Hae
Love Beyond Words

TJ 18: ALANYA

Ei voitu vastustaa kiusausta tän kesän jälkeen ja varattiin pari viikkoa sitten reissu Turkin Alanyaan. Lähtöön on nyt jäljellä 18, joten pikku hiljaa reissukuume(jännitys) alkaa hiipiä tänne. Emme ole kumpikaan aikaisemmin käyneet Turkissa, joten ajeteltiin tänä vuonna käydä tutustumassa tähänkin paikkaan. Eri vaihtoehtoja selatessa Turkki on myös hinta tasoltaan ehdottomasti edullisin myös hotelli -ja ruoka kustannuksiltaan. Unohtomatta tietenkään sitä tärkeintä, eli shoppailua!
Tällä kertaa varasimme Lilianille myös oman paikan lentokoneesta, mikä lievittää jo huomattavasti stressiä, kun tietää ettei tarvitse yrittää pitää sylissä rimpuilevaa taaperoa neljää tuntia. Myös lentoajat osuvat aika hyvin, lukuunottamatta sitä pientä yksityiskohtaa, että täälläpäin herätyskello soi jo neljän aikoihin. Mutta onneksi ollaan totuttu aikaisiin herätyksiin!
Meidän hotelli vaikuttaa ihan perus hotellilta, josta löytyy lapsille oma allas sekä hintaan kuuluu buffet aamiainen. Hotellissa toimii myös muumikerho, joka valitettavasti päättyy jo elokuun alussa, joten muumeja Lilian ei pääse näkemään. Lapsille kuitenkin löytyy myös hotellin puolelta erillinen leikkihuone. Tärkeimmät asiat kuitenkin ovat, että ostoskatu ja ranta on lähellä sekä ilmastointi pelaa! Luulen, että ainakaan kylmästä ilmasta ei jouduta valittamaan Turkissa. Lilian on varmasti ihan tohkeissaan, kun ranta on nurkan takana ja pääsee lähes koko päiväksi sinne sotkemaan hiekan ja veden kanssa.
Miksikään rentoutus lomaksi tätä ei pysty kutsumaan, sillä lähdetään matkaan kolmestaan. Olisi hienoa päästä lähtemään jollain porukalla samaan aikaan, niin silloin olisi mahdollista myös rentoutua rannalla joku päivä tai illallistaa rauhassa. Hieman jo kauhulla odotan kaikkia ravintolareissuja, vaikka kaikesta varmasti selviää hyvällä ja rennolla lomafiiliksellä 🙂  
Loppuun vielä pari kuvaa kohteesta.

 Onko teillä tiedossa vielä täksi kesäksi ulkomaanreissua? Onko kukaan käynyt/menossa Alanyaan? 

9 kommenttia

 1. Diana kirjoitti:

  Ihanaa reissua 🙂

 2. Minnaa kirjoitti:

  Ihanaa reissua teille!! 🙂

  Tutustukaa tinkimiskulttuuriin etukäteen ja ostakaa Suomesta mukaan maitohappobakteerit. Suosittelen myös välttämään noutopöytien kananmunia ja maitotuotteita ainakin ekat pari lomapäivää, ainakin itse olen saanut Turkissa aina mahan vähän sekaisin…

  Itse en ole koskaan käynyt Alanyassa, mutta Side (kahdesti), Antalya ja Kemer tulivat tutuiksi muinaisina aikoina ennen Ellua. 😀

 3. Anonyymi kirjoitti:

  Tiedäthän, että alle 2-vuotias lapsi on kuitenkin vanhemman sylissä nousun ja laskun ajan sekä muut mahdolliset ajat (turbulenssi), jolloin turvavyömerkkivalo palaa? Vasta, kun lapsi on täyttänyt 2v voi hän istua omalla penkillään koko matkan ajan. Mukavaa reissua teille!

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos vinkeistä! Sen oon kuullut, ettei mitään kannata ostaa pyydetyllä hinnalla. Saa nähdä kuinka hyvin sitä uskaltaa edes tinkiä 😀 Maitohappobakteerit on jo Lilianilla käytössä. Koitetaan ennakoida eri baktreerikantaa. Itekin pitäs tsempata ja muistaa syödä niitä. Loma ois aika pitkälti pilalla, jos sairastutaan johonkin mahatautiin :/

  Sinähän olet sitten kokenut turkin matkaaja 😉 Ehkä nyt sitten seuraavan kerran Ellun kanssa Alanyaa, jos todetaan se hyväksi 🙂

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! 🙂
  Joo tämä on tiedossa 🙂 Toivotaan, ettei merkkivalo palas kovin useaan 🙂

 6. Saija kirjoitti:

  Voi kateus!!! Vähänkö ihanaa <3 <3 Oon ite käyny Alanyassa kun olin 18v (siis 20v sitte – a p u a onko siitä jo niin kauan) – muuta en muista kuin että tykkäsin ja oli tooooosi kuuma 😀

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hiin, saat puolestaan sinä katsella meidän reissukuvia 😉 Lämpöä luulis ainakin myös meille siellä riittävän!

 8. Saija kirjoitti:

  Voi, mielelläni! Ota paljon kuvia :)) Tää kesä on ollu niin pettymys et helpostusta täytyy ettiä vaikka sit toisten lomakuvista 😀 Ihan takuulla on hienot kelit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *