Hae
Love Beyond Words

Tyttö landella

Vietettiin juhannus viikonloppu maaseudulla ja tästä on luvassa aika reippaasti kuvia seuraavassa postauksessa. Viikonloppu meni todella nopeasti ja oli jälleen ihana nähdä kuinka paljon Lilian tykkäsi, kun pääsi ulkoilemaan ja tekemään erilaisia asioita.

Ehkä se kaikista kauhistuttavin asia, ajomatka, sujui tällä kertaa suht kivottomasta,  vaikka menomatkalla Lilian nukkui VAIN puoli tuntia ja tulomatkalla ehkä max tunnin! Käsittämätöntä, sillä olen aina kuvitellut, että autossa lapset nukkuu, mutta ei näköjään tämä yksilö 😀 Tästäkin huolimatta kuitenkin  kovin suuria hermostumia ei koettu matkan aikana.

Perillä kohteessa ei päästy nauttimaan helteestä, mutta onneksi sentään ei satanut kuin hetken verran, joten päästiin touhuamaan uudelle hiekkalaatikolle, keinumaan ja ihmettelemään lehmiä ja kissoja. Tällä kertaa Lilian ei pelännyt enää ollenkaan lehmiä ja oli rohkeasti antamassa niille heinää sekä silittämässä. Suusta kuului riemun kiljahduksia, kun pienet vasikat tulivat tekemään lähempää tuttavuutta ja nuolasemaan pikkuisen takista.  

Kaikista mieluisin puuha tällä kertaa oli kuitenkin kukkien kastelu omalla pikku kastelukannulla. Tämän aktiviteetin parissa Lilian olisi voinut jatkaa vaikka koko päivän ja kastelukannu tulikin täytettyä yhä uudestaan vedellä.

Huomasin vasta reissussa, että Lilianilla on yhteensopivat kumpparit ja takki! Aika ihastuttava näky oli super touhukas neiti koko pinkeissä asusteissaan <3 Ihan käsittämätöntä myös miten paljon virtaa tuollaisessa mini ihmisessä riittää, sillä koko viikonloppu mentiin olemattomilla  päikkäreillä ja normi yöunilla ja touhua sekä juttua riitti koko päiväksi. Tänä iltana kuitenkin väsy iski ennätys ajassa ja Lilian lähes nukahti syöttötuoliinsa! Tälläistä ei ole kyllä tapahtunut ikinä! Huomenna kuitenkin on taas päivä uusi ja päästään vielä Lilianin kanssa nauttimaan yhdestä vapaapäivästä 🙂

Seuraavassa postauksessa vielä jatkoa tähän sekä juhlatunnelmaa 🙂

Miten teidän juhannus sujui? 🙂

4 kommenttia

 1. Unknown kirjoitti:

  Hih kun pieni hiekkalaatikko 😀
  Meidän juhannuksesta voit lukea täältä
  http://ihmejatavis.blogspot.fi/2015/06/juhannus-viikonloppu-kuvina.html

 2. Diana kirjoitti:

  Ihanat saappaat <3

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahha joo mä en ees mahdu kunnolla leikkimään siihen 😀 Kiitti linkistä, pitää käydä kurkkimassa! 🙂

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Noo eikö ookki! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *