Hae
Love Beyond Words

Rahaa takaisin nettishoppailusta?

Kuulostaa ainakin nettishoppailijan paratiisilta. Olet ehkä saattanut jo tutustuakin kyseiseeen sivustoon tai nähnyt viime aikoina mainoksia televisiossa. Kyseessä on siis Ostohyvitys.fi -verkkosivusto, missä netti ostoksissa kertyy bonusta.
Mikä Ostohyvitys.fi on? 
Idea on simppeli. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä Ostohyvitys -sivulle, mikä on täysin ilmaista. Tämän jälkeen siirryt sivun kautta verkkokauppaan, jonka jälkeen saat ostoksista bonusta. Sivustoon liittyminen on yksinkertaista ja liittyminen onnistuu esimerkiksi facebook- tunnuksilla, kunhan vaan muistat tallentaa myös tilinumerosi bonuksien maksamista varten.
Tämän jälkeen etsit kiinnostavan verkkokaupan ja menet sinne Ostohyvitys -sivun kautta. Verkkokauppoja on tällä hetkellä yli 700, joista löytyy varmasti jokaiselle jotakin. 
Ostoksista kertyy bonusta, joka vaihtelee verkkokaupoittain. Esimerkiksi Nellystä bonusta kertyy ensikertalaiselle jopa 11,5 % , kun taas Zalandon asiakkaat saavat bonusta 4% ostoksista. Kun olet kerännyt bonusta 15€ edestä pystyt nostamaan rahat pankkitilille.
Itse olin kuullut aikaisemmin kyseisestä sivustosta entisen luokkakaverini kautta, sillä hänen veljensä on yksi perustajista. Nyt sain kuitenkin vasta kokeiltua käytännössä tätä yhteistyö tarjouksen merkeissä. Mielestäni sivuston ulkoasu on simppeli ja sieltä löytää todella nopeasti kiinnostavimmat verkkokaupat joko hakutoiminnon tai erilisten kategorioiden alta. Kannattaa ainakin käydä vilkuilemassa kategoria lapset.  Itse pyörin useiten Zalandon, Nellyn, Lekmerin sekä Babyshopin  sivustoilla. Myös vaatekaupat Forever 21, Romwe ja Ax Paris kannattaa käydä katsomassa, mikäli kaipaat uudistusta omaan vaatekaappiin. Armottomana lastenvaateholistina pienoinen pettymys olikin se, ettei lastenvaatteisiin keskittyneitä liikkeitä juurikaan ollut. Valitettavasti siis ainakin tällä hetkellä valikoimasta puuttuvat kokonaan Next, Pomp De Lux, Kappahl, Lindex ja  H&M. Juuri ne viisi suurinta, joiden vaatteisiin tulee eniten kulutettua rahaa.
Shoppailu on myös yksinkertaista, kunhan muistaa linkita itsensä verkkokauppaan Ostohyvityksen kautta. Itse testasin palvelua  boozt.comissa, josta löysin sopivasti Lilianille hyvät housut syksylle (ja itselleni perus siistin mekon). Boozt verkkokaupasta saa bonusta 7%, mikä tarkoittaa nopealla laskutoimituksella 60 euron ostoksistani 4,2 euroa. Ihan mukava summa siis! Ihan heti kuitenkaan bonuksista en päässyt nauttimaan, silä sivun oikeasta pystyy lukemaan, että bonuksen keskimääräinen maksuaika on n. 10-16 viikkoa. Tämä johtuu siitä, että verkkokauppa haluaa varmistua siitä, että ihmiset todellakin pitävät tilaamansa tuotteet. 

5€ liittymisbonus lukijoille! 
Ilokseni voin myös kertoa, että myös kaikki lukijani saavat 5€ liittymisbonuksen rekisteröityessään Ostohyvitys.fi palveluun. Rekisteröityminen on siis täysin ilmaista ja se ei velvoita tekemään mitään ostoksia. Saat liittymisbonuksen pelkästä rekisteröitymisestä. Rekisteröityminen tapahtuu klikkaamalla TÄSTÄ
Antoisia shoppailu hetkiä! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *