Hae
Love Beyond Words

Taaperon aurinkolasit: Julbo Looping 2

Tänään lähdettiin Lilianin kanssa ulkoilemaan oikeen ajan kanssa, sillä pidin vielä yhden vapaapäivän, niin että neiti pääsi kunnolla toipumaan kovasta kuumeesta. Ajatuksena oli ottaa hienoja kuvia järkkärillä ja kerkesinkin ottaa monta upeaa otosta, kunnes huomasin, että eihän mulla ole edes muistikorttia koko kamerassa! Niin tyypillistä 😀 
Tän postauksen kuvituksena toimii siis kännykällä otetut kuvat meidän aurinkoisesta päivästä. 

Postaus idea neidin aurinkolaseista on roikkunut jo pitkään mielessä, sillä sopivia laseja ei ole tahtonut millään löytyä. Nyt, kun Lilian omaa jo vahvan oman mielipiteen, niin ihan kaikenlaisia laseja neiti ei enää kelpuuta päähänsä. Tän sain oppia kantapään kautta, kun olin tilannut mielestäni tosi näyttävät valkoiset Retro Banzit, jossa oli takana remmi. Sain hylätä nämä lasit heti alkuunsa. En tiedä oliko vika värissä, remmissä vai mallissa muuten, mutta Lilian tuntui kelpuuttavan päähänsä vain Lindexin pinkit lasit timanteilla, jotka eivät pysyneet päässä muualla kuin rattaissa.

Googlettelun seurauksena löysin sitten mielestäni täydelliset lasit Lilianille: Julbo Looping! Ne Lilian pystyy laittamaan ite päähänsä (mikä on se tärkein ominaisuus) ja ne pysyy päässä vauhdikkaammassakin menossa. Väritykseltään ne on pinkit ripauksella vaaleansinistä.Nämä on myös erittäin kestävät, sillä niitä voi vääntää ja heitellä vaikka kuinka paljon ja silti ne säilyttää muotonsa. Muotoiluun en ollut ensisilmäyksellä ihastunut, mutta Lilianin päässä nyt ei mikään voi vaan näyttää rumalta! 

Lilian ei ollut yhtään ihastunut myöskään näihin laseihin ensisilmäyksellä. Edelleen neiti kelpuutti vain ne pinkit timantti lasit. Sitten koitti kuitenkin ensimmäinen aurinkoinen päivä päiväkodissa, jonne Lilian sai matkaan nämä uudet lasinsa ja siitä lähtien näitä on ollut vaikea saada enää pois Lilianin päästä. Ryhmäpainostus siis toimii! 😀

Itse olen nyt super tyytyväinen, että kesäksi löytyi sellaiset lasit mitkä pysyy hyvin tuon vauhti mimmin matkassa! 🙂

Minkälaisia laseja teidän taaperoilta löytyy?

8 kommenttia

 1. Selina Kun äiti kelaa kirjoitti:

  Julbot löytyy täältäkin! Erittäin hyvät aurinko lasit ja kestävät. 🙂

 2. La Fèe / Keijupölyä ja Sinfoniaa kirjoitti:

  Täältä löytyy myös Julbot 🙂 Ollaan tykätty niistä kovasti!

 3. Minnaa kirjoitti:

  Meillä Retro Banzit on toimineet. 🙂 Ellu huomasi vuosi sitten ekana aurinkoisena päivänä, että ne onkin ihan kivat, ja on antanut niiden olla. 😀

  Nykyään meillä on myös Babiatorsit, ne ovat olleet todella kestävänoloiset ja Ellu tykkää, kun saa ne itse päähän. 🙂

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Niimpä! Kestävä pitää olla vielä tuon ikäisellä 😀 Käyttö on aika rajua ajoittain ::D

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Todella kätevät kyllä tuollaselle pienelle 🙂

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Olin lukevinani myös, että babiatorseissa on jonkinlainen takuu häviämisen varalle?

 7. Emmi / YHTEENKASVETTU kirjoitti:

  Meidän pojalla on Babiatorsit ja ne pysyi vielä keväällä päässä, mutta tällä hetkellä ne nappastaan aina saman tien pois 😀

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahah niin ne mielipiteet muuttuu 😀 Meilläkään ei tällä hetkellä aurinkolasit oo kiva juttu. No eipä tuolla ees paista aurinko 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *