Hae
Love Beyond Words

Energiaa ystävistä

Eilen vietettiin rakkaan ystäväni Niinan synttäreitä. Niina omaa hienon elämän asenteen ja on totaalisen hurahtunut terveelliseen elämäntapaan ja liikuntaan, joten oli selvää, että myös synttärit vietettiin hieman erilaisemmalla kaavalla.
Päivä starttasi ”kevyellä tanssi treenillä” niinkuin Niina oli meitä infonnut. Totuus oli kuitenkin jotain täysin muuta, sillä luvassa oli 1.5 tuntia kovaa treeniä ja voin kertoo, että jalkoja tärisytti loppupäivän. Treenin meille piti TFW -salin Johannes, jonka hellässä huomassa Niina käy viikoittain useita kertoja treenailemassa. Treenin perustana oli yhdessä tekeminen ja hyvä fiilis. Puolitoista tuntinen alkoi yhteisfiiliksen nostattamisella yhteishuudoilla sekä hyppysarjoilla. Heti alkuun Johannes tsemppasi kaikkia antamaan kaikkensa heti alusta lähtien, sillä totuushan on se, että treeniltä häviää koko pohja, jos sen tekee puoli teholla alusta lähtien.
Itse treeni osuus koostui viidestä eri pisteestä, mitkä haastoivat erityisesti jalkoja sekä keskivartoloa. Treeni tehtiin pareittain vuorotellen, jossa toinen toimi aina tsempparina ja valmentajana. Jokaista liikettä tehtiin 30 sekunttia, minkä jälkeen vaihdettiin vuoroa. Todella toimiva tapa pitää hyvä fiilis yllä koko ajan, sillä mikä voisi olla motivoivampaa kuin näyttää kaverille, että pystyy vielä vähän parempaan! Puolitoista tuntisen ajan hyvä fiilis säilyi koko ajan ja kaikki pitivät hauskaa. Henkilökohtaisesti oli myös itse positiivista huomata, että ei ole ihan rapa kunnossa, vaikka kovin suuria tuntimääriä en tällä hetkellä käytä viikosta urheiluun. Treenin jälkeen jäähdyteltiin tanssimalla, josta voi käydä kurkkaa tunnelmia Instagramista. Tälläinen urheilu sopisi itsellenikin erinomaisesti, sillä puolitoista tuntinen oli kaikkea muuta paitsi tylsää!   Toivottavasti myös seuraavat kuvat jakavat myös teille sitä hyvää fiilistä ja energiaa, mitä meillä oli.

(C) Johannes Hatsolo Hattunen 

(C) Linda Borhoumi
Treenin loppuun saimme kuulla vielä motivaatiotarinan maanviljelijästä, joka etsi koko elämänsä ajan timantteja tuloksetta ja vasta jälkeenpäin huomattiin, että ne olivat sijainneet hänen farmillaan koko ajan. Tarinan opetus olikin, että ne parhaimmat ja suurimmat timantit löytyy yleensä suoraan edestäsi, toisin sanottuna rakkaista ystävistä. 
Treenin jälkeen olikin jo aika kova nälkä, joten päästiin herkuttelemaan ihan kunnolla Ravintola Globen. Menulta löytyi savumozzarella salaattia, häränrintaa ja jälkkärinä porkkanakakkua. Kuvat puhukoon taas puolestaan. 

Ilta oli hyvä lopettaa vielä muutamaan drinksuun, jonka jälkeen suuntasin kotia kohti. Kaiken kaikkiaan ihana ja onnistunut päivä. Oli ihana tutustua muutamaan uuteenkin tyyppiin. Kiitos Niinalle ja kaikille mukana olijoille!

2 kommenttia

  1. Nella kirjoitti:

    Oi kun kuulostaa ihanalta rääkkäämiseltä! 😀 Joskus ois kiva mennä oikee kunnolla rääkättäväks jonnekin. 😀 Ja ihanannäköstä ruokaa! nam :p

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Joo se tekee kyllä hyvää 😀 Seuraavana päivänä tietää tehneensäkin jotain 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *