Hae
Love Beyond Words

Juhannus juhlaa

Juhannuksena juhlittiin myös veljen valmistumista ravintolakokiksi. Jonkun verran herkkuja oli siis tarjolla kahvipöydässä. Pöydästä löytyi kylmäsavulohi tartaria, kinkkuvoileipäkakkua, muffinseja, lakka-mansikka täytekakkua, pullaa ja minun tekemiä wiener nougat keksejä. Vastasin henkilökohtaisesti myös voileipäkakun koristelusta ja mielestäni tälläiselta amatööriltä ihan mainitsemisen arvoinen suoritus. 
Liliankin sai herkutella koko reissun ajan kunnolla ja tämän takia ei muu ruoka maistunutkaan muutamaa perunan palasta lukuunottamatta ollenkaan. Taitaa neiti jo nyt olla varsinainen sokeri hiiri, kun koko reissun ajan sanavarasto oli täynnä sanoja ”kakku” ja ”keksi”. 

Päivällä tarkeni ulkona olla jo mekot päällä ja saatiinkin muutama kiva kuva otettua meidän juhla asuista. Olin sattumalta löytänyt kirpparilta aika saman tyyliset mekot itselleni ja Lilianille ja nyt ne pääsivät käyttöön. (Viime kirppari reissu oli muutenkin todella menestykäs ja Lilianille löysin yhdestä pöydästä vaikka mitä kivaa!)

Toivottavasti saataisiin pian nauttia oikeen kunnon kesä helle päivistä ja päästäisiin käyttämään kesävaatteita ihan kunnolla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *