Hae
Love Beyond Words

Koiramäki

Viime viikonlopun reissulla suunnattiin myös Särkänniemeen. Särkänniemi on niin iso paikka, jossa riittäisi varmasti nähtävää useaksikin päiväksi, joten päätettiin keskittyä kunnolla pelkästään Koiramäkeen. Oppaana meillä toimi siskoni Laura. Koirämäessä pienemmät pääsevät katselemaan eläimiä, ponin kyytiin tai ihastelemaan erilaisia näytelmiä Tassuteatterissa. Vähän isommat lapset puolestaan pääsevat kiipeilemään Drukkulan linnaan, laskemaan liukumäkeä uuniluukusta ja vetämään itsensä puron yli vetolossilla. 
Ihan kaikkiin aktiviteetteihin ei päästy vielä tänä vuonna Lilianin kanssa, mutta nyt kokeiltiin ensimmäistä kertaa ponin kyydissä olemista. Valitettavasti itse poniratsasta oli tarjolla isolla ponilla (tai hevosella?), niin päätettiin aloittaa heppailu turvallisesti kärryn kyydissä. Lilian oli heppa kyydistä niin innoissaan, että hermot meni jo pelkästä jonottelusta, kun neiti halusi HETI hepan kyytiin. Sitten kun vihdoin päästiin matkaan, oli kyydissä tyytyväinen tyttö, joka nautti jälleen uudesta kokemuksesta. Lopuksi vielä Lilian pääsi silittämään heppaa mahasta, jota olisi voinut vaikak rapsutella koko päivän. Pahoin pelkään, että yksi Lilianin kummi täteistä vielä tartuttaa tän heppa innostuksen tyttöön 😉 
Päivän tunnelmista kertoo kuitenkin ehkä paremmin kuvat, joita minulla on tällä kertaa jakaa teille paljon. Ehdottomasti näkemisen arvoinen paikka! 

4 kommenttia

 1. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Toi Koiramäki on kyllä aivan ihana paikka. 🙂

 2. Selina Kun äiti kelaa kirjoitti:

  Oi ihania lomakuvia! Minäkin haluaisin käydä Koiramäessa, A-murusta viis! 😉

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kyllä. Varmasti kaikille löytyy jotain sieltä 🙂

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahah 😀 No eiköhän A-murukin siellä viihtys 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *