Tänään päästiin juhlimaan Lilianin serkun 1-vuotis synttäreitä, joten päätettiin askarrella Lilianin kanssa synttäri sankarille itse kortti. Idean tähän olen muistaakseni pongannut vähän aikaa sitten Minnan Harmaa ja muut iloiset värit blogista. Nyt kun lähestytään hurjaa vauhtia jo 2-vuotta, niin askartelukin alkaa luonnistua ilman suurempia sotkuja. Olin itsekin yllättänyt miten siististi Lilian painoi nuo sydämet paperille ja miten innoissaan neiti oli koko touhusta, vaikka päikkäriaika oli jo käsillä. Paperiin pääsi yksi extra punainen sydän ennen kuin väriä kerettiin lisätä leimasimeen, kun Lilian oli niin innoissaan touhusta ja kuului vaan ”lisää” ja neiti paineli uuden sydämen paperiin. 
Tähän hommaan tarvittiin siis vaan sormivärejä, paperia ja peruna, joka toimi leimasimena. 

Päikkäreitten jälkeen suunnattiin itse juhliin. Tarjolla oli ihan super hyviä herkkuja ja Liliankin sai osansa. Ehkä suurin mainitsemisen arvoinen asia tässä alla olevassa kuvassa on se, että ise kakun on leiponut synttäri sankarin isä! Aika huikee suoritus, mutta tästäkään huolimatta en uskalla ehkä luovuttaa mun miehelle leivonta vastuuta enskään kerralla.

Lilian käyttäytyi hienosti koko ajan, vaikka pieni hermostuminen tuli siinä vaiheessa, kun kakku ei tullut tarpeeksi nopeasti tarjoiltavaksi. Paikalla oli myös muita lapsia, joten leikkikavereita riitti, vaikka suurimman huomion Lilian antoikin mummille, jota Lilian onkin ikävöinyt koko viikon. (Tällä viikolla en ookaan muuta kuullut kuin vuoron perään ”isi” ja ”mummi”). Paikalla oli myös pari nuorempaa poitsua, jolle toisista ainakin Lilian kävi antamassa reippaasti haleja. Ehkä maailman suloisinta on, kun Lilian on todella kova halailemaan/pussailemaan/silittämään muita lapsia. Valitettavasti tälläinen käytös yleensä pelästyttää muita lapsia. 

Tälläisissä lapsi juhlissa on kyllä todella kiva käydä, sillä ne on aina iloisia tapahtumia. Lapset pääsee ihmettelemään paljon uusia leluja ja toki tarjolla on yleensä herkkuja! Aika jännä ajatus, että kesän jälkeen meilläkin vietetään taas synttäreitä.

ps. yhteiskuvan ottaminen nykyään on muuten tooooodella haastavaa ja tämä on paras niistä 100 eri otoksesta 😀

3 kommenttia

 1. Klara kirjoitti:

  Hei meillä on ihan sama juttu tuon kanssa että lumi on niin kova halimaan ja pusimaan ja "auttamaan" muita että esim tarhassa monet menivät mieluiten karkuun vaikka neiti oli ryhmän pienin 😀 pitää järkkää joku pv energianpurku

 2. Klara kirjoitti:

  Puhelin sekosi 😀

  ..treffit!

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hah joo todellakin! Saa sitten neidit halia ja pusia tarpeeksi 😀
  Ois kyllä ihan mielenkiintoista nähdä mitä kaikkee ne siellä päivisin tarhassa puuhaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *