Hae
Love Beyond Words

Linnanmäki

Eilen lähdettiin illasta käymään Linnanmäellä. Mukaan lähti Lilianin serkku tyttö perheineen. Reissu meinasi tyssätä heti alkuun, sillä parkkipaikkaa on lähes mahdotonta löytää. Onneksi kuitenkin pienen kiertelyn jälkeen yksi paikka sattui vapautumaan suht läheltä aluetta.  Lilianhan on jo kokenut lintsillä kävijä, sillä käytiin myös viime kesänä siellä. Viime vuonna käytiin pelkästään Kotkot- junan kyydissä, mutta tänä vuonna  tytön kanssa pääsi jo vähän hurjeempiinkin laitteisiin. Linnanmäki on siitä ärsyttävä paikka, että suurin osa ajasta kuluu jonottamiseen ja tällä kertaa jaksettiin jonottaa kolmeen eri laitteeseen. Kotkot junaan jonottelin tytön kanssa kahdestaan ja siinä oli aika taiteitelua saada pysymään tyttö jonossa vartin verran. Puolen minuutin välein Lilian koitti karkailla pois jonosta, tulevan junan kyytiin tai aidan yli.  Onneksi lopulta kuitenkin meidänkin vuoro tuli ja pitkä odotus palkittiin. 
Tänä vuonna suosikkilaite oli rumpukaruselli, jossa Lilian pääsi pöyrimään. Kikatus täytti ilman, kun pöyrittiin yhä kovempaa ja kovempaa. Kolmas laite missä käytiin oli vankkuripyörä, josta Lilian pääsi ihastelemaan maisemia mini maailmanpyörästä. Tämän lisäksi Lilian pääsi onkimaan, vetämään narua ja valitsemaan arpalipun, josta voitti suloisen nallen. 
Kaiken kaikkiaan onnistunut reissu ja positiviista on se, ettei Linnanmäelle tarvitse välttämättä kuluttaa hirveitä summia, sillä erityisesti Lilianille sopivat laitteet ovat melkeen kaikki ilmaisia. Voi olla kyllä, että jo parin vuoden päästä neiti alkaa vaatimaan jo vähän enemmän. 
Taaperon kanssa Linnanmäellä olo onnistuu melko mukavasti. Toki ihmisiä on yleensä paljon ja ehkä kannattaa suosiolla mennä heti aukioloajan alettua tai myöhemmin illalla, niin välttää kovimmat ruuhkat. Kärsivällisyyttä nimittäin ei juurikaan löydä ainakaan tältä taaperolta. Liikkuminen rattaiden kanssa onnistuu hyvin. Hirveen paljon aktiviteetteja ei vielä tämän ikäiselle ole, sillä kovin vapaasti Linnanmäellä ei pysty pienemmät liikkumaan itsenäisesti ja laitteita on rajoitetusti. Ihanaa kuitenkin nähdä miten huvipuisto tunnelma saa lapset innostumaan. Ehkä pikkaisen itseäkin alkoi tehdä mieli lähtee kokeilemaan jotain laitteita aikuisempaan makuun, vaikka huono olo tuli jo tuosta rumpukarusellista 😀 Ensi viikonloppuna suunnataankin Ikaalisiin ja odotan innollan Titinalle taloa, jossa meininki on varmasti vähän rauhallisempi. 
Loppuun muutamat kuvat meidän illasta 🙂 


 Joko te olette käyneet Linnanmäellä tai muussa huvipuistossa?


8 kommenttia

 1. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Ihania kuvia. 🙂
  Me käytiin särkänniemessä ja oli kyllä todella mukava päivä. 🙂

 2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! 🙂

  Mekin suunnataan ens viikonloppuna Särkänniemeen, jos kelit osuu kohdille 🙂

 3. MinnaManna kirjoitti:

  Kaunis uusi banneri! Ja ihania Lintsi kuvia 🙂

 4. Minnaa kirjoitti:

  Me käytiin Nokkakivellä, se oli ihan erilainen huvipuisto kuin Lintsi, ja ei ainakaan tarvinnut jonottaa. 😀 Mutta kyllähän Linnanmäki on paras, sinne pitää kyllä muutaman vuoden päästä viimeistään viedä Ellukin!

 5. Saija kirjoitti:

  Tosi kaunis tuo uusi banneri! <3
  Me ei vielä tänä kesänä olla huvipuistossa ehditty käymään.. Odotan kyllä innolla myös kuin tuo meijän pikkuneiti innostuu laitteista. :))) Tosin jonottaminen ei varmastikaan oo tälläkään neidillä niitä vahvimpia puolia. 😀

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiiitos! 🙂 Huii oon näköjään kokonaan unohtanut vastata loppuihin kommentteihin.

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  En oo kuullutkaan tuollasesta paikasta, ehkä pitää joku vuosi mennä käymäään sielläkin 🙂 Se kuulostaa jo aika lupaavalle, ettei tarvii jonottaa ;D

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos !:)

  Laitteissa varmasti tuo meidänkin hurjapää viihtyy erinomaisesti, mutta se jonottaminen… 😀 Mutta muutaman vuoden päästä saa varmasti jo enemmän irti tuollasista huvipuistoista ja ehkä on tullut sitä kärsivällisyyttäkin lisää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *