Hae
Love Beyond Words

Ti-Ti

Viikonlopun reissusta selvitty hyvillä mielin, vaikka hieman strassaava aina tuon vauhdikkaan taaperon seurassa on mennä, sillä nykyään myös yöt on yhtä hulinaa. Positiivista kuitenkin on, että neiti on super hyvällä tuulella aina kun viihdykettä riittää ja näköjään edes päikkäreitä ei tarvitse nukkua kuin pienen hetken ja virtaa riittää koko päiväksi (ja yöksi). Viikonloppuna majoituttiin Ikaalisissa ja käytiin pyörähtämässä Ti-Ti Nalle talossa sekä lauantaina jatkettiin matkaa Tampereelle, josta tulee vielä erillinen postaus. Perjantaina kuitenkin käytiin moikkaamassa Ti-Ti Nallea perheineen, jotka asustivat ihan meidän vieressä Ikaalisissa. 
Lilian oli kyllä onnesta pökerryksissä, kun näki kokonaisen talon täynnä leluja ja isoja nalleja! Talossa hujahtaa nopeasti useakin tunti (tai koko viikonloppu, jos se Lilianista olisi kiinni). Talosta löytyy useita eri huoneita leikki tarpeisiin: on keittiö, esikoulu-luokka, kauppa, sokkelohuone, lukemis paikka, makuuhuone, tanssihuone, nikkarointihuone, musiikkihuone jne. Parin tunnin aikana nähtiin kaikkien nallejen yhteinen tanssi esitys, kierrettiin eri huoneissa ja seurattiin myös nukketeatteria. 
Kaikista mielenkiintoisimmat huoneet olivat ehdottomasti leikkikeittiö/kauppa huone, mikä ei kyllä yhtään yllättänyt. Suosikiksi nousi myös Ti-Ti Nallen esikoulu huone, jossa ihan parasta oli päästä muovailemaan muovailuvahalla. Toki mielenkiintoista oli myös päästä silittelemään ja ruokkimaan nalle talon pihalla majailevia lampaita.  Makuuhuoneesta puolestaan löytyi kokonainen seinä täynnä lapsien lähettämiä tutteja ja tuttipulloja. Hyvä idea olisikin nyt lähettää kaikki Lilianin tuttipullot Ti-Ti Nalle taloon, jos se auttaisipääsemään pikku hiljaa eroon tuttipulloista.

Iltapäivä oli ilmaltaan myös jopa lämmin ja aurinkoinen, joten päästiin nauttimaan nukketeatterista ulos. Tällä kertaa esitys ei kuitenkaan kiinnostanut neitiä ollenkaan, vaan ihan parasta oli kiivetä paloautoon ja pois sieltä. Lilianista tallentui myös hellyyttävä video, jossa hän kipuaa samalle jakkaralle jonkun tuntemattoman tytön viereen, laittaa kätensä hänen ympärille. Tyttö oli häntä ainakin pari vuotta vanhempi ja selvästi ihmeissään yhtäkkisistä hellyyden osoituksista. Pian Lilian kuitenkin kyllästyi hempeilyyn ja varasti tältä nallen kädestä ja hatun päästä 😀 
Loppuun vielä muutamat kuvat Ti-Ti Nalle talosta. 

Löytyykö teiltä pieniä Ti-Ti Nalle faneja? 🙂 

14 kommenttia

 1. Minnaa kirjoitti:

  Oi miten ihanan näköinen paikka!

  Meillä Ellu hörähti Ti-Ttiin keväällä, tosin tyydymme katselemaan Ti-Tiä telkkarista, autoon en ole huolinut nalleja raikaamaan. 😀 Hän tykkää Ti-Tistä sen verran paljon, että kesän alussa piti varmistaa, että haluaako hän nyt varmasti mennä lomalla katsomaan muumitaloa vai nallejen kotia. Muumit voittivat, mutta ehkä me vielä joskus suunnataan nallejakin katsomaan!

 2. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Meidän Aino on ihan hulluna Ti-ti nallen amppari pamppari biisiin ja se pitää katsoa ja kuunnella päivittäin koneelta.
  Pitäis varmaan joskus mennä tuolla käymään. Pitänyt on monena vuonna mutta aina se on sitten jäänyt.

 3. JohaNna / Arjen miljonääri kirjoitti:

  Voii ihanat ti-ti nallet! Meidän Helmi ei vielä oikein ymmärrä, mutta ehkä kun kasvaa 🙂

 4. Saija kirjoitti:

  Ihania kuvia!! 🙂 Voin kuvitella, kuinka innoissaan Lilian on ollut! Me ollaan käyty tuolla viimeksi meijän Idan ollessa pieni – oisko noin 8-9v sitten :)) Tykättiin kyllä paikasta, sekä hotellista – ja muistan, että molemmat tytöt olivat aivan hurmioituneita nalleista 😀 Tarkoitus oli ehtiä tänä kesänä käymään nuorimmankin kanssa – mutta luulen, että siirtyy ensi kesään. Tuntuu, että kesä karkaa käsistä ihan huomaamatta!!

 5. Selina Kun äiti kelaa kirjoitti:

  Ihania kuvia!! Tuonne A-murukin haluaisi ja paljon. Heti muumien jälkeen parasta maailmassa! 😉

 6. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Voi, vaikuttaa tosi kivalta paikalta! Ja suloisia kuvia!

 7. Sarkku kirjoitti:

  Lilian on varmasti tykännyt! Meidän neiti ainakin olisi onnensa kukkuloilla, sen jälkeen kun käytiin taannoin konsertissa, näkee varmaan uniakin Ti-Ti Nallesta! 😀

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahah meilläkään ei soiteta Lilianin musiikkia autossa, vaan näytetään aina välillä puhelimesta videoita. Ihan niin hurahtanut itekään en ole nuihin lastenlauluihin, että 24/7 jaksaisi kuunnella 😀

 9. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Amppari pamppari biisi soi myös tuolla talossa ja itse ampiainen lenteli titi-nallen kanssa ulkona 🙂 Kyllä tuo on varmasti kaikille lapsille näkemisen arvoinen paikka, kun yksi talo on pelkkää leikkitilaa 🙂

 10. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kaunis nimi: Helmi! 🙂 Tuota itseasissa itsekin pohdin Lilianille, mutta sitten Sofia voitti 🙂 Varmasti pikkuhiljaa kaikki tuollaiset alkaa yhä enemmän kiinnostamaan ja sitten saa olla laittamassa koko ajan musiikkia telkkarista 😀

 11. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Viikonloput on niin vähissä kyllä aina kesässä, että ihan mahdotonta aina ehtiä tekemään kaikkea mitä on suunniteltu. Varsinkaan jos ei ole yhteistä lomaa, niin vois hyödyntää myös arkipäivät. Hotelli oli myös kiva ja varsinkin aamupa todella hyvä! Me asuttiin tosin viereisissä loma-osakkeissa, jotka oli todella paljon edullisempia. Ihan sika hintasia kesällä nuo hotellit!

 12. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos 🙂 Teidän täytyy siis tehdä joku kesä reissu Ti-Ti nalle talolle 🙂 Kivaa kyllä, kun Suomestakin löytyy vaikka mitä mielenkiintosia kohteita lapsille, vaikka aika rahastusta nuo paikat on 🙂

 13. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! 🙂 Oli kyllä ihana paikka 🙂 Varmasti Nooakin tykkäis!

 14. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo Lilianillakin vieläkin riittää juttua nalleista, jotka tanssi 😀 Harvoin asiat jää toistumaan enää seuraavana päivänä tarinoissa, mutta tanssivat nallet ei lähde pois mielestä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *